Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Belekezdtunk par sorozatba az elmult par napban.

    Sons of Anarchy
    Az elso resz utan egesz jo, de a nejemnek ennyi is eleg volt. :) Talan lesz folytatas reszemrol mert igy az elso epizod utan azert van benne potencial, meg ha jol emlekszem itt joparan szeretik.

    Arrested Development
    Tiz perc utan kikapcsoltuk. En nem tudom hogy ez hova fut ki, de olyan boduletesen szarul kezdodik hogy eselyt sem kapott. Es ez nyert Emmy-t? Ha valaki szokta nezni irja mar meg legyszi akar egy spoilerben hogy mi valtozik az elso epizod ocska narracioval, es gagyi alakitasokkal tarkitott elso fele utan? Komolyan erdekel, gondolom azert valahova csak kifut a dolog...

    Animal Kingdom
    Na, egyelore megvan a kovetkezo hetek unalom uzoje estenkent. Meg a nejem is kivancsi ra, pedig azert ez sem egy szanatoriumi sztori, de talan egy kicsit kevesbe utos mint a Sons of Anarchy. Ellen Barkin meg a foszereplo kiscsavo eleg jol toljak, a tobbiek meg hozzak a kotelezot. Eddig jo a hangulat, sztori, rendezes, stb.
    Remelem nem csap at valami eroltetett, a Matrixnal is kevesbe hiheto okorsegbe. Ha netan megis akkor legyszi jelezzetek! ;)

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák