Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Javításra leadni készüléket a vásárlás helyén, vagy a jótállási jegyen feltüntetett szervizek bármelyikében lehet. Ez január 1 előtt is így volt és most is így van, ez nem változott. Gyakorlatilag az értéktől függő sávos garanciaidő és ez elektronikus jótállás jött be újként.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Ja, hát ha szürke vagy fekete importos, akkor ott a garancia erősen kétséges. Mondjuk ettől függetlenül ha hivatalosan árulják, a fogyasztóvédőket nem érdekli honnan származik, a garancia az garancia. Én a Telenortól vettem a készülékeimet, azokra 2 év gari van. DE hogy most a 2 évet a gyártó vállalja, vagy 1+1 év a gyártó+Telenor, azt nem tudom. De úgy gondolom, ha hivatalos úton kerül az országba a készülék és mondjuk a gyártó 2 évet ad, akkor a forgalmazónak nem lenne érdeke elcsalni 1 évet, hiszen nem az ő bőrére megy a vásár. Az más kérdés, hogy legtöbb esetben a vásárlás helyén jelentik be a hibát és oda viszik/küldik a hibás készüléket. Normális helyen ezen nem problémáznak, átveszik a készüléket és eljuttatják a szervizbe, hiszen ennek jól bejáratott módja van. De ha mondjuk közvetlenül Kínából származik a készülék, akkor ott már érdekes lehet a garanciáztatás, ettől függetlenül a jótállási feltételek ugyanúgy megilletik a vásárlót. A javítási határidők is.
-
albiosz
őstag
Igen, ez szól a Xiaomi mellett, mert szereti a 4X-et. Mondjuk a 32 GB karcsú már, szóval jó lesz az a 64. A hétköznapokban mennyire zavaró az értesítő led hiánya? Mondjuk ha jól látom van duplakoppos ébresztés és olyan opció, hogy ha felemeled, akkor bekapcsol a kijelző. utóbbi akkor is, ha ki van kapcsolva ez a funkció.
Ezek jónak tűnnek, talán kiválthatják a ledet.
-
Topikgazda
Szoktam használni a Chrome-ot id különböző oldalak nézegetésére, vagy csak úgy hagyom a Chrome-ot, hogy pl 5 fül meg van nyitva, más és más oldalakkal, hogy majd később elolvasom a tartalmukat. Megmondom őszintén, hogy soha nem volt sem lassúlásom, sem x másodperces fagyásom.
https://gamergep.hu/
-
Landsmann
addikt
Az automata fényerőt ki lehet kapcsolni, akkor lehet kézzel húzogatni a fényerőt. Nem változott, ott van a "redőny" alatt a csúszka. Én szerettem és használtam is az automata fényerőt, de az Android 9-el nagyon elfuserálták. Jószerével használhatatlanná tették.
-
D@niel
addikt
Szia, más jellegű, ezért teszem offba: Redmi note 9S (akksi ugyanez, cpu alacsonyabb fogyasztású kicsivel, mint a 9-ben, de kijelző nagyobb, 6,67-es) múltkor reggel 10-kor indultam 95%-al, 5 és fél órát ment a waze 80% fényerőn 4g-n, volt fél óra böngészés chrome-ban, 20 perc video calling, este 7-re értem haza, és 50%-on állt.
Szerintem a 9 is megállna egy ilyen után 35-45%-on.[ Szerkesztve ]
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Képregény topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
Állásajánlatok