Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz oriic #54156 üzenetére

    "Mando egyébként szép nagy változáson megy át, látszik ezen a sisak levétel dolgon is."

    Igen, nagyon látszik az egész évadon. Nekem külön tetszett, hogy érezhetően baromi kellemetlenül érezte magát egész végig.

    The Mandalorian S02E07

    Nekem borzasztóan tetszett az egész rész. Ez a 30-35 perc tűnt vagy 10 percnek. Külön tetszettek benne a poénosabb részek, pl.: mikor az elején Boba kilép a hajóból és Mayfeld megijed, meg amikor Mando-t szólítja Valin Hess és odajön Mayfeld, azután meg kiabálva kérdezi a nevét(főleg az arckifejezések mindkettejüknél). Szerintem nem rondítottak bele az élménybe(mint pl a TLJ-ban).

    Fett szettje elég ütős lett lefestve(bár kopottan is ott volt az előző részben). A Slave I belsőterét meg szerintem jó volt látni, sose tudtam elképzelni milyen lehet; Nagyon tetszett benne, amikor Mando harcol a kalózokkal és megszokásból védekezne, mint a saját páncéljában; Valahol jó volt látni a Shoretroopereket és Stormtroopereket, ahogy örvendezik a beérkezésüket és nem csak az van róluk lefestve, hogy ők gonoszak, mert gonoszak és kész; Mayfeld karakterének mélyítése is baromi jól sikerült szerintem. Mind a rendezés, mind a színészi játék remek volt annál a jelenetnél.

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák