Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
-
MichaelSD
őstag
válasz Stauffenberg #11 üzenetére
Nekem se jön be ez a "rajzfilmes" stílus. Két hónapot most toltam az MMOt, de nem fogott meg. Az alaptörténet még jó volt (nem kimagasló, de jó), de KotFE szerintem nagyon gagyi lett és nem érzem a Star Wars feelinget.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Raysen623
addikt
válasz Stauffenberg #22 üzenetére
Félreértés ne essék, nem negatív értelemben írtam.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz Stauffenberg #16 üzenetére
"De a WoW-hoz hasonlítástól elvonatkoztatva is az a bajom a játékkal, hogy kicsit sem érzem közben magam a Star Wars univerzumában."
Ez a te véleményed, jómagam és játékos társaim viszont nagyon is benne voltunk és nem volt okunk panaszra egyáltalán. Remek a hangulata és a kidolgozása az egész játéknak. Jól elvoltunk vele...
-
br.rak
őstag
válasz Stauffenberg #18 üzenetére
vannak fura dolgok a történetben, nem tagadom, de igazán szemforgatós hülyeséggel nem igazán lehet találkozni
noPublicFG:
játékmenet: háááát, azért eddig a sima story content nem volt valami nagy kihívás,h a valaki ismerte a classt és volt mellette companion. Ez az új story mód nehézségi szintekkel remélhetőleg változni fog.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Igen, igen! Jöhet bárhol, bármikor.
Akárki akármit mond, történetben nagyon kellemes ez az MMO. Nem mellesleg nekem játékmenettel sincs bajom.plus ça change, plus c'est la même chose
-
br.rak
őstag
válasz Stauffenberg #16 üzenetére
Pedig lore szempontból nehezebb lenne "star warsosabb" játékot elképzelni, és bár voltak neccesebb pillanatai ( Revan), azért legalább a saját lore-t nem gyalázta meg.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Raysen623 #12 üzenetére
Megszoktam már, hogy a WoW-hoz hasonlítás miatt a TOR rajongók a torkomat is el tudnák vágni, de attól még ez az igazság. Hogy az EA ezzel kapcsolatban milyen magyarázatot adott az csak marketing-PR bullshit. Vegye be aki akarja.
De a WoW-hoz hasonlítástól elvonatkoztatva is az a bajom a játékkal, hogy kicsit sem érzem közben magam a Star Wars univerzumában.
-
myckey
veterán
Na ez a bitraider akármi hozzám is betelepült, aztán nem tudtam leszedni, csak most hogy újra húztam a játékot.
Nekem látvány ügyileg teljesen rendben van, én akár még ma is elvagyok egy Kotorral is.
1440p ben, minden maxra rakva, nem panaszkodom.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
br.rak
őstag
Szerintem ég és föld a különbség mind látványban/kameramozgásban, mind teljesítményben a kezdetekhez képet. , kb 1-1,5 éve volt egy teljesítmény javító patch.
De ezt kb annullálja bitraider jelenléte sok embernél.
szerk:
Holnapra várható összefoglaló magyarul.[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz Stauffenberg #11 üzenetére
Ne zavarjon, hogy a két játéknak ettől még teljesen más látványvilága van. Arról nem is beszélve milyen eszméletlen dolgokat hoznak ki a motorból az újabb kiegeknél. Már az elején el lett magyarázva miért ezt a motort és látványvilágot választották. Optimalizálni kellene többet ennyi.
-
Reno7
senior tag
válasz Stauffenberg #4 üzenetére
Ühüm, ez a mesés design nem áll jól a Star Warsnak.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
vegitossj7
addikt
Valamit az Engine-el kezdhetnének már, mert még mindig retek. Amúgy nem lenne rossz. Csak maga a teljesítmény az elfogadhatatlan.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nagyon hasonlít a főszereplő Rey -re az utolsó SW filmből, csak nem illett rá az, hogy otthagyja a lányát valami sith szektánál.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
derive
senior tag
Egy pillanatra megorultem, hogy uj KOTORt kapunk, de csak a szutyok MMOt fejik tovabb.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sajnos nem volt elég dedó ahhoz, hogy maradhasson. Imádtam az első két részt és mivel a filmek cselekményére vajmi kevés hatással volt, az egyetlen magyarázat, hogy mennie kellett, hogy nem volt elég "családbarát" a Disney számára (értsd: a filmekkel ellentétben volt mélysége).
BTW nekem az MMO már nem jött be, pedig imádtam az első két KotOR-t. Nekem sajnos az egész atmoszférából abszolút hiányzott a Star Wars feeling.
-
myckey
veterán
Ez így eléggé durca.
Kár, hogy mostanság még az alap játékkal is alig-alig tudtam haladni
Pedig nagyon jó az egésznek a hangulata.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest