Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    (#9328) kraftxld: már 2013-ban is volt néhány mikrosörfőzde, amelynek a termékei szélesebb körben is elérhetőek voltak, legalábbis Budapesten. A Dreher még most is használ kukoricát, de igazából amikor azt látom, hogy még a Nagy Kiss (favicc :-) Tamás is készített kukoricasört és a Rizmajer szortimentjében is van egy Cortez nevű szörnyeteg, akkor azért elgondolkodok, hogy a kezdeti heves kirohanások után (hányszor hallottam az évek alatt a Csakajósörben a kukoricát mint sörösszetevőt pellengérre állítani...) mégis bekerül a mikrók sörei közé, akkor elgondolkodom. A vicc az, hogy pozitívan tudom értékelni: a kukorica megtalálta a helyét :-)
    A Dreher Classic pedig csapolva nekem is tetszik. Nem tudom mi a különbség az üveges és a csapolt között, de valami van vagy nincs az egyikben vagy a másikban :-)))

    (#9329) jookomak: pld. ha magadnak főzöd! :-)

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák