- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Köszi! Kiderült hogy van demo is, azt kipróbáltam, tényleg kell a magyar felirat. Még ha éppen egy részét értettem is, hosszútávon nem tudok még ennyire gyorsan értelmezni angolul folyamatosan, mint ahogy darálja a szöveget Mindenesetre a demóból nem jött át mi akar lenni a játék, nyilván a jellegének és az angol kombinációjának köszönhetően.
HR24.hu
-
Skynet258
veterán
Egyszer vittem végig, a poén átjött, nem váltam rajongóvá és nem is vittem végig többször - mégis, a mai napig bennem van a hangulata, a narrátor hanghordozása és úgy az egész - és az a durva, hogy sok agyonhájpolt AAA játékot már rég elfelejtettem szinte teljesen, ezzel ellentétben. Ez pedig mégiscsak jelenthet valamit.
Több ilyen egyedi ötlet kéne a játékiparban. -
DjFlanker
aktív tag
" Igen, e játék nem szimplán áttöri a negyedik falat, hanem otthont épít köré, majd graffitivel lefújva azt újraértelmezett műtárgyként mutatja be, végül dinamitot erősít rá, és legalább három ironikus metaértelmezési szinten keresztül robbantja az arcunkba."
Ehhez a mondathoz szeretnék extra gratulálni . És ahhoz is hogy ismét egy kiváló kritikát írtál, amit olyan is élvezettel tud olvasni aki nem játszott a játékkalJó pilóta alagútban nem katapultál
-
Bembee12
aktív tag
Próbáld ki az "alap", nem Deluxe Edition-t, ahhoz van magyar felirat.
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
zseko
veterán
Igen, e játék nem szimplán áttöri a negyedik falat, hanem otthont épít köré, majd graffitivel lefújva azt újraértelmezett műtárgyként mutatja be, végül dinamitot erősít rá, és legalább három ironikus metaértelmezési szinten keresztül robbantja az arcunkba.
Sokszor gondolkoztam már, hogy az ilyen, és hasonló marhaságok kitalálásával vajon mennyi időt tölthetnek a cikkírók egy-egy esetben. Ezt leszámítva jó leírás volt, kíváncsi lettem a játékra.
Kipróbálnám ugyan a játékot, de úgy érzem nem kellő mélységű még hozzá az angol tudásom, hogy minden átjöjjön és élvezni tudjam, így ez is az 'egyszer talán' dobozban marad egyelőre.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
scdlsc
senior tag
Akinek tetszett az eredeti is, azoknak ajánlom ezt, ha valamiért kimaradt volna:
Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist
[link] -
Bembee12
aktív tag
Szerintem az eredeti játék is csodás és ez is fantasztikus lett. Egyedi, helyén kezeli saját magát, egyszerre paródia, szatíra, de komoly amikor kell. Hasonló játék sosem lesz, ehhez képest.
Azt tanácsolom azoknak, akik sosem játszottam egyik játékkal sem, hogy a New Content ajtón csak akkor menjenek be, ha azon az ajtón kívül (az "alap" játékban), már legalább 8-10 különböző befejezést elértek előtte. (kb 20-25 befejezés van az alap játékban).[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
törölt tag
Nekem se jött be, de én legalább olcsón vettem.
Párszor végigmentem rajta, értettem a csavart, de nem kötött le. Viszont megint eszembe jutott, hogy elindíthatnám poénból az 5 éves achievementért, de mire Steam közelébe kerülök, addigra ismét el fogom felejteni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az első játékot megvettem anno jó drágán, életem egyik legrosszabb vásárlása volt.
-
Wesder
félisten
Eddig csak gondolkoztam rajta, de ezzel a beszàmolóval eladtad nekem a jàtékot. Az eredeti kimaradt, csak néhàny poèn van meg belôle, mint pl "A piros ajtó".
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest