Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
No Uraim, tegnap volt szerencsém egy magyar újdonsághoz, Soproni Fekete Démon istenkirály
-
Kephamos
addikt
válasz Janoska26 #3002 üzenetére
Hmmm. Mennyi egy üveg ilyen?
Tegnapelőtt én ittam egy doboz sima Sopronályt és nagyot csalódtam. Most valahogy eléggé vízízű volt.
---------------------
Lakótárs mondta, hogy lementek sörözni az egyetemi kocsmák egyikébe és a Borsodi sör üvegében sör helyett víz volt. -
Kicker
őstag
Carlsberg sört szokott valaki fogyasztani? én a sparba vettem üvegest, és kurvára jó íze van...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Brae
őstag
Jómagam is nagy sörpusztító vagyok, de eddig nem is láttam a topikot
Ami mostanában nagyon bejön az a horvát Ozjusko, augusztusi nyaralásom alkalmával ismerkedtem meg ezzel a remek sörmárkával, hoztunk is haza 3rekesszel, pont tegnap fogyott el az utolsó üveg
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
legkésübb köv hónap elején énis felnézek majd egész jó a kínálat ahogy nézegettem és nemis drágák a sörök.
egyenlőre ezek amiket biztosan venni fogok:
Trappistes Rochefort 10
Orval
Westmalle Dubbel vagy Triple
Megaztán kiprószálnám még azokat a gyümölcsös söröket is. Vagy a mézeset. Huha ha feljutok oda azt hiszem sok sok pénzem fogom otthagyniYouth hides the key to salvation
-
sanyixXx
senior tag
ha meglátják, hogy ogre vagy, akkor meg fognak dobálni az üveg sörökkel és ha ügyes vagy, akkor elkapod és ingyen van egy heti lőréd kb.
ennek persze feltétele, hogy egy darabig körbe-körbe futkározz, hogy sok sert vágjanak utánadRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
F-ECT$
titán
Pont ez az. Hétvégén sátorba bejutni lehetetlen volt (vagyis akik valahogy foglaltak helyet, azok talán bejutottak), és ha a sörkertek is megteltek, akkor még sört se nagyon tudtál venni, ami azért elég vicces egy sörfesztiválon...
Szóval ha legközelebb megyek, akkor nem csütörtöktől-szombatig, hanem csak hétköznapokon (hétfő-csütörtök), vagy valahogy megtudom, hogy hogyan lehet helyet foglaltatni.Az meg a másik, hogy a fesztiválos Spaten sátorban rosszabb volt a sör, mint amit egy étteremben mértek (szintén Spaten).
Szerencsére a Löwen tökéletes volt, annál jobb sört - vagyis az én ízlésemnek jobban megfelelő sört - még soha nem ittam, és hogy mindezt a Löwen sátorban tudtam elfogyasztani, az külön öröm volt
Dive ever, work never.
-
L.T.
aktív tag
Mi is gondolkozunk rajta, hogy jövőre hétköznap megyünk. Igen nálunk is igaz volt, hogy szombaton a sátor körüli kertben sem volt szabad hely.
Helyet foglalni lehet. Minden sátornak van ugye saját elérhetősége itt. Le tudsz foglalni előre akár boxot is. Mi jövőre mindenképpen egy napra foglalunk helyet valamelyik sátorban kivéve a Spaten-t. Na azt nem iszok többet. Nagyon nem ízlett olyan víz utóíze volt. A többi nagyon jó volt különösen nekem a Paulaner. Utolsó nap az Augustiner sátorban sikerült leülni a zenekarhoz közel. Na az élmény volt. Különösen amikor együtt énekelsz másik 6000 emberrel[ Szerkesztve ]
-
senior tag
No hétvégén vettem magamnek ezt az angol sört ezt a Bombardier-t. Ennél többet vártam volna tőle annyira nem jött be nem volt semmiféle különleges benne. Ez egy szép csomagolású közepes sör sztem ezért a pénzért (700Ft asszem) lehet jobbat találni
Youth hides the key to salvation
-
F-ECT$
titán
Igen, a foglalás jó ötlet, persze ahogy olvasom, min 10 emberre kell, és a foglaláshoz vásárlási kötelezettség is társul, ami persze nem gond, mert azért mész, hogy igyál
A fesztiválos Spaten sör nekem sem ízlett, de a városi csapolás nagyon finom volt.
A Paulaner nekem nagyon nem jön be, az Augustiner egy erős közepest érdemel.
Dive ever, work never.
-
ngabor2
nagyúr
most végeztem ki egy Valentins búzasört. nem is volt rossz.
-
L.T.
aktív tag
Ez szerintem sem gond még a 10 ember is megoldható. Nekem a Spatenen kívül minden bejött. A Hippodromban voltál? Ott is Spatent mérnek. Még a korsójuk is különleges, rajta van a sátor neve is. Ezt csak onnan tudom, hogy sikerült "szerezni,, egy korsót onnan
-
divot
veterán
válasz DelArco #3030 üzenetére
Látod, ha rákeresel a topicban, nem veszed meg, mert egyszer már megbeszéltük, hogy milyen szar sör.
Oktoberfest: nekem az a szerencsém volt, hogy egy mindenhova bemehet Pass-t kaptam, mint VIP-vendég, így nem kellett sehol sem várakoznom. De azt láttam, hogy sima turistakánt nagyon meg lehet szívni.
-
senior tag
igen a boltba eszembejutott hogy volt már róla vmi eszmecsere de nme emlékeztem hogy pontosan mi. hát mostmár tudom mind1 az üvege nem rossz jól jön a sörösüveggyűjteményembe
a belga sörös boltban voltál már? feltétlen írj róla légyszi ha eljutsz oda!
Youth hides the key to salvation
-
Dilikutya
félisten
válasz Janoska26 #3002 üzenetére
Tegnap én is kipróbáltam. Egy jóféle paprikás-kefíres pácban állni hagyott, jól átsütött pulykamell kísérője volt tegnap délben, és azt kell mondjam, hogy ez ismét egy finom húzás volt a Sopronitól. Karakteres, erős, feldobta a délutánom.
Sopronban nagyon értik, hogyan kell sört főzni, az 1895 is betalált nálam, mint újdonság, a sima Soproni meg alap. Csak ne a hollandok kezében lenne...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Zewa
senior tag
Ahh! Ittatok már Guiniss sört? Hát.. Ugye bár ez egy fekete sör, de kb olyan volt mintha vizezett sörbe öntöttek volna egy kevés kávét.... Elkereredésenben ittam egy fincsa San Miguelt. Nem csalodtam Ti kóstoltátok már? Sztem megéri.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Nah de az ára!! Modnjuk én még spanyolban vettem csak vater bölcs tanácsára vártame vvel az "élménnyel"... Érdekews spanyolban jóval olcsobbak voltak a sörök 1l-e amstel volt 75cent üvegestül.. Guinis, Coronita ez a kategoria meg 90Cent -1euro..
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
ngabor2
nagyúr
dreher bak. mert megérdemlem bár nem biztos, hogy ez a legjobb a fájós torkomra
-
senior tag
hm hát én már elég sokszor ittam guinnesst és sztem jó sör. ittam már csapolva és üvegből is de mindkettő bejött.
két hét és végre feljutok pestre abba a remek belga sörös boltba! alig várom márYouth hides the key to salvation
-
ngabor2
nagyúr
tegnap végre kipróbáltam a soproni fekete démont. nem rossz, bár a bak megelőzi
-
vágányzár
tag
válasz ngabor2 #3046 üzenetére
A soproni démont én is meglőttem, a kaja is fasza vót, pia is vót dögivel, de én valahogy a portást nem bírtam megdugni.............. Amúgy ismerjük egymást, meg mirő vót szó, mindeggggyyy, most úgyis azt kell megjegyeznem, hogy a konyhai mérlegben beszart az elem. cserélni kéne...........
felsővezeték
-
Blaise
veterán
A tegnap este csapolt Hoegaarden és Belle-Vue Kriek jegyében telt
-
hoby36
senior tag
Gösser Eis!!!
A logikában semmi sem véletlen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket