Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Annyira nem tud már meghatni hogy új Resi játék jön!
Nekem már a Code Veronikával befejezödött a sorozat!
A Dead Rising jobb lett volna Resi folytatásnak mint anno a Resi 4 és annak utóda!
Persze szereplö cserével meg egy kis történet módosítással!Annyira látszik hogy a capcom már nem akar foglalkozni a régi Resi stílussal.Emberek siránkozása után megbízott ugye egy másik fejlesztö céget Operation Raccoon Cityvel de az is milett a szereplökön,meg a szörnyeken kívül
nem Resident Evil de még magába a játék is borzalom!
Ez a 6 is annyira lesz Resi mint a Dirt 2!
A trailer meg csak egy trailer minden játékhoz atom jó trailerekt tudnak csinálni csak maga a játék nem szokott olyan jó lenni! -
Ps Vita
őstag
Parábba közelitse meg az első részeket játékélménybe meg az 4-5-t és....
-
Föcsök
aktív tag
Ez jó volt nagyon! Mikor jön a mozikban? Tisztára olyan mint egy filmelőzetes. Csak sajnos nekem ez nagyon spoileresre sikerült. Remélem a PC megjelenés talán még ez év végére becsúszik, ha már ilyen jól haladnak.
-
MiAFak
tag
A trailer még semmit nem jelent , majd amikor már Gameplay videó lesz , ott már kiderül milyen
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
Silenzio
addikt
zérus és első rész rimék. Vera. Amúgy az ide-oda utazgatós, korporét kémkedős, globálösszeesküvéses fless miatt szerintem egyáltalán nem lesz félelmetes. Túl nagy ez a RE már, jó lesz végre abbahagyni. Vagy folytassák tévésorozatban némi realizmussal nyakon csapva (ld. első pár rész).
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Expulso
tag
..köszi az infót.. trailer bizony nem rossz
[ Szerkesztve ]
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
Scholes9
nagyúr
Ha olyan jó lesz, mint az 5, akkor jöhet
aram01: olyan jó sajna úgy sem lesz
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
RaZroX
addikt
Nagyon jó Trailer lenne csak szar a minősége De amúgy nagyon jó film szerű az egész
This is the way
-
Apone33
őstag
Durva, alig várom már.
Play Hard!!!
-
Black Dragon
addikt
Ilyen is ritkán van, hogy valami előbb jön, csak ez nehogy a játékélmény rovására menjen majd... De ennek ellenére várom, az 5 nekem egész hangulatos volt.
-
Janika!2
aktív tag
Én is várom a játékot.Remélem nem az Operation Raccoon city-re fog hasonlítani.
-
aram01
nagyúr
hát én nemtudom...
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
wikings2
őstag
4-5 sosem jött be annyira mint az 1-2-3 ,de tény hogy játszhatóak. Ettől a résztől az előző videók alapján azt várom hogy 1-2-3 parával megáldva megkapjuk a 4-5 öt összegyúrva egy kerek és élvezhető sztoriban.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
WhiteWalker
nagyúr
az új resik már ugye más tipusúak mint elődjeik,de tetszenek,az 5 is remek volt,így ebből is vétel lesz
Remélem rátesznek egy lapáttal az előzö részhez képest -
Ateszzero
őstag
Tényleg fergetegesre sikeredett a trailer , az meg hogy előbb jön, csak hab a tortán.
-
Silenzio
addikt
Sose volt még ilyen, hogy valami előbb jön. Na jó, de, volt, de 5 évente egyszer.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
eldiablo
addikt
Egész hangulatosnak tűnik. Remélem inkább az első három részre fog hasonlítani, mert a 4-5 tök jó volt, de nem sok köze volt Raccoon City hangulathoz...
-
Misua
senior tag
Isteni a trailer!!! Várjuk a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- I5-11600kf
- 2017 MacBook Air 13 - i5 - 8GB - 128GB SSD - dobozában - karcmentes
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles... Win10 vagy 11 ...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest