Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Félreértetted. Nem azt mondtam, hogy könnyebb "PC"-n, hanem azt, hogy könnyebb "billentyűzeten". Az a kombó, amit írtam, sokkal könnyebb. Az persze logikus, hogyha mindegyiket gamepad-el nyomod, akkor ugyan az...
Az meg, hogy 13.000 meccs után van olyan kombó, amit nem tudsz megcsinálni...erre mit lehet mondani? Ezért hagytam abba a játékot. Az nekem nem kihívás - nem csak ebben, egyik játékban sem - hogy egyfolytában szenvedek. Persze, legyen benne kihívás, de ahhoz, hogy normálisan játsszak, ne kelljen már nap 20 órát gyakorolnom. Ha meg csak úgy játszogatnék, akkor meg állandóan csak elkap az ideg, mert ez nem megy, meg az nem megy. Inkább nem játszom.
MK-nál átjöttek a haverok, és kb. fél óra után már élvezet volt játszani, mert mindenki egész jól nyomta a kiválasztott szereplővel. Ez az SF-ben mondjuk fél év...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Steamen már előrendelhető a Super Street Fighter IV kibővített változata.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest