Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
"Már a PS1 esetében is, pedig az 25 éves matuzsálemekkel vette fel a harcot a piacon."
Ez így, ebben a formában - finoman szólva - nem igaz.
Az Atari 2600 a Playstation megjelenésekor 17 éves volt.
A Playstation nem vele, hanem az Amiga CD32-vel, az Atari Jaguarral, a 3DO-val és a Sega Saturnnal vette fel a harcot.
A Nintendo 64 (bár a maga idejében a legerősebb konzol volt) ezt a kört lekéste, a Sega 32X pedig csak a "futottak még" kategóriáig jutott.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Blizz
őstag
Hát szerintem "Android is ready to play"....ez egy vicc. Elnézést kérek minden Androidostól,aki szereti,de szerintem az iPhone-val szemben ezzel azt fejezik ki,hogy sehol sem voltak..Teljesen leértékelték magukat.Ezt így nem kellett volna beleírni. Valóban ocsmányul futottak az Androidos játékok. Sehol sem voltak az iPhone-hoz képest,játék terén.
No mistakes, just happy little accidents
-
k.
őstag
"a célközönségnek nem igazán jött be az xperia termékcsoport."
Ez így nem igaz. 10 millió galaxy S szériájú telefont adtak el a Samsungék és 9 milla x10(és mini és pro meg talán az x8)-at a Sony Ericssonék. Azért az annyira nem vészes.
Trendivé kell tenni az Xperia nevet, úgy mint az Iphonet, és egy ilyen telefon eléggé jó cucc hozzá. -
kexksz
addikt
-
Silenzio
addikt
Ezt miféle logikával raktad össze? Ugyanaz a cég kompatibilis hardverrel, a teljes palettára vonatkozó jogokkal tör be a piacra. A Sony licenszeivel sosem volt probléma, a kínálat mindig náluk volt a legbőségesebb, legstabilabb. Már a PS1 esetében is, pedig az 25 éves matuzsálemekkel vette fel a harcot a piacon. Komolyan kérdezem: miféle francos logika, milyen tendenciák, milyen érvek ismeretében mondod ezt? Mert szerintem orbitális baromság.
Azért volna itt valami, ami kétségessé teszi a szereplését, de az nem a játékkínálat. Nevezetesen: a célközönségnek nem igazán jött be az xperia termékcsoport. A PSP nevet meghagyva biztosabb jövője lenne a cuccnak.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Gude
senior tag
Elég szürke a psp2-höz képest
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Def26
félisten
Analóg irányítónak szánták azt a két érintős izét ott a középen?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kexksz
addikt
Szerintem nem lesz rá sok játék, és ezért lesz fail.
-
james001
veterán
Nem nagyon érdekel mióta bemutatták a PSP2-őt,inkább arról kéne hivatalos megjelenés meg ár meg stb.
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábban PSPhone és más neveken emlegetett készülék február 13-án fog bemutatkozni.
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest