Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz darkarthur #28 üzenetére
Én pedig azt, hogy a célzás egy tetris játék nehézségéhez hasonlítható. Nulla játék ismerettel felmentem egy multi mapra, valami sivatagos városos volt. Előtte még egy peres se játszottam a játékkal. Felmentem és map végére 67/5-ös statom lett. Erre én azt tudom mondai, hogy egy talicska trágya... Kipróbáltam még magam aznap több másik szerveren is, hasonló eredménnyel. Ez nem fps játék hanem 12-16 éveseknek készített "Ezt vedd meg" játék. Ők a célközönség már a CoD-ban.
-
D.Orion
veterán
Igen, és a CoD is egy olyan műfaj ahol a számozás növekedésével csökken a színvonal. Az első volt a legjobb mind közül. A második rész egy rakat car lett, tekintve, hogy egy olyan játékot készítettek amivel a 12-16 éves célközönség is könnyű szerrel tudjon Stg 44-el tunkolni, mivel nem húz a fegyver.
Le merem fogadni, hogy az eddigi eladások 50%-áért a CoD 1 a "felelős". A CoD 1 szintvonalát egyedül az MW1 tudta megközelíteni.
(#20) greensmoker: Te hol élsz? A világom mindenhol többen játszanak fps játékokkal, mint un. sportjátékokkal. A szimulátor pedig pontosan az a műfaj amely talán a legkisebb játékos körrel rendelkezik. Szim alatt nem az NFS-t értem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest