Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #2469 üzenetére

    Amikor lemész az csatornába, el tudsz jutni a Teleport Buborékig?

    Azt a helyet, ahol van a Teleport Limansk-ban, ami átvisz a Halott Városba, az pontosan hol van? Tudsz egy Térkép mentést csinálni?
    (U)(U)Update: (/U)(/U)Átmentem az SS-ben oda, ahol az átjárónak kellene lennie, de nincs ott. Szóval az SS-ben azt a pontot valóban a térképen kívülre tették.

    Szerintem Spark (Iskra) és Lightning nem ugyan az a személy. Ez az eredeti Orosz szövegből ki is derül, mert az angol félre van fordítva. Nem hiába fenyeget meg azzal, hogy álljak le a kereséssel, vagy különben megöleti Iskra-t. Iskra Perfumer "barátnője", Lightning-hoz semmi köze nincs. Amikor küldi Lightning az üzenetet, azt írja, hogy ne menjek közel hozzá, vagy megöl. És ő küldi ránk azt a néhány ellenfelet, akit ki kell iktatni. Lightning tulajdonképp Utolsó Napos.

    Ha valakivel tudsz beszélni Zaton-on, arról tudsz csinálni képet? Kíváncsi lennék, hogy az a szövegkörnyezet hol van az NS-ben és hogy benne van-e az SS-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák