Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
megittam az este 3 borsodit, olyan fejfájásra ébredtem ma reggel, hogy még most is fáj ilyet se iszom többet, lassan vezetnem kell egy listát a fejfájós sörökről, vagy csak én vagyok nyalóka?
-
Móci
addikt
Rengeteg sörben van már E vitamin... azokat hanyagolom is. Sok trágyalé...
Még a Stellában is akad, a barna Szalon sem mentes tőle, és még sok tartalmaz ilyen vackokat, pl. a Borostyán.Felháborító.
Nemrég egy üveg Van Dieu-t ittam, történetesen a barnát. Kicsit édeskés, de jó sör szerintem. Csak drága.[link]
Balatonparton rákaptam egy csapolt barna Kaiserre. Tömény pisa. Vagy felvizezték nagyon a szokásos mértékeken kívül, vagy magában ennyire tré a sör.
A barna, üveges Budweiser sem volt különleges darab. Egyszerű, jól csúszó, tucatsör. Nem úgy, mint a Dreher Bak... örök kedvenc, pláne csapolva! Perfekt."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
escie
őstag
Bakot azt csapolnak a kedvenc kocsmámban, tényleg remek, bár összehasonlítási alapom nem sok van.
az a jó benne, hogy egy korsó belőle felér egy kiadós vacsorával és hozzá két korsó sörrel. iszonyat tömény, nehéz ital. nagyon finom.
üssetek, mostanában egyik kedvencem a Kőbambi. bestbuy, és el lehet felejteni a berögződött lenézést iránta, kiváló, friss, szomjoltó nedű.
nem mondom, biztos vannak nála jobbak, de szerintem nagyot fejlődhetett azóta, mióta apáink hozzátársították, hogy bizony rossz sör.
imádom, hogy nem értek a sörökhöz, ezért azt ihatom, ami nekem tetszik.
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
Kicker
őstag
A Kaiser sörre kaptam rá mostanság, és ha másfél óra alatt megiszok hármat, akkor már eléggé fejbe is vág, két órára kiüt...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
escie
őstag
-
Móci
addikt
Igen, az adalékanyagok az e vitaminok az én szótáramban. Elnézést.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
escie
őstag
válasz erdey_a #2913 üzenetére
ez csak azert erdekes, mert szinte mindennek van ilyen neve.
a legjobb, ha az ember szerez egy ilyen listát, a E nevek feloldasarol, es tudja mit eszik/iszik.
azert a c vitamintol nem mindig kell felni.
egyebkent egyet ertunk, csak semmi felesleges adalek. az a masik, hogy feleslegesen tartani sem kell az E betuktol, nem eleve rosszat jelentenek, de jórészüket valoban erdemes kerulni.
a neten talaltam regebben egy listat, ami szepen leirta, mi micsoda, mit kerulj, mi nem gaz.I'm back, baby!
-
Dilikutya
félisten
Nemrég ittam először Kőbambit, és kellemesen meglepett. De nem ő volt az egyetlen. A múlt héten Hunyadi Mátyással kínáltak meg. Elsőre féltem tőle, de illetlenség lett volna visszautasítani, meg menőzni, hogy csapolt Edelweiss-t iszom... nem is rossz sör, kicsit a Borsodira hajazó, kesernyés, hűtve jólesik, akárcsak az Adambrau, ami az árához képest szintén a jobbak közé tartozik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
padee
tag
Tegnap ittam egy Kwakot és egy Duvelt. Le a kalappal elöttük, ezek aztán A! SÖRök.
Úgy 2 óra alatt fogyasztottam el a kettőt, de ilyen élményben még nem volt részem.
Nem is találok szavakat... amúgy úgy fejbevágtak, hogy még reggel is kovályogtam.
Azt hittem Ipari sörfogyasztó révén jobban birom a terhelést. Aki nem tette eddig, kóstolja meg! -
Drizzt
nagyúr
Bakker, etgnap kifogtam szórakozóhelyen egy romlott Kozelt. Azért írom be ide, mert aznap este tesóm is kifogott kettőt, illetve korábban ismerősöm mondta, hogy ők is kifogtak 3 rosszat. Pedig a dátum 2008-as volt, igaz szó nélkül kicserélték, de én egy ideig ezután a Kozelt bojkottálom.
I am having fun staying poor.
-
-
NoLF
veterán
én is ittam, dobozost sikerült szerválni sokat, 2008ig jó mind, de egyet már kifogtam ami romlott volt... olyan színe volt mint a búzasörnek, ízre meg olyan büdöskés fostos gennynek tűnt.
bár most sem vagyok jobb helyzetben az alkoholmentes stellámmal...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
senior tag
No mi történt senki nem sörözik manapság? Vagy mindenki másnapos?
Elkezdödött az egyetem szóval visszatértünk a jó öreg csapol sopronihoz. 250Ft egy korsóval szerintem egészen jó sör. Az ilyen ''egyszerübb'' sörök közül ez izlik talán a legjobban. Nem lehet mindig Chimayt inni.Youth hides the key to salvation
-
L.T.
aktív tag
Jelenleg, hül egy Duvel
-
padee
tag
Tuborg Gold, Edelweiss.
Kar h igy lehult az idő, szivesen sörözgettem volna még jo kis tikkaszto melegben. -
padee
tag
Tessék kérem sörözni. Én ma barna szalonnal indítottam.
-
L.T.
aktív tag
Belga sörnapokat tartottam. Ittam Duvel-t, Kwak-ot meg Chimay-t. Ebből a Duvel ízlett a legjobban a másik kettő nem igazán. Edzeni kell mert megyek Oktoberfestre [link]. Nem is rossz belga sörrel gyakorolni a németre...
-
bocX
tag
ma este BECK'S without helium ...sajnos, pedig kipróbálnám
na mind1, ez most jól esik, egész napos kertészkedés utánsok munka és ugyanannyi lazaság
-
L.T.
aktív tag
-
padee
tag
Amstel, Stella, Löwenweisse. Akartam venni Duvelt és Kwakkot, de gyalog voltam veszprémbe és nem nagy kedvem volt kigyalogolni az intersparba.
-
senior tag
Nos a csapolt Sopronik között becsúszott egy üveg Guinness.. Szeretem ezt a sört jó az ize bár kicsit erős de az utóíze nekem nagyon bejön. Évekkel ezelött ittam utoljára most megérte újra megkóstolni..Aztán lefolytottam egy üveg borsodival.
Youth hides the key to salvation
-
Tomics
addikt
Gosser, Heineken, Soproni
PH! addikt since 2004
-
divot
veterán
Kihasználva az esztendő utolsó ''nyári'' napját vettem estére egy üveg Staroprament, aztán másodiknak egy üveg Paulanert fogok elfogyasztani, végül egy barna, szüretlen Erdengerrel zárom az idényt.
-
senior tag
Én egy Saint-Omer nevezetű sörből ittam meg kettőt most épp az elöbb. Kis 2,5 decis palackokban árulkodják nemis annyira rossz. Nem mondanám hogy szupersör de meg lehet inni. Legelébb egy langyos példányt kaptam fel az egyik jóbarátomnál az asztalról. Aztán kaptam egyet hütöből is. Érezhető a külömbség a meleg és a hideg sör között! Remek teszt volt bár inkább két hideg kellett volna!
Youth hides the key to salvation
-
F-ECT$
titán
Pontosan mikor mész (mentek)? Én szept 27-től 30-ig leszek. Szállást hol & mennyiért tudtál szerezni? (Ha nem akarod ide írni, akkor folytathatjuk PÜ-ben is.)
Ha jól tudom, akkor még V.Stryker jelezte, hogy akar idén menni, de nem tudom, hogy összejön-e neki.Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest