Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz jookomak #7800 üzenetére
Grat, jó srác :-)
Kicsit ki volt akadva, amikor az Indexes Sörfőzés otthon topic lakói számolgatni kezdték a bevételét az Angry Beast kapcsán... Tetszik, ahogy csinálja a dolgait.
FF? Ofkorsz, megyünk :-) Lesz néhány szép lányka is :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
dragonfx
veterán
most iszom 2x.orra ezt a Kiss szilvás cider.t irto finom.aki arra jár vegyen az auchanba.szerintme veri a somersby.t.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
looser
addikt
Sörfőzés Vecseri Beával
(13:32-től)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
pohár
félisten
szombaton volt egy kis Delirium Noctorum, sunyin üt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tag
Akinek nincs ellenére a facebook csoportokba lépkedés, az keresse meg Gólem Sörfőzde-t! Előálltak egy ötletes "#Sajátsör" promóval: a megadott keretek között össze állíthatód a saját sörödet (szín, maláta, pár komló, keserűség, név, matrica szín).
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
jookomak
őstag
Na, mi lenne, ha elkezdenénk szervezkedni jövő hétre?
Kinek melyik nap lenne jó? Nekem mindegy, én kint leszek végig.
Ahogy eddig megfigyeltem, a korai órák jobbak, kevesebb az ember, le is lehet ülni néha, és nyugodtan lehet sörözni. Részemről nem jelent problémát világosban berúgni. -
NoLF
veterán
Kocasor: schwaben brau - das helle
Inci fincsi, das bier fur jeden tag!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tag
válasz jookomak #7816 üzenetére
2 társaság között fogok őrlődni, de azért csak bekoccintok a SörcsaPH! csapatba is
ha looserrel lesztek, megtalállak, őt már megismeremmás: pénteki terv, IPA nap: Távoli Galaxis (korsó), Sierra Nevada Celebrations (kis üveg), Jack Hammer (korsónyi atom támadás)
merénylet a nyelv ellen, szombaton ízt nem fogok érezni (bár múltkori ennél nagyobb IPA nap után rájöttünk, hogy az ecetes mustár/torma kimossa )
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
looser
addikt
válasz (ÉN)közPONT #7821 üzenetére
Grabanc Classic, Gribanc (málnás Grabanc), White Hops, Celeste, Kontinentale, Jubileum 20, Elixir 18, Der Fehler, Zöld Király, Napalm, White Shadow, Professor von Mannheim, zip's saison, zip's stout.
(Iestem fk blogról, csak a felében voltam biztos, de most már az összesben :-)
Oops: péntek déltől vasárnap éjfélig leszek ott, szerintem jookomak is :-)
Apropó, (#7819) NoLF: ezek mind brithonban beszerezhető németek, vagy megálltál hazafelé NO-ban?
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tag
ejj de szomjazom már
ezen a sörlista bújása meg pont hogy nem segít.. de hát ugye a felkészülés...
(néztem, nem csak én vagyok felkészülésbe, lista készítésbe beteg, konkrét app-ot irtak androidra a főzdefeszt látogatói számára (listával, leírással, térképpel))
-
tag
válasz Kergeboci #7826 üzenetére
Szerintem IPA nappal kezdünk:
Gergő -Classic Grabanc (IPA), Németh Antal -White Shadow (búza? ipa), Hopfanatic - White Hops (búza IPA), Kocour - Catfish (IPA), Kaltenecker - Blues IPA (fekete IPA), Jack Hammer (IPA)Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
senior tag
első nap után:
Mézes köleses - jó mint mindig
Alulu - érdekes de nem rossz
Serforrás IPA - jó
Gribanc - Túlságosan málnás. Nem jött be.
Maid marian - mézes búza. valahogy nem az igazi
Domján jubileum 20 - túl édes utóíz
meg volt a végén valami cseh az korrekt voltYouth hides the key to salvation
-
Dr.Zoo
őstag
Gyerekek....
Valaki itt ajánlotta a kézműves magyar söröket, hát tennap elbillegtünk munkatársammal a nagy lajos király utjára.
Ott aztán vettem pár palac Eretnek Sört, hát minden tiszteletem az Alkotójának....
Egy rendkívűl élő, zamatos, testes, (12% alkoholfok) erős, picit fűszeres barna sört kaptam, mindössze 399 forintért.... Hogy megérte-e?
Minden pennyt, asszem megyek vissza jövőhéten...."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
tag
Hát, fele másra sikeredett a tegnapi nap.
Classic Grabanc nem ért be, white hops elvesztette az ízét, Catfish nem érkezett, málnás Gribanc tényleg málnás, Blues IPA egy sima stout, white shadow egy sima búza (na jó nem sima, de hiányzik belőle az erő)
Legendához nem lehetett hozzáférni a sok gyümölcslé miatt, amit árulnak. Mindenki azt akart venni. Nem tudom, miért nem lehetett azt a standot ketté szedni.
Legalább a Serforrás IPA - Anonymous IPA - Jack Hammer kombó az bejött.
Jack Hammer cumis kiszerelés jó ötlet volt
-
senior tag
Második felvonás
white hops -szerintem nem rossz
stari Apollo - gyógynövényes. Egyszer ki lehet próbálni
pokerface+jokerface - nem emlékszem melyik melyik volt. Talán a sötétebb szìnü kicsit jobb
white shadow - ez egy ilyen bùzasörnapalm chilis sört próbálta valaki?
Youth hides the key to salvation
-
tag
válasz DelArco #7834 üzenetére
Próbáltam!
Kegyetlen finom. Egy pohárkát szerintem három negyed órán át szopogattam
(narancsos ízre ültetett csípős, chillis utóíz. Még most is érzem a számban (ezt a sört kortyolgatva tértem haza))Jhonny06: kikerült a klasszik Grabanc, szerintem Gergő lesajtolt belőle valamennyi iható mennyiséget (ne tévesszen meg, hogy nincs a táblán, kérni kell ) Őszintén nem emlékszem, mennyire volt jó, Jack Hammer után nem igazán jött át az íze, annyi maradt meg, hogy erősen szűretlen jellege volt.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz Kergeboci #7835 üzenetére
Köszi az infót, akkor ma is kipillantok :-)
A chilis nekem is bejött, nagyon izgalmas ízvilág, de chili nélkül még inkább kíváncsi lennék rá.Ki fogtok röhögni, de nekem a málnás ribi lett a feszt söre, szorosan karöltve a kókuszossal, de a Black Jack mindenképpen dobogós mellettük. A Jubileum 20-szal volt valami probléma, meg nem tudnám mondani, micsoda, de olyan, mintha klóros vízzel készült volna; ill. ilyesmi mellékíze (mellékíze? töményen ilyen íze volt...) a hajdinás sörnek is. Bennem már összefolynak a dolgok (ez így, sörre vetítve igazán helytálló :-)) de azért 1-2 sörre emlékszem. Őszintén szólva, ha megpróbálnék visszaemlékezni mondjuk egy két évvel ezelőtti darabra, hát igen nehezen menne. Vagyis egyáltalán nem, hacsak nem hagyott markáns nyomot. Pld. a Serforrás sörei voltak ilyen elba**ottak annakidején, ha jól emlékszem ill. arról is van emlékem, hogy a Csobánkai (RIP) sörök semmilyen emléket nem hagytak bennem :-))
Egyre többen vannak és egyre több sörrel és ez jó. Tegnap még cidert is ittam az angoloktól, de őszintén szólva nem volt valami nagy élmény. Szóval nekem idénről a fenti három volt a csúcs. Lehet, hogy kellett volna a Dühösből is inni, nekem az különösen ízlett, de az Élesztő kezd már pofátlanul drága lenni, szóval oda egyszer-egyszer megyek csak havonta.
Hú, most visszaolvasom és elég kaotikus, de nem fogom kitörölni (állítólag Ginsberg sem törölte amit leírt :-) ezt tudjuk be a tegnapi kóstolásnak. Valaki még pálinkát is hozott, szerintem az tette be nálam a kaput...
Cheers & hukk!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz jookomak #7837 üzenetére
Hú, Zoli bátyám, akartam kérdezni, a Professort, Rotkelchent, Elixirt, Der Fehlert, White Shadow-t megkóstoltad, vagy valaki kóstolta? Nekem ezek kimaradtak, úgyhogy lehet, hogy ma még kikukkantok.
Randi áttéve holnapra (isaszegi lány; ő nem jönne fel, én nem mennék le, viszont Pesten dolgozik) szóval ma is kint leszek.
Gyertek ki, úgyis 8 (nyolc!!!) hónap, mire újra Főzdefeszt lesz. Gyűjtsünk emlékeket :-)))))Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
senior tag
Kijöttem ma kipróbálni ezt a napalmot és tényleg elég jó de 800 ft pofátlanul sok 3 deciért. Csak mert vannak itt is böven jó sörök 700/4dl áron.
Youth hides the key to salvation
-
Dr.Zoo
őstag
Tegnap megbontottam egy Carolus Classic barnát, finom, ütős! Egy pici fémes utóízt mintha lehetett volna érezni, de nem zavaró. A sláger továbbra is az Eretnek...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
Nos Urak!
Mos betoltam arcba egy Eretneket, és utánna küldtem egy Barbärt....
Azt kell hogy mondjam, hogy mindkét sör első osztályú, főleg az Eretnek ereje után jólesik a "kicsit" lájtosabb Barbär... Minőségben, simán felveszi a versenyt a Barbär-al a magyar főzet, igaz teljesen más a két karakter, más ízvilág, de egyérteműen világszínvonalúra sikerült az Eretnek.
Mindemellett ár/érték aránya a best of sörré teszi számomra.
Azt hiszem, megtaláltam a nekem csodálatos párosítást, maradok ezeknél!"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
looser
addikt
No offense, félre ne érts, de most már annyi de annyi remek sör fellelhető MO-on (de ha külföldről rendelünk, mint itt Adster kolléga, akkor tényleg szinte végtelenek a lehetőségek), hogy ez, akármilyen remek párosítás is, de azért még nagyon remélem köszön be nálad majd még néhány száz féle sör, míg élsz :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest