Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #2394 üzenetére

    Ezeket majdnem mind láttam az SS-ben is. De az SS-ben a DMX fegyverzete is benne vannak, amik az NS-ben nem lehetnek benne.

    Ezen a hétvégén nem volt kedvem nekiállni a Soup-nak. Szerintem majd októberben folytatom. Már csak egy kevéske kis párbeszéd maradt hátra.

    Mellesleg nálam nem jöttek a crash-ek a Halott Városban. Egyet kaptam egész végig, pont akkor, amikor az utolsó megmaradt Utolsó Napos fickót is kinyírtam.

    Spoiler jön:
    Apropó, tudtátok, hogy Lightning is Utolsó Napos? :) A záró sms-ezésben megemlíti Iskra-t, aki kikapcsolta a Védőmezőt, ezáltal árulónak titulálta őt. Ő utána kellett volna menni Zaton-ra a föld alatti teleport-on keresztül. Csak hogy itt Cordon-ba kerülünk vissza. Ezért leszek kíváncsi, hogy az NS-ben ez hogy van megoldva. És mint kiderült, Lightning a Gyilkos. Ő gyártotta a Bombákat. És ami a másik Dimenziót illeti, az is egy nagy hazugság.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák