Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
Ezek z újfajta Siren-ek tényleg nagyon jól hangzanak, nem mintha a régieket kóstoltam volna. Ha viszont nem azok a tipikus brit-karakterű ale-ek, akkor biztos jók lehetnek.
Ez a példány, amit itt fényképeztél, ez pedig már csak azért sem lehet rossz, mert ha még úgy is lenne, a jó öreg amcsik a Cigar City-nél, és a Grassroots-nál hamar helyrehozták volna a hibákat...
Mert ha jól látom/tudom, ők is segédkezet nyújtottak ennél a főzetnél.
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
adster
tag
Apropó, hogy egy örömhírrel szolgáljak - bizonyára mindenkinek bearanyozza a napját -, augusztus végén irány Brüsszel, meg a környéke 5 napra!
Gondolom, nem kell sokáig ecsetelnem, hogy miről fog szólni a "nyaralás"...
http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
Dr_Syrex
senior tag
Még anno kóstoltam egyszer a Pirtósban, de nem nagyon emlékszem rá . Ezuttal kellemes meglepetés volt és nem tudtam belekötni. Akciósan simán megérte.
Nemrég benéztem a kézműves csemegébe és találomra összeszdtem néhány sört. Közöttük volt ez a 2 is: [link].Mindkettő itatta(volna) magát, ha nem fogy el szinte azonnalRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
qltsar
veterán
válasz Dr_Syrex #9304 üzenetére
A Gólem Repetát nem kóstoltam még, csak a Sötét Bunkót, az egy jó testes fekete IPA. A kolibri amivel kijött az meg hát...:S, nem hozta számomra a főzdefesztes ízvilágot sajnos, pedig ott én a 3. helyre raktam a legjobb sörök között. Múltkor meghallottuk, hogy Élesztő kapott belőle, mentünk is le megkóstolni, és nagyot csalódtunk . Csak az a jellegzetes APA-s íz-t adta vissza, ami mellé még a kellemes gyümölcsösség, és az IPA-ból átszivárgó keserűség is hozzátársult nyáron a feszten, itt már elmaradt sajnos .
-
Dr_Syrex
senior tag
Az üveges colibri kellemesen gyümölcsös volt, és talán volt egy halvány keserű vonal is benne. Nekem akkor este igazi felüdülés volt. De teszek majd még egy próbát, amint lesz rá módom.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
tixem
addikt
Na nagy nehezen én is bevásároltam a lidl féle csehekből de találkoztam egy meglepivel is még ezen felül
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
looser
addikt
Remek döntés volt. Mindkét fél részéről természetesen :-)
Megírtam nekik is, hogy ez az akció szuper volt és esetleg bővített/más készlettel újra előrukkolhatnának vele :-)Most Kozel hatos pakk 950 forintért az északi határon túl :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tixem
addikt
Néztem a Lobkowicz honlapját, ezen a 7 féle sörön kívül van még egy rahedli másik is, simán tudnának megint hetet úgy összeválogatni, hogy nem volna benne ilyen mint most.
A szlovák akció is nagyon jó, kár hogy innen a vad délkeleti parasztiából nem lenne kifizetődő átruccanni érte Szerbiába meg nem megyek, ha édes sört akarok inni, akkor itthon találok dögivel.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
qltsar
veterán
Élesztőben megint van Schoppe Brau XPA. Aki még nem kóstolta, tegye meg, szerintem kihagyhatatlan. Nálam a top 10-ben bennevan !
-
somasz
addikt
-
looser
addikt
jookomak-kal közös ismerősünk posztolta ezt a képet, kicsit leesett az állam az árak láttán. Azt hittem, németalföldön a legdrágább a sör, de ezek szerint egész Ny-Európában. A francia, görög, spanyol, portugál és olasz sörárakat még nem ismerem :-)
-
-
NoLF
veterán
Ha eg eldugott kiskocsmaban iszol helyi fozetet ami nem flancos, akar 3 fontert is ihatsz egy pintet, a brewdog meg mindenutt eszement aron melozik de leginkabb jo helyen is vannak ezek a kocsmak, nem irigylem a berleti dijat, amit fizetniuk kell. Spanyol es olasz nem veszes, eddig dublin volt a legdragabb nekem. Jovo hettol costa rica, ott ezy jobb helyen 3 dolcsi korul van a sor hireim szerint
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dr.Zoo
őstag
Most sikerült letoltom egy Szögedi Nyári Boszorkányt, meglepően könnyed, abszolute nem keserű könnyű nyári barna sör, finom barna habbal, kellemes frissítő ízzel. Ízben picit hasonló a Staropramenhez, de annak keserűsége nélkül, és a kellő test is jelen van, köszönhetően az 5.6%-os alkohol tartalomnak....
450 forintért vettem egy litert, ami szvsz ár/érték bajnok!!
Mindenképp meg kell kóstolni, nekem nagyon bejön!!"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
Most írták, hogy Pesten ugyanez 300/palack... Az szép..
(oké a haszonkulcs, de ez pofátlanság, főleg hogy már a 300-on is van a Pestinek haszna....)Más: Most vettem a lidlibe egy Dán Faxe Premium literes lagert, 549-ért.. Kíváncsi vagyok, hogy milyen!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
perempe
addikt
tegnap a Szlovák karszton túráztunk, egy kocsmában Ájban kiváló Starobrno csapolt sört ittam.
külön öröm, hogy € (0.85) helyett lehetett Forinttal (260) is fizetni.
érdekességnek a túraútvonal:
országhatár (itt megáll a Tornanádaskáról Hídvégaardóra közlekedő busz) - (műúton) Torna - (K) Tornai vár - (S) Áj - felette közvetlenül a vízesések - (Z) Okrúhly laz - (K) Szádelői fennsík (szép kilátás) - (Z) - Szádelő - Méhészudvarnok - országhatár.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
jookomak
őstag
Tegnap kóstoltam először a Gólem Sötét Bunkóját. Ez pont az én söröm. Eddig valahogy kimaradt, most már tudom, hogy hiba volt. Végigittuk a bölcső csapjait, korsóban a Rizi porter mindent vitt.
-
tag
Mi belestünk a Csech In-be. Kár hogy olyan pici hely, pedig a szűretlen Jezek kiváló, főleg egy adag csapolt Merlinnel karöltve.
Este meg Ganxta Zolival futottunk össze Caledoniában. Nem biztos, hogy a gravitációs csapból folyó Belhaven Stoutért volt ott ő is
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
looser
addikt
-
Amikor 2013-ban Magyarországon jártam 5 év után, kb a Dreher maradt az egyetlen vállalható kommersz sör
Rákészültem, hogy rengeteg jóféle sört iszok, de egyik hitványabb volt mint a másik szinte víz+kukorica ízű lett majdnem mindegyik....| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
looser
addikt
(#9328) kraftxld: már 2013-ban is volt néhány mikrosörfőzde, amelynek a termékei szélesebb körben is elérhetőek voltak, legalábbis Budapesten. A Dreher még most is használ kukoricát, de igazából amikor azt látom, hogy még a Nagy Kiss (favicc :-) Tamás is készített kukoricasört és a Rizmajer szortimentjében is van egy Cortez nevű szörnyeteg, akkor azért elgondolkodok, hogy a kezdeti heves kirohanások után (hányszor hallottam az évek alatt a Csakajósörben a kukoricát mint sörösszetevőt pellengérre állítani...) mégis bekerül a mikrók sörei közé, akkor elgondolkodom. A vicc az, hogy pozitívan tudom értékelni: a kukorica megtalálta a helyét :-)
A Dreher Classic pedig csapolva nekem is tetszik. Nem tudom mi a különbség az üveges és a csapolt között, de valami van vagy nincs az egyikben vagy a másikban :-)))(#9329) jookomak: pld. ha magadnak főzöd! :-)
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Ma megakartam kóstolni, a Borsodi Super Dry-t nagyot csalódtam, 2 boltba is jártam egyikbe se volt
A lényeg lényegében lényegtelen
-
jookomak
őstag
válasz zsof Nokia #9331 üzenetére
Inkább örülj neki. Ha pesti vagy, akkor van pár beszerzési hely, vidéken kicsit gázosabb lehet, de pl. a szabolcsi topiktársak is megoldják, hogy ne igyanak vacak sört.
-
jookomak
őstag
válasz zsof Nokia #9333 üzenetére
Akkor a lidl-féle Argus-nak nincs párja.
Amúgy ha a vacak sör is már 200-230, akkor én 1000x inkább kifizetnék 300-at a hopfanatic splashért, vagy valami akciós auchan/tesco félért.
Ha haverokkal kocsmázás van, az nyilván más. -
qltsar
veterán
válasz zsof Nokia #9331 üzenetére
Huh, kerüld messziről ha tudod, Budavár Sörfeszten azt "nyertem", két korty fogyott belőle, 10 emberből ugyanúgy undorítónak titulálta mindenki, és ment ki szépen a kukába a maradék tartalma...:S. jookomak jól mondja, Lidl-ben Argus-ok egész jók . Bár múltkor kóstoltam a szűretlen világost, azt hát...számomra katasztrófa volt, de a sima világos egész finom !
-
NoLF
veterán
válasz jookomak #9336 üzenetére
En nagyon szeretem, bar minden penzt nem er meg, erdekessegkepp mindenkepp erdemes megkostolni. Itt a kocsmaban 6 font a 25ml, ehhez kepest 40 fontert a 33as (ha jol sejtem, akkora) uveg ugymond "megeri".
Online 39.95 amint latom.
-
looser
addikt
-
-
NoLF
veterán
válasz jookomak #9347 üzenetére
Marmint volt, mert mar reg elfogyott mind. A bristoli brewdog pubban megvan az egyik uvege, parezerszer mar tettem rola kepet
A pudding egyebkent desszertet jelent, nem pudingot (ha esetleg nemtudtatok volna )
Ja, a bismarck egyebkent nekem nem jott be, az mar sok.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Ilyet ittatok már? Milyen?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
tag
Nagyon édes sör. Mi csak úgy emlegetjük, hogy dobostorta (csak az édessége miatt, amúgy a linkelt leírásban szereplő rumos-szilvás jelző egész jól illik rá). A 10-12 alkohol százaléka pedig kellemes bódultságot okoz egy üveg után. Ha nem bánod hogy összeragad tőle a szád, mindenképp érdemes kipróbálni.
Pont pihen is egy a hűtőmbe
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest