Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #14600 üzenetére
Gondban is vagyok, mert lehet vennék class2 fegyvert az aurorára, de a shopban csak a size van feltüntetve az nem hogy milyen class. Egyedül a CF-117 Badger Repeater-nél van a szövegben benne hogy second tier weapon.
Aha, megnéztem a Star Citizen Navigatorban a telómon
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Malibutomi #14594 üzenetére
Teljesen mindegy mint mond, amennyiben ténylegesen fontólóra veszik a konzolos verziót, máris (jogos) felháborodás lesz, mert benne rejti a megalkuvást és az erősebb kompromisszumok lehetőségét. Azzal lett reklámozva a játék, az az egyik központi magja, hogy nem alkuszunk meg, ez pc játék, olyan ami alatt akár a legerősebb gépek is sírnak, annyira durván néz ki. Ráadásul állította, hogy erre a mai konzolok már képtelenek lennének. De nem is csak a grafikáról van szó, a konzolosságból számtalan egyéb kompromisszum is jön, a patchelhetőség, az egész infrastruktúra, stb. Az, hogy nem lehet akármikor akármivel bővíteni, méret, microsoft és sony felügyelet, stb stb stb. Az hogy az elite-et kiadják rá, lelkük rajta, de ezt felejtsék nagyon gyorsan el.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #14602 üzenetére
Inkább mondd meg melyik fegyver tuti class2, mert tennék valamit az aurórámra
-
Diopapa
addikt
Nem is kell a Sony-ig meg az MS-ig elmenni. Ott van a kontroller meg a konzolos játékosok eltérő szokásai mint limitáció.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Malibutomi #14603 üzenetére
Nem tudom, nekem Omnisky VI-osok vannak a gépen, meg a 60mm-es Mass Driver (de az csak class 1 talán)
Mindkettő elég erősDiopapa: sokminden másban is lenne még limitáció. De nem is ez a lényeg, mert hiába nem tagadta soha CR hogy ha a milliónyi követelménynek megfelelnek az új gen. konzolok akkor nem zárkózik el a gondolattól... amint ez realitás lesz, NEM fogják tudni azt kommunikálni hogy nem a konzolok miatt van 1-2 dolog amit behoznak. Bármit is fognak mondani, bármit is fognak írni, az emberek egyszerűen ugyanúgy nem fogják elhinni, mint ahogy az EA-tól vagy az Ubisofttól sem hiszik már el, hogy "nem, nem azért lett kivéve a Watch Dogsból egy csomó effekt, mert nem bírták volna a gépek", vagy hogy "a Sim City azért igényel netet, mert azt a hatalmas számítást amit a világ szimulációja jelent, nem bírnák a gépek, csak a felhő". Onnantól kezdve minden felmerülő hiba, probléma, stb a konzolokra lesz fogva, minden olyan feature ami nem valósul meg, szintén. Szóval még ha nem is hozna semmi megalkuvást (de hozna persze), akkor sem hinnék el az emberek hogy már eleve az nem megalkuvás hogy kijön konzolra.
De reméljük ez csak egy szokásos CR féle "oops, lehet hogy túl sokat ígértem" mondat volt
szerk: viszont jogos (hsz-ekből olvasom), hogy egy alhalmazát portolják. Tehát pl fps részt, bár abban meg nem hinném hogy lenne elég sok tartalom ahhoz, hogy önállóan is helytálljon. Akárhogy is, még fps-ekben sem merik összeengedni a pc-seket a konzolosokkal (sőt gyakran még a ps4-eseket a boxosokkal sem). Egy mmo esetén pedig nem igazán látom, hogy tudnának normálisan együtt játszani azok, akik egy kontrollerrel ágyból fekve játszanak azokkal, akik pedig egy 1000 dolláros kontroller arzenállal tolják oculus rift consumer verzióval
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Bibgr0
aktív tag
Megnéztem újra a kickstarter oldalukat. Kb 30x írják rajta, hogy PC-s lesz és kb 5x kiemelik, hogy high-end PC gaming újraértelmezése amit csinálnak. Nagyon szeretném, ha ez így maradna. Felőlem csinálhatnak külön egy bottom-up shootert ugyanebben az univerzumban x1-re, ps4-re, telóra, távirányítóra meg mikrosütőre, de nem keverjenek be más platformokat ebbe a projektbe.
-
Malibutomi
nagyúr
Itt egy másik cikk róla: [link]
Én ebből úgy veszem ki, hogy most csak PC-re koncentrálnak aztán ha megvan a kész játék, akkor talán csinálnak konzol verziót. Persze ettől még fennáll, hogy emiatt lehetnek problémák, úgyhogy remélem elvetik ezt hamar.
-
veterán
válasz Bibgr0 #14606 üzenetére
Azért azóta volt állásfoglalás CR részéről, hogy nem reflexből kizáró alkat, de akkor is.
Tomi: a kettő ugyanazon az interjún alapul Az első konkrétan erre a másodikra hivatkozik
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #14605 üzenetére
Igazából az érdekel melyik gimbalos fegyver, mert azokkal sokkal nagyobb a túlélési esély
-
veterán
válasz Malibutomi #14609 üzenetére
A Gimbal-osság a hard pointtól függ, nem a fegyvertől, nem?
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Menthirist #14608 üzenetére
Köszönöm a linket, ezt még nem olvastam.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #14610 üzenetére
Ez volt az első kérdésem, hogy elég-e ha class 2 fegyvert veszek, vagy a hardpointot is cserélni kell.
De közben megtaláltam cserélni kell azt is hozzá. -
Szőrös
veterán
Mindenki valamilyen fegyvert választott ? Én a hűtésre pöttyöztem .
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #14607 üzenetére
Érdekes, eddig azt mondta, sosem lesz kész az SC, mert folyton bővíteni fogják.
@Szőrös: A hűtésreee? De hát az űrben már elég hideg van így is...
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #14615 üzenetére
De érted, a lézer úgy melegszik, hogy valami turbókompresszorral kell keringetni a vákumot hogy biztosítva legyen a kellő hűtés
Amúgy meg nem csak hogy azt mondták hogy sosem lesz kész (bár release dátum van, gondolom arra amikor minden eléri végre az 1.0-t ), de azt is mondták hogy modding és lokál szerveres támogatás is lesz. Tehát lehet majd hülyülni saját szerveren, csak a PU-n lesz kordában tartva a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Na ja az ur atlaghomersekle -270 celsius fok. Biztos nem eleg. Meg kell neki az a kb. 3 fok.:-)
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz _Kondor_ #14617 üzenetére
Így van, de ebből adódik, hogy ha nem süt rá a nap, nagyon hideg lesz...
az űrállomáson fényben 260 fok is lehet, míg árnyékban -100 fok. De pl a plútón -240 fok is lehet, mert messze van a fényforrástól, míg fényben sem biztos hogy túlságosan felmelegszik. Tehát van ahol lemegy abszolút 0 közelébe
http://www.universetoday.com/77070/how-cold-is-space/Szóval a hűtőhatás erősen változatos
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Szőrös #14613 üzenetére
Én is a hűtésre voksoltam
A konzolos felvetéssel kapcsolatban van egy komoly aggályom (az eddig elhangzottakon kívül). Mégpedig a MIBŐL finanszírozzák? Tök mind1, hogy csak FPS modul, vagy árkád űrlövölde lenne. Jelenleg a backerek pénzéből folyik a fejlesztés. Ha csak 1 centet is konzolra költenének ebből a pénzből, csúnya haláluk lenne és hirtelen -
_Kondor_
tag
válasz Menthirist #14619 üzenetére
Nem a hő felvételéről, hanem a leadásáról van szó. Ha egy x(legyen 100) fokos testet vákuumba teszel nagyon nagyon sokáig x fokos marad, mert nem tudja hova leadni a hőt, nincs közeg(anyag), ami átveszi tőle. Egy bolygó le tudja adni a hőt a légkörén vagy magán a bolygó anyagán keresztűl hővezetés és/vagy hőáramlás révén, ezért az árnyékos oldal le tud hűlni, de itt nem a világűrbe(vákuumba) távozik az energia. Itt a lényeg az hogy a részecskék adják át egymásnak az energiát, a vákuumban csak nagyon kevés részecske van. Azaz valamennyi az űrbe is jut, de csak sugárzás révén ami nagyon csekély mértékű.
Egy hajón lévő felmelegedett test(páncél, lézerágyú) a hőjének nagy részét csak a hajótest felé tudja átadni, mer arra a szigetelés biztos nem éri el a vákuum értékét.
A hajókat, űrállomásokat stb.erősen szigetelni kell, hogy amikor a csillag sugárzó hője felmelegiti a burkolatot, nehogy a belső tér is felmelegedjen mert az emberek megsülnének. Bár nem vagyok lépzett az ürjárművek tervezésében, de szerintem nem egyszerű megszabadulni a hőtől vákuumban .
ED-ben erre van kitalálva a heat sink, egy hőcserélő kazetta, amit kidobhatsz az űrbe megaszabadulni az energiától.Summa: Lehet az űrben 0 K, ha a hőt nem adódik át a nemlétező közegnek.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Hol kell/lehet mire szavazni?
Jómegaszontam a kérdést ."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
-
Tengo
aktív tag
Ebben van valami, jó lenne utána nézni valamilyen tudományos értekezésben, hogy is lehetne megoldani a hőelvezetést az űrben.
-
veterán
-
_Kondor_
tag
válasz Menthirist #14629 üzenetére
Az űrtávcsöveket pl. folyékony/szilárd hidrogén vagy hélium elpárologtatásával hűtik(kémiai hűtés), a párolgás hőt von el.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Az cross chassis upgradet is el lehet adni késöbb? Napok óta adokveszekkel játszok, ugye 24 órát kell várni, de végmentem már minden hajón
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Volfram42
senior tag
Na szavaztam a hűtőre, csak miattatok.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
Akár mennyire nem az én esetem ez a versenyzés ami most jött be, de azt remélem, hogy a idővel többi gyártónál is előállnak valami hasonló kategóriájú járművel. Akkor eléggé izgalmas lenne akár csak nézni is, meg fogadni.
-
Malibutomi
nagyúr
Rájöttem hogy olcsóbb vennem egy LX->LN upgradet, mint fegyvereket külön az aurorára
Upgrade 5$=5000UEC, annyiért nem is kapok semmit a boltban igy meg 4 bulldogot is kapásból -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SkyS1gn #14635 üzenetére
Vannak, akik most is árulnak upgrade-et. Mikor legutóbb körbenéztem a redditen a Frici MIS-ért, az említett 160$-os csomag mellett találtam 70$-ért upgrade-et is...
Hogy utólag el lehet-e adni a hajóról, azt viszont nem tudom, de gondolom igen, hisz elvileg külön is listázza, szóval ugyanúgy kéne mennie a visszaváltásnak, mint akármelyik másik vett cuccénak...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Malibutomi #14636 üzenetére
Vigyázz, az LN-ben nincs jump engine. Ennek most nincs jelentősége, de ha ezzek akarod kezdeni a PU-t, akkor lesz.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
duvi
nagyúr
Ha valaki kíváncsi az összes új hangárra, akkor annak ajánlom ezt majd negyed órás videót: Star Citizen: All NEW Hangar's
Nem mellesleg jóócskán megpakolt hangárokról van szó, némi hajóbemutatóval egybekötve[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #14638 üzenetére
Elgondolkodtam még a 300i 25$-os upgraden is...hmm nehéz kérdés
-
_Kondor_
tag
Super Hornet-et vagy F7A Hornetet lehetett valamikor külön kapni, vagy csak a nagyon drága csomagokban van/volt?
Csak hogy tudjam, hogy amikor dogfight-ban kilő egy Hornet, aminek tornya van, tudjam kivel van dolgom . -
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #14637 üzenetére
Kiderült hogy nem, csak mielött ráapplikálod.
-
SkyS1gn
félisten
Na jó ez már kész vicc... az egy dolog hogy el van bacva nálam a combat rész targetelés se semmi, most megvettem Conit meg Aurorára ráhúztam a 300i upgradet, erre ez fogad minden hangárban... minnél többet forgot annál szemetesebb lesz a képernyő...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #14646 üzenetére
Ugy nez ki ez lesz az elso amiben nem szavazok. Amennyire sgerettem a legot gyerekkoromban annyira tularazott lehuzo cegnek tartom mara oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest