Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    nemi tapasztalatok a hetvegerol:

    Lindemans / Mikkeller Spontanbasil: Totalis dafuq. A spontanerlelesu belga soroket sose tudtam hova rakni, a tradicionalis lambic sorok felerol a hutoben rohado gyumolcs jut eszembe. Viszont Mikkeller cuccokat szeretem. Nem tudtuk hova rakni, nagyon fura. Tobbieknek se ment.

    Brewdog Tokyo*: Egyik kedvenc imperialom, bar meg mindig iszonyatosan testes. Sorkostolasra nem tulzottan idealis, tipikusan egeszestes sor. Azert szerettuk. Cocoa Psychonal jobb cegen belul, ami eleg sokat elmond. Ajanlott.

    Bocq Saison: Ez az idei kedvenc szezonalis alenk. Szagra es izre egy teljes belga viragosret, friss kaszalas utan. Ajanlott.

    Saison Dupont Biologique: A Bocqnal viragosabb, ugyanakkor mint sor gyengebb. Szuretlen.

    (volt egy negyedik seasonal belga is, de nem emlekszem a nevere. az volt a leggyengebb).

    Corsendonk Variety Pack (Blanche, Rousse, Agnus, Palek): A Rousse az est sore lett, mig a Palek egy picit eltero, de mindketto kb a jobb belga alek tokeletes peldai. Finom, csuszos, telt darabok. a Blanche picit gyengebb, mig az Agnus a maga 4.8fokaval talan a legkevesbe izgazdag, bar meg igy is finom. Ajanlott.

    Oceanbryggeriet Ocean: Ferfias, izekben gazdag, telt lager.

    Mikkeller: Drinking the Sun: Meg mindig ez a kedvenc alkoholmentes sorom. Kicsit sok a habja de csuszik es egesz jol eladja magarol, hogy konnyed nyari sor.

    frici70: A Dreher Bak az utolso ihato magyar mainstream sor amit nem szurtak el veglegesen a kukoricaval (mint a sima Drehert). Talan meg a Soproni 1895 elfogadhato, de az is max a nemet/cseh mainstream vonal kozepmezonyeben tud labdaba rugni.

    Masik reszrol azert egy rendes bock sorhoz meg mindig nem er fel.

    Budapesten pl a Stexben lehet kapni, boltban nem nagyon lattam.

    Jhonny06: Evil Twin es Mikkeller jelenleg a kedvenc fozdeink kozott van. A vicc az, hogy a jelenlegi ket kedvenc lagerem toluk jon (Yellow Cab Taxi / American Dream). Evil Twinnek az imperialjai is nagyon finomak, a Christmas Eve in a NY Hotel Room picit savanyubb, mig az Imperial Donught Break kb edessegtuladagolas imperial formaban.

    To Øl a harmadik [link], a Final Frontier DIPA es a Sur Maelk imperial milk stout zsenialis. Utobbihoz belga csokolade, esetleg 70-80%os Lindt ajanlott. elobbi pedig az egyik legtestesebb DIPA amit probaltam.

    Amager Bryghusnek szinten vannak erdekes cuccai, viszont a masik haromnal jellemzoen dragabban es nem jobban.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák