Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Az első részből annyira emlészem hogy kb 15p próbáltam, az ellenfelek kb 200méterről 15 fán/bokron keresztül kiszúrnak és pontosan lőnek...továbbá az hogy én meg látom a piros körvonalait az ellenfélnek fákon át szintén idegesítő volt...
Szal nem a graffal volt ott gond,nem a CE3 fogja megoldani a problémákat...szvsz.
Tudjátok mit nem értek? Ha egy gyakorlott gamer simán 1 percben összetudja foglalni mi a baj az adott játékkal (mi iszonyatosan gagyi/idegesítő) akkor hogy lehet hogy évek alatt míg készül egyszerűen teljesen rendben találják? (nem beszélve a sok teszt/béta gamerről)
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Gergosz2
veterán
at első rész felejthető
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
- = Zk = -
félisten
nem akartam ghost warrior lenni, ennyi....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
balcsy
aktív tag
De vártam már ezt a bejelentést.Az 1 igazából nem volt rossz játék csak voltak benne idegesítő bugok amivel nem tudtam barátkozni.Ne vicceljenek már hogy a csávó futva jobban lő gépfegyverrel mint én időlassítva fekve egy távcsöves fegyverrel bent a bozontosba .Nah azt javítsák ki! De még így szép emlék marad bennem a játék
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Zolás
addikt
válasz - = Zk = - #9 üzenetére
Nem értelek. Voltál sniper, aztán meg ghost warrior, hol itt a probléma?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
- = Zk = -
félisten
én ott kaptam agyvérzést, mikor az egyik küldiben a szupertávcsöves puska után a kezembe adtak, egy sorozatlövőt: ereggyé lopakodni, csög!...
ha Sniperes egy játék, akkor legyen fullban az, vallom én!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kexksz
addikt
Ezt a hülyeséget honnan veszed? A CryEngine 3 igenis jobb, mint a CryEngine 2, más kérdés, hogy ezt a Crysis 2 nem használja ki, mert inkább az optimalizálásra fektették a hangsúlyt, hogy fusson Xboxon.
A game előző része tényleg megütötte a közepes szintet, kíváncsi leszek erre.
-
jegenye77
addikt
Lehet itt volna az ideje,hogy kipróbáljam az első részt.
Csak nem sok jót hallottam róla.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Akos96
senior tag
Várom, remélem az első rész hibáit kijavítják, illetve keresnek valami új helyszínt, mert a dzsungel már unalmas.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
andras87
tag
Mitől lenne az előzőnek a lebutított változata? Azért a crysis 2 se csúnya... Szó se róla a warhead is gyönyörű de azért én nem szólnám le ennyire az újat sem. Nem sok fps van szerintem ami a crysis 2 vel felveszi a versenyt mostanság, szerény véleményem szerint pillanatnyilag az egyik legjobb motor a CE 3 globálisan.
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
anulu
félisten
PC-n jól elbohóckodtam az 1-el, várom a 2. részt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Angel1981
veterán
"Grafikailag lenyűgöző látványt ígérnek, amiért a CryEngine 3 lesz a felelős."
Mivel a Cry Engine 3 a CE 2-nek a lebutított változata, én vigyáznék az ilyen jelzőkkel...
-
tDr1v3r
veterán
Várjuk szeretettel, tényleg nem volt annyira sz*r az első mint az eddigi City-s gamek.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest