Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adster

    tag

    válasz jookomak #8132 üzenetére

    Jah, és egyébként én is teljesen egyetértek Jhonnyval, számomra is az igényesség mércéje a dolog, és ha ez nincs meg, akkor szerintem egyszersmind a fogyasztót is minősítik azzal, hogy ilyen küllemet engednek meg maguknak.

    És tényleg árnyalt egyébként a kép, mert pl. ha már felmerült, a belga sörökön lévőknél egysíkúbb, néha gagyibb hatású kevés van, de legalább lerí róla, hogy belga. Nálunk az összevisszaság még mindenféle koncepciótól mentes, itt csak az rí le róla, hogy üres címkével azért már csak nem akarták piacra dobni a terméket, hát gyorsan rápingáltak mindenfélét. De még nagyon az elején járunk, hátha kiforrja majd magát.

    A Westvleterent pedig valóban más teszi különlegessé, ott ez a spártai dizájn együtt jár a nehezen elérhetőség tényével, a haszon nélküliség gondolatával, a szerzetesi komorsággal, stb. Szóval itt ezek együtt adják a varázsát a sörnek, de ha mégsem, akkor ekkora múlttal megengedheti magának azt is.

    Viszont amellett, hogy az amcsi nagyágyúk legtöbbje általában mélytányérban felszolgálva is megállná a helyét, azért hozzátesz a legendájukhoz, hogy például így tálalják őket:

    Például ezt a Surlyt másképpen nem lehetne ilyen misztikussá tenni, és limitált mennyiségben, meghatározott alkalmakkor árusítani, csak ilyen címkével, vagy éppen olyannal, mint a Westvleterené. De valami átlagos, igénytelen szarral semmiképpen...

    [ Szerkesztve ]

    http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Új hozzászólás Aktív témák