- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz Luck Dragon #10452 üzenetére
Köszönöm!
-
MadGame
senior tag
válasz Luck Dragon #10449 üzenetére
Köszi. És ez a csevegőszolgáltatás dolog esetleg?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Múltkor már beszéltük, hogy másnál is előfordul, hogy hívásnál nem cseng ki, és ezt a wifi okozhatja. Hálózat blokkolás pár másodpercig orvosolja. Viszont mostanában egyre többször jön elő ez a probléma... Másnál is gyakran előfordul ez?Másik: Üzenetek appban miért nem tudom regisztrálni a csevegőszolgáltatást? Vagy inaktív az egész, vagy sikertelen.
-
MadGame
senior tag
válasz Jack Oneill #10354 üzenetére
Most nézem, hogy a válaszomat meg magamnak címeztem 😑 Szóval az neked ment
-
MadGame
senior tag
Köszi ViharVadász és Skod, de eddig is úgy volt beállítva, mint most 🫤
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megkapta a telóm a frissítést, de azóta lehülyült a messenger. Eddig zárolt képernyőnél kiírta, hogy ki írt üzit, de most csak ennyi van, ami a képen is látható. Telefon vagy Messenger beállításban keressem a megoldást?
Köszi! -
MadGame
senior tag
válasz Viktor0610 #10110 üzenetére
Köszi szépen. Csak azért nem értem, mert egy másik edzésnél 2 napig jelezte, aztán nem, pedigg nem állítottam semmit.
-
MadGame
senior tag
válasz Viktor0610 #10101 üzenetére
Valóban mehetnének szobára, de hát...akkor talán nem veszne el az ember kérdése az offtopic halmazban
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
A Samsung Health-ben be lehet valahol állítani, hogy értesítsen a napi edzésről?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Uh, nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, dehogyisnincs VoLTE/VoWiFi bekapcsolva! Nem is gondoltam volna, hogy ez okozhatja
Köszönöm, kipróbálom a repülős módszert meg akkor ki/bekapcsolom a funkciót -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Néha előfordul, hogy hívok valakit (akárkit) és jelzi a hívást, de nem cseng ki. Ilyenkor újraindítom a telefont és egy darabig jó lesz. Aztán random egyszer csak megint meghülyül.
A kérdésem az, hogy honnan tudom, hogy a SIM kártyával van baj vagy a telefonnal?
(Yetteles vagyok, nincs másik SIM kártyám) -
MadGame
senior tag
válasz Luck Dragon #9623 üzenetére
LoL, igen, most láttam, hogy most pl. világosabb lett, csak nem volt meg ez az infó
Köszi, és bocsi -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Az AOD fényerejét be lehet valahol állítani? Igaz, hogy most épp letöltöttem egyet, de a gyárinál sem találtam erre lehetőséget, vagy csak jól eldugták ezt is
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ezt az értesítést hogy tudom eltüntetni? Nem találom az értesítéskategóriák között
-
MadGame
senior tag
válasz 22Dávid22 #9318 üzenetére
Még az este 4 óra keresgélés, felhasználókönyv és szemkifolyás után csak rájöttem
DE! Örök hálám az überrészletes hülyebiztos leírásért!!! 💙 Rég találkoztam fórumon ilyennel!
Valóban ez hiányzott a tudásbázisomból, hogy Samsung OS-en külön be kell kapcsolni ezt a máshol alap funkciót. Így már a külön állítható csengőhangok is megvannakKöszönöm még egyszer!
-
MadGame
senior tag
Sajna ott nincs lehetőség külön beállítani. Eddig Xiaomim volt, ott ha bementem az alkalmazás beállításaiba, volt rá lehetőség, hogy kikapcsoljam csak a hangot pl.
Sajnos itt azt sem látom, hogy külön értesítő hangot lehessen beállítani alkalmazáshoz, vagy csak vak vagyok már így 3 nap után? -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
3 napja vagyok A54 tulajdonos, talán most már a végére értem a beállításoknak
Egy valamire viszont nem jöttem rá: hogy tudom beállítani, hogy a Messenger üzenetnél ne legyen hang, csak rezgés? Illetve, hogyha jön bármilyen értesítés az villanjon fel a zárolt képernyőn. Jelenleg nincs AOD bekapcsolva.Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox One
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest