Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz DelArco #2767 üzenetére
gőzöm sincs, hogy itthon kapni-e mézsert volt a bárth sör anno, de az megszűnt szvsz,mert a honlap sem megy és az érdi cba, ahol forgalmazták már vagy 2 éve nem kapott belőle.
ma meg volt minden; gösser, löwenbrau, erdinger és ászok. szép lesz 7kor kelniRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
ngabor2
nagyúr
válasz DelArco #2878 üzenetére
a búzasöröknek közös jellemzőjük, ha nem elég hideg, akkor ihatatlan. a legmárkásabb is csak hidegen jó. én a hűtőből kivéve óvatosan felkeverem, hogy az élesztő feljöjjön, de arra vigyázok, hogy ne nagyon rázzam fel. felbontásnál azért óvatos vagyok, sose lehet tudni, mekkora a nyomás benne.
-
ngabor2
nagyúr
válasz DelArco #2880 üzenetére
el is hiszem, hogy ideges voltál, én is az voltam, mikor türelmetlenségből nem vártam meg, hogy a Hoegaarden lehüljön rendesen arra emlékeztem, hogy nagyon finom. arra nem, hogy az elsőt jó hidegen ittam. a másodikat sikerült szobahőmérsékletűn... nem jó. úgyhogy ha sörözni akarok, akkor arra már előző nap gondolnom kell, és be kell tenni a hűtőbe. most is várakozik rám egy kozel meg egy löwenweiss.
-
L.T.
aktív tag
-
divot
veterán
válasz DelArco #3030 üzenetére
Látod, ha rákeresel a topicban, nem veszed meg, mert egyszer már megbeszéltük, hogy milyen szar sör.
Oktoberfest: nekem az a szerencsém volt, hogy egy mindenhova bemehet Pass-t kaptam, mint VIP-vendég, így nem kellett sehol sem várakoznom. De azt láttam, hogy sima turistakánt nagyon meg lehet szívni.
-
darnellsmith
senior tag
válasz DelArco #3067 üzenetére
aha ismerem az oldalt, nagyon sok jófajta sör van + hozzá korsók is
kár hogy rendelni nem lehet, sajna pestre meg igen ritkán megyek.
ha netán hozatsz ismerőssel vagy Te magad mész akkormajd szóljál pls mert 1-2 érdekelne engem is, ha lehetek egy egész kicsit pofátlan
esetleg olyan oldalról nem tudsz vagy nem tud vki ahonnan lehet rendelni? és nem 24üveg egyformát hanem 1-1 darabot?Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
válasz DelArco #3070 üzenetére
Hali.
Ma írtam egy mailt a belga sörösöknek, hogy vhogy nem tudnák-e elküldeni a cuccost (utánvétel, futár vagy etc ), és azt írták vissza hogy van vmi futár cég akikkel összeköttetésbe vannak és rákérdeznek, lehet hogy lehet belőle vmi, bár eddig ilyen kéréssel meg nem kereste meg őket senki
Végülis összeírtam 12 üveg söröcskét, elég szép lista lett
aztán most várom a fejleményeketOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
-
darnellsmith
senior tag
válasz DelArco #3114 üzenetére
okay big thx, nagy vagy
Holnap, azaz vasárnap este jó lenne nekem, vagy pedig a jövő7 folyamán. Köszi hogy beszéltél velük, remélem a többit sört a listáról majd el tudják hozni
közbe ma voltam az interfruchtba és vettem pár söröcskét, murphy red, san miguel, obendorfer, etcOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
válasz DelArco #3126 üzenetére
Mondjuk beosztottam úgy ahogy a két üvegemet, egy nap csak egyet ittam másik nap meg a másikat Ma láttam a plusba heineken magnumot (1.5 liter) 1200hufért, valamint 1795ös budweisert asszem 160hufért, vettem is egyet
Aztán most várom hogy a belga sörösök írjanakOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Humble 'Scif-Fi Shooters' Bundle
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest