Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
én eddig még 1 magyarral sem találkoztam home-ban.... ennyire rosszank tartjátok?
Üdv: Laca
-
nosferatue
tag
Bővítették, már EA "sportcsarnok" is van, nagy általánosságban egész sokan szoktak fentlenni. Amúgy a közösségi élmény a lényege, mint mondjuk egy MMO-ban. Nekem tetszik, én inkább pókerezni és bowlingozni járok fel, de szintén nem ott lógok egész nap.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
Slade92
aktív tag
Grafikája azért nem a legrosszabb már kipróbáltam.
Csak semmi értelmét nem látom (bár még beta)
Lehet benne különböző "játék map-eken" mászkálni és a játékról "érdekességeket nézegetni" (én amikor legutoljára játszottam vele akkor volt ALAP,RedBull,Resident Evil 5 és Far Cry 2 MAPOK nem tudom hogy azóta bővítették e)[ Szerkesztve ]
-
DriderG
tag
Jó ötlet ez a PS Home, viszont a sok fejlesztés és a megjelenési dátum eltolódása után nekem a képek alapján elég sivárnak tűnnek a termek és a helyszínek. Grafikailag a figurák sem tűnnek elég kidolgozottnak, pedig a konzol elég erős ahhoz, hogy Crysis szintű grafikát pakoljanak alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest