Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Malibutomi #14603 üzenetére
Nem tudom, nekem Omnisky VI-osok vannak a gépen, meg a 60mm-es Mass Driver (de az csak class 1 talán)
Mindkettő elég erősDiopapa: sokminden másban is lenne még limitáció. De nem is ez a lényeg, mert hiába nem tagadta soha CR hogy ha a milliónyi követelménynek megfelelnek az új gen. konzolok akkor nem zárkózik el a gondolattól... amint ez realitás lesz, NEM fogják tudni azt kommunikálni hogy nem a konzolok miatt van 1-2 dolog amit behoznak. Bármit is fognak mondani, bármit is fognak írni, az emberek egyszerűen ugyanúgy nem fogják elhinni, mint ahogy az EA-tól vagy az Ubisofttól sem hiszik már el, hogy "nem, nem azért lett kivéve a Watch Dogsból egy csomó effekt, mert nem bírták volna a gépek", vagy hogy "a Sim City azért igényel netet, mert azt a hatalmas számítást amit a világ szimulációja jelent, nem bírnák a gépek, csak a felhő". Onnantól kezdve minden felmerülő hiba, probléma, stb a konzolokra lesz fogva, minden olyan feature ami nem valósul meg, szintén. Szóval még ha nem is hozna semmi megalkuvást (de hozna persze), akkor sem hinnék el az emberek hogy már eleve az nem megalkuvás hogy kijön konzolra.
De reméljük ez csak egy szokásos CR féle "oops, lehet hogy túl sokat ígértem" mondat volt
szerk: viszont jogos (hsz-ekből olvasom), hogy egy alhalmazát portolják. Tehát pl fps részt, bár abban meg nem hinném hogy lenne elég sok tartalom ahhoz, hogy önállóan is helytálljon. Akárhogy is, még fps-ekben sem merik összeengedni a pc-seket a konzolosokkal (sőt gyakran még a ps4-eseket a boxosokkal sem). Egy mmo esetén pedig nem igazán látom, hogy tudnának normálisan együtt játszani azok, akik egy kontrollerrel ágyból fekve játszanak azokkal, akik pedig egy 1000 dolláros kontroller arzenállal tolják oculus rift consumer verzióval
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest