Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
válasz TeamSparks #13 üzenetére
Ohh az király akkor! Nekem a brutál Core216-osom van, az is jól megcibálva. Akkor csapok is fel Steam-re.
-
rodrigez
senior tag
embör-embör, a DX alatt kimaxolva azt pont annyit tesz, mint amennyit írtam. Ha TressFX-et meg egyéb nyalánkságot akartam volna írni, akkor azt írtam volna, hogy DX11 alatt kimaxolva. A TressFX el sem érhető DX9 alatt, a kártya meg csak DX10-et tud. Szóval igen, DX9 alatt ki van maxolva.
-
tibaimp
nagyúr
Azért megnézném Nálad azt a "DX9-ben 2013-as Tomb Raider kimaxolva" -- (bírom az ilyen szöveget) mert az közel sem volt a max-hoz, mondjuk TressFX, és hasonlók DX9-ben?? Fasza....
Vegyél, ha teheted, egy komolyabb vga-t, és úgy játszd újra, ténylegesen "kimaxolva", és mintha nem is ugyan azzal a játékkal tolnád, ezt tuti...
Természetesen a megsértés elkerülése véget, maximális
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
rodrigez
senior tag
Mindig akarok fejleszteni, de aztán rájövök, hogy felesleges. Notit kénytelen vagyok, de az meg nem játékra van, hanem mindennapos munkára. Van konzol (Xbox 360) is ha kell valami kis játék, de azért jó lenne tolni valami grafikailag szép cuccot is néhanapján. Amúgy meglepően jól tud teljesíteni ez a 7 éves kártya. DX9-ben 2013-as Tomb Raider kimaxolva, Batman: Arkham City dettó, mindezt FullHD-ben. Szinte kéri, hogy tartsam meg.
-
rodrigez
senior tag
Vajon ez is még elfut a réges régi GTX260-omon? Az első kettő fullosan ment 1080p-ben max grafikán.
-
DR01DMAN
aktív tag
Hangulatos zene, magávalragadó világ, mi kellhet még??? Ja igen, jó irányíthatóság. Többféle karaktert látok a bemutatóban, ezeket közül én választhatok, hogy melyikkel szeretnék lenni, vagy csak ahogy a gép adja? Akit esetleg érdekel a második rész most akciós, 2,5€-ba kerül.
-
TBT
addikt
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
Csak rövidebb és butítottabb, mint az előző rész. Egyszerűbbek a fejtörők és a karaktereknek sincs annyi képességük, mint a második részben. Persze hangulatos, szórakoztató és gyönyörű, csak valahogy az az érzésem, hogy a korábbi képességeket DLC (és majd ismét egy Complete Edition) formájában fogjuk megkapni.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Szerintem egész hangulatos és tele van kihívásokkal.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TazLeacher
nagyúr
Tuti vétel...majd konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest