Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Egyszerűen képtelen vagyok otthagyni a Budweiser 1795-öt a Tescoban 159 forintért... Pedig ma is csak ásványvízért ugrottam be.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem le kell szoknom eme üdítően isteni nedüről.
Sajna minden nap megittam a magam 2-3 sörét. Csak lightosban Köbányai, ilyen gyenge sört. Szeretem is nagyon. Aztán elkezdett esténként fájni a lábam.Voltam dokinál, azt mondta,hogy híztam és a súlytöbblet miatt. Aztán kiderült,hogy sok húst eszem és azért. Erre elkezdem a diétát és kiderül,hogy söröcske a ludas. Nem azért veszélyes mert hízlal meg tönkreteszi a mája,hanem mert purint tartalmaz.
A purinról tudni kell, hogy a szervezet ebből állítja elő a hugysavat!!!
Ezt amikor már a vese nem tudja kiszürni a vérbe kerül és az izületekbe
kicsapodik, a kristályok formájuk miatt felsértik az izületek felületét amik
begyuladnak ... Innen a fájdalom és a dagadás...23 éves vagyok.
Ha tudtok vmit, ami semlegesíti akár a purint, akár a hugysavat, akkor ide az ötletekkel, hogy igyak egy jóízűt.-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz ngabor2 #2605 üzenetére
Nincs benne csúsztatás, hacsak az orvosi szakvélemény nem az.
Stangli kollega pár éve közelebbről boldogítja életem, talán tudja igazolni ''mértéktartásom''. Sajnos valahogy vizet nem tudok inni. Régen tejet ittam mértéktelenül és amióta kikerültem a középiskolából, azóta meg a sör.
[Szerkesztve]-
-
Drizzt
nagyúr
[L]http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Brewery[L]
Ezt iszom most, kár hogy mivel hót hagyma a képem, nem sokat érzek az ízéből. :-\I am having fun staying poor.
-
ngabor2
nagyúr
no, az akció utolsó napjára eljutottam a teszkóba. meg a budweiser 1795 is. hááát, a ''normál'' budweiser jobban bejön.
vettem még paulaner dobozos szűretlen búzát is... azt még nem nyitottam ki. bár elég nagy hülyeségnek tartom a szűretlen sört aludobozba tenni, nem lehet látni, hogy feljött-e a sűrűje, és mennyi van még benne. -
V.Stryker
nagyúr
Ha már az évszámoknál tartunk, nekem kellemes csalódás volt a Soproni 1895. Nem nagy cucc, de a sima Sopronihoz képest mérföldköves előrelépés.
-
-
dokar
addikt
előbb ittam meg egy arany ászokat
extra - SEXRay
-
V.Stryker
nagyúr
válasz stangli #2619 üzenetére
Megpróbálom mégegyszer egyértelműen:Soproni 1895
Van Soproni és van Soproni 1895. A kettő külömböző és pont ebből kifolyólag írtam,hogy az évszámmal ellátott mennyire jobb,mint a sima. Ez most olyan buta minősítés volt tőled,mintha a Dacia Logant a régi 1310-es szériával egy kalap alá vennéd-
-
bandus
veterán
Mi nemsokára megyünk bevásárolni a metroba, veszek egykét söröcskét az elkövetkező hétre, remélem jó választék lesz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
joe69
senior tag
bevasarlasom gyumolcse: amstel pulse, hoegaarden, franziskaner, leffe blonde, budweiser es egy uj palackozasu carlsberg (erre a hostesslanyok beszeltek ra)
-
ngabor2
nagyúr
vettem 2 doboz Oettinger szűretlen búzát. kiváncsi leszek rá, az egyik már a fagyóban van, hogy fél órán belül fogyasztható legyen. addig agy Paulanert (premium lager) kivégzek. nem is rossz. bár nem szeretem a keserű söröket, ennek a keserűje bár jól érezhető, de nem bántó. kifejezetten kellemes.
dokar: azért az a halovány jobbság szerintem nem is annyira halovány. a sima sopromit nem iszom meg. a 1895 pedig kifejezetten ízlik. -
V.Stryker
nagyúr
-
Integra
titán
vótam ma belga apát sörözőben[link]
ezeket ittam:
Pauwels Kwak
8% erős barna ale
Boostels (1791) Buggenhout, Kelet-Flandria
Sötét rézszínű ital, kis habtartóssággal. Alapvetően orvosságos illata mögé rejtőzve muskotályos mustillat bujkál. A sör belső strukturáltsága csak hosszas kóstolgatás után válik nyilvánvalóvá. Alapvetően malátaédes jellege mögött diszkrét komlókeserűség húzódik meg, amely az utóízben válik hangsúlyossá. Ebben az utóízben még egy kis csokoládé és banán is felfedezhető. Enyhén édeskés ízvilága a libamájból készült fogások mellett jól érvényesül. Gazdag, komplex, méltán híres ital. Nagy sör! A társas beszélgetések itala.
Ár: 0,33 l 750 Ft
Orval
6,2% trappista világos ale
Orval Apátsági Sörfőzde (1931), Villers-devant (Luxembourg)
Ha vannak legendás sörök a világon, ez egy azok közül. Hírét nem a marketingre költött reklámköltségnek, hanem az évszázados minőségnek köszönheti. A tele pohár sötét borostyán színe fölött hosszúéletű, kemény, vastag hab jelentkezik. Illatában a citrusfélék csodálatosan friss illata dominál, amelyek között a narancs játssza a főszerepet. Ízében a citrusok mellett a méz és a karamell érezhető a legjobban, anélkül, hogy a sör édes lenne. A sör hosszú, komlós-savas utóízzel búcsúzik. Legalább 5 évig érlelhető, akár egy bor! Komlótartalma miatt a világ legkeserűbb sörei közé számít, de ezt a tökéletes harmónia miatt alig érezzük. Ideáls aperitif.
Ár: 0,33 l 790 Ft
az orval poharát el is csentem, nagyon fain
isteni sör mindkettő, a kwak a jobbik a kettőből, bár egyik sem említhető egy lapon a hagyományos bolti sörökkel
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ngabor2
nagyúr
-
Blaise
veterán
Elég jól kerekedett a tegnap este, sikerült meginni 3-4 korsó csapolt Budweisert, valamint 3 üveg Erdingert....még szerencse hogy nem én fizettem
-
Integra
titán
válasz sanyixXx #2638 üzenetére
ne irigykedj mondjuk hogy eltört, ez repi ktg..
már egész szép gyűjteményem van
hidd el, ajánlok is mindig pénzt, mindig ugyanazt a választ kapom mindenhol, szóval.......
jaja, frankón. majdnem fél méter magas hosszú ''kémcső'', vicces belőle inni ez alacsonyabb és vastagabb, amiből én ittan jóval magasabb volt és keskenyebb
ha nem vigyázol, van egy pont ahol visszalöttyen, és úgy nyakon tudod önteni magad, miközben várod a nedűt, hogy..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
padee
tag
nem tud valaki valami jó kis helyet veszprém megyében, ahol kapi jó kis belga apát söröket?
-
Ottoka
őstag
Ma három heineken + 4 becks a termelés. Már ha ilyen finomságok között mond Nektek valamit.
Mezőhegyes
-
mongi_
aktív tag
Egyik nagy kedvenc, ha nincs kéznél megteszi a Heineken is, de nálam azért ez marad a number one:
...ja és a gyengébbeknek:
[Szerkesztve]booty time booty time across the USA
-
ngabor2
nagyúr
no, most ürült ki az utolsó üveg miller... de némi utánpótlás egyéb sörökből van, nem fogok kiszáradni, azt biztos
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest