Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Noh, összeolvasztottam a csomagokat, végre látom az LN-emet...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
s.donat
csendes tag
Pont ehhez hasonló progikat hiányoltam a 3ds-ből mikor először a kezembe vettem. Ott a belső kamera/mikrofon, de nincs rá skype, vagy hasonló program ami kihasználná. Vagy normális videó / zene lejátszó. Esetleg facebook kliens.
A játékok nagyon szuperek és sokkal minőségibbek mint a droid / ios tákolmányok.
Kár, hogy ennyire zárt a nintendo rendszere.
-
Sirandrish
legenda
Hát igen mert ha 3DS-t vesz az ember akkor jár hozzá egy 20K-s Tablet hogy jutubozzá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
JanR
addikt
Mi az a készülék amin nem lehet ma már jutubozni? Lassan arról kell listát írni, mert abból lesz kevesebb.
-
GeryFlash
veterán
Jó Uram, Ön ma megnyerte a Zinternetet
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Diopapa
addikt
Remélem lassan PC-re is lesz működő verzió..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
blade zte
őstag
Persze, mindenki egérmozit akar bámulni, amikor a 20ezres tableteken sokkal jobb.
Oppo find 7 astro black
-
Shatter98
tag
már eléggé ideje volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest