Hirdetés
- Új előzetest kapott a Little Nightmares III
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 kampány teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Arizona
tag
Hallotam róla hogy létezik és szerretnék többet tudni róla. Ha valakinek megvan tud adni egy kis infót róla?
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #1 üzenetére
miért kell mindig topicot nyitni?
Használd a keresőt. Jó pár heroes topic van.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Out
addikt
válasz Mr.Arizona #1 üzenetére
Hat en csak a szemelyes tapasztalatom tudom atadni neked... felraktam anno, mert tetszettek az elozo reszek, de nagy csalodas volt, kb 10 percet volt a gepemen.. eladtam gyorsan
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
_Hunter_
őstag
Nekem is megvan, s szerintem nem rossz játék. Furcsa volt a 3-hoz képest, de szerintem azért 10 percnél többet érdemes rászánni. Én hamar megszerettem. Igaz most már nem játszok vele, nincs rá időm.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #10 üzenetére
Mennyiért kinálják, attól függ?
-
Wildmage
senior tag
válasz Mr.Arizona #12 üzenetére
Annyit nem ér. Iszonyat módon eltolták a harcban a lények animálását. Egyszerűen nevetséges és engem idegesít is.
-
eddie303
őstag
Áhh, nem csak azt... Mikor megjelent, alig vártam, hogy meglegyen nekem is, nekem sem tartott sokáig. Szerintem még most is érdemesebb a 3-asnak több verzióját kipróbálni, sokkal jobbak, fõleg a Shadow of Death, a Wake of Gods-al felvértezve. Meg ott a 4db. Heroes Chronicles is, érdemes kipróbálni. Inkább azokat, mint a 4-est.
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #12 üzenetére
Hű, annyit ne adj érte.
[Szerkesztve]Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
mg105
senior tag
nekem a magyar verzió van meg, de én se játszotam vele túl sokat. nem rossz játék, de a 3 után nem az igazi.
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #20 üzenetére
Eredeti kellene mi?
-
eddie303
őstag
Shadow of death egy teljes új kiadás, a Wake of Gods letölthetõ ingyen, magyarán nemhivatalos bõvítés: Bővebben: link
Utóbbi napokban töbször is belinkeltem már. Szépséghiba, hogy csak a Shadow of Death-re telepíthetõ, cserében van benne egy rakat újdonság, pl. lehet választani Elemental Conflux várat, amiben mind elementálok a harcosok, illetve Phoenix/Firebird a legkeményebb faj, minden legfelsõbb színtü fajnak van még egy harmadik fejlesztési lehetõsége (pl. Arch Devil -> AntiChrist) ami sokkal keményebb, mint az eredeti... Meg le lehet bontani a várad, ha nem tetszik, s olyant építesz, amilyent akarsz helyette... Olyan campaign-ek vannak, hogy néhány pályán nem is kell vár... Irtó jó, érdemes megpróbálni. + még animálja a fákat, s ilyesmiket, ami rendes H3-ban nem volt animálva.Linux.... The choice of a GNU generation.
-
d-boy
senior tag
Hali
Nem tudom, Ti hpgy vagytok vele, de nekem a Heroes 3 jobban bejött.
Jó a 4 is, de én azt toltam nagyon sokáig, vissza húz a szívemIf you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
Antonio
senior tag
Hi
Nekem nagyon bejött a 4. ... mondjuk hozzá kell tenni hogy sajnos 3-mal nem nagyon játszottam (csak főiskolán egymás ellen )mert akkor tájt nem volt gépem amin elfutott volna ... aztán mikor meglet az új masinám már ott várt a HM 4 magyarosított változat már nagyon vártam...
már minden pályát meg hadjáratot végigtoltam (valamelyiket 2x is)
engem nem zavar nagyon a csatában a lények mozgása, egyedül a szatír fakaszt mosolyra , mondjuk mivel már közelebb vagyok a harminchoz nagyon nem vagyok képbe a játékokkal ... úgyhogy nincsen viszonyítási alapom
egy hibát tudnék felróni, a gépi ellenfé IQ-ja sokszor gyenge, bár sajnos szerintem ez még sokáig így lesz az efféle játékokban,
végigzúzom az egész pályát feltuningolt hadsereggel elenfélnek sehire se hamva ... aztán a legvégén látom hogy bent kuksol a várba, bemegyek aztán símán leverem ...
hát igen egyszer ezt is jó lenne kipróbálni élő elenféllelSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
_Hunter_
őstag
Rakd keményebb fokozatra, majd akkor elkezdenek mozogni szerintem. Ha alapon van akkor nagyon minimálisat mennek. Ha feljebb rakod annál ügyesebbek, s a bányákért is harcolnod kell, hisz akkor már mindegyiket rendesen védik ami az elején elég kellemetlen.
Nem tud valaki olyan indító fájl amivel lehet hálózatban játszani a négyet. Az istenért nem tudunk.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
eddie303
őstag
Lehet csalódni fogsz benne, de nekem nagyon bejött az, hogy néhány helyen nagyon el van vonatkoztatva a rendes heroes-tõl. Szerintem az elsõ campaign-t meg se próbáld, míg a másodikat, harmadikat meg nem próbáltad, az elsõ nagy kihívás, nagyon nehéz.
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
+Bence+
tag
Én akkor azon szerencsések közé tartozom, akinek H3 és H4 is tetszik.
H3-ban nagyon jo, hogy lehet a lenyeket fejleszteni, valamint jobban van felepitve a hosok skill rendszere es a varazslatok is. De meg a varosok is szebbek es a korites is.
H4-ben viszont nagyon jo, hogy meg lehet venni az osszes lenyt a varban, nem kell kulon kattintgatni az osszesre. A karavan nagyon el van talalva. A varostrom az hatarozottan szarul sikerult, mintha nem is lenne ostrom.
En is tobbet vartam H4-tol, sikerulhetett volna jobban is, de ebben is meglattam a fantaziat.
Az mas kerdes, hogy szoftverert en nem vagyok hajlando penzt adni...Felhasználói hiba: Kérem cserélje ki a felhasználót és nyomjon le egy gombot!
-
_Hunter_
őstag
Hát igen. Vannak nagyon jó dolgok a négyben csak sajnos kihagytak egy pár dolgot a háromból ami nagyon kéne bele. Nekem még az is bejön, hogy a hősőddel is tudsz csatázni, igaz idő kell amíg megfelelő erősségű leszel.
-
Mr.Arizona
tag
Egyik haveromnak kiderült ,hogy meg van neki a H4 is . Holnap elhozza nekem!
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #35 üzenetére
Legalább nem kell pénzt adni érte.
-
Antonio
senior tag
Hi
a legnehezeb előttivel szoktam játszani, egyszer elkezdtem a legnehezebbel, de csak anyi különbséget észleltem, hogy a kezdeti arany (5000 helyett) nulla volt, aztán ennyi, bár lehet ez csak azon a pályán volt így ?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Pyriel
tag
A Heroes II. feelingjét nem tudja utólérni. Azzal hetekig játszottam, még pályákat is csináltam, de a IV.-et mindig csak megnézem, nyomom egy-két órát majd hümmögök egy kicsit aztán uninstall. Talán egyszer végignyomom.
"A szépség és az ész szorzata állandó." - Murphy. Ennyire ronda lennék?
-
Mr.Arizona
tag
Meg van a H4 most raktam fel a gépre!
-
Mr.Arizona
tag
Nem is olyan szörnyü! Kár hogy nem lehet továbbfejteszteni a szörnyeket!
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #45 üzenetére
Akkor tényleg én emlékeztem rosszul!!!
A négy akkor nem olyan nehéz ezek szerint. Hálozatban viszont azért érdekes lenne, csak sajna nálunk nem megy a hálózaton.
Mondom a hármat játszd legnehezebben. Na annak már nem örül annyira az ember.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
válasz Mr.Arizona #47 üzenetére
Hajrá!
-
+Bence+
tag
Valaki pls nyisson egy forumot Heroes III - Wake of Gods néven! Lehet, hogy en vagyok gyoker, de nem talaltam olyat, hogy uj tema...
Felhasználói hiba: Kérem cserélje ki a felhasználót és nyomjon le egy gombot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad T14 Gen 2: i5 1145G7,16GB,256GB,Iris Xe,vil.MAGYAR bill,300nit
- Lego(bontatlan)
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest