Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz kekeeci #2428 üzenetére

    Nekem van egy jó oldalam ehhez. Ott részletesen leírja képekkel, hogy hol vannak.
    Update: Ja, ez az. :) Nem néztem meg az oldalt, csak mikor megírtam, utána. :)

    Sensut: A magyarításom már kész van. Vagyis a Story mód már teljes. Most már csak a fegyverek, tárgyak és a Figyelő szeme leírások hiányoznak, na meg néhány beszélgetés és a trader-ek kínálatai. De azok is meg lesznek lassan. Be kéne már fejezni a Story Módot teljesen. A Collectort is el kellene kezdeni. Egyébként már csak pár dialog maradt a végén, ami nem olyan fontos, pl Perfumer és Doki utolsó beszélgetése. Ezt holnap szerintem meg is csinálom. Utána neki kezdek a fegyverek leírásának szerkesztéséhez. Azt említettem, hogy a sok rizsát azt ki fogom hagyni. Csak a legfontosabbakat fogom beleírni, pl. hogy mit lehet rá felszerelni és milyen lőszer jó bele és mennyi.

    Ha lesz kedvem, akkor csinálok majd egy rövidke kis végigjátszást is. Csak az a baj, hogy az ilyen Kostya random rejtekhelyeket is bele kell majd kombinálnom.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák