Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
válasz
pmikloska #7090 üzenetére
Hali!
Ha már a bred rajta van, onnan kellene telepítened, azt hiszem van direkt hozzá való. Amennyiben reset után egy sima openwrt-t teszel, az felül írja a bred-et. (Emlékeim szerint (már öregszem)).
A bred-el nekem xwrt-t sikerült feltennem. Az openwrt-t csak bred nélkül tudtam telepíteni. -
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #7088 üzenetére
Ez a második ilyen routerem, most vettem ki a bontatlan gyári dobozából. Egyet már megcsináltam, de most elsiettem, és elfelejtettem a mentést. A másik router kiosztása használható lenne, ha vissza akarnám állítani gyárira, vagy minden routernek más? Egyelőre, ha még menthető, akkor nem is aktuális ez a kérdés, de azért kíváncsi vagyok.
-
-
-
-
válasz
pmikloska #6993 üzenetére
Amúgy ha mindenképp szeretnéd menteni a flash-t, szerintem a legegyszeűbb Breed alól. Ott a harmadik képen a "Full Dump" szerintem pont erre szolgál.
-
woodworm
veterán
válasz
pmikloska #6992 üzenetére
Ahogy Intruder2k5 is írta a rádió adatai a lényegesek, de ez sem a padavan miatt. Régen volt rá eset, hogy a padavan átpartícionálta a flasht és költöztetni kellett a rádió kalibrációs adatait, a gyári visszatéréshez pedig helyreállítani.
A 3G esetén már nem így van, a mentés userhiba esetére szól. Szerintem az mtd1-4 lefedi a bootloadert, beállításokat, rádiót. Az mtd0 pedig a teljes flash mentését jelenti. -
válasz
De az rendben van, hogy nem listáz ki semmit?
Ez attól függ, hogy melyik mappában vagy éppen. Próbáld így: ls -l /tmpa cd /extdisks/sda1 paranccsal kezdjük, de nem tud belépni ilyen mappába.
A pandrive legyen bedugva, és nézd meg, hogy hova van mountolva, vagy a df -h vagy a mount paranccsal.A mentésben a rádió kalibrációs adatok amik egyediek, elvileg ezért kell(het) saját. Bővebbet erről nem tudok mondani, én sosem mentettem a gyári állapotot, nem volt, és most sincs betervezve a visszalépés.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Egyedi felszotás minden routerben, vagy nyugodtan használhatom másét?
Van elérhető mentés, amit le tudok tölteni?
Használhatod másét minden gond nélkül.
Például ezt is akár....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest