- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
En konzolon tolom, tokeletes az iranyitas.
A legtobb jatekot en pc-n jatszottam ( volt jopar, koztuk dio, neverwinter, divine div., baldurs gate es tarsai, az osszes fellelheto es altalam ertekelheto rpg, fps, strategia stb ), igy mondom, hogy nagyon szepen, konnyen kezelhetoen es atlathatoan van megoldva minden.Grafika is nagyon szep, egyedul az ingame videok rusnyak mint a bun, viszont ki lehet birni orankent egyet, es ez igazsag szerint nem sokat von le az ertekebol.
Ennel a jateknal a tortenet es a karakterek kidolgozottsaga a lenyeg, azzal a resszel pedig nincs baj, sot... le a kalappal elottuk.Negativumnak en is csak azt tudom mondani, hogy vege van es nem lehet ugyanazzal a karakterrel ujra nehezebb fokozaton, se pvp, se semmi.
Persze el lehet kezdeni masik karakterrel, de ez sovany vigasz.
Kene multi es folytathatosag, de ha dlc-vel nem oldjak meg ( valoszinuleg nem ), akkor evekig lehet ra varni, amig kijon a kovetkezo.Egyebkent erdekes, van az elejen egy video, ami konkretan szep, elmondhato rola, hogy eleri a ma kivanatos minoseget es hangulatot. Nem ertem, miert all ekkora kontrasztban a tobbi, ingame videoval. Ha egyszer tudnak szepet, miert nem szantak ra csak egy kicsivel tobb energiat/idot/fejlesztest/zset. Meg ha fel evet kesik is, megerte volna. Valami oknal fogva nem akartak jobbat.
Pedig sokat szamit, nekem pl. pont a Warcraft-on toltak a videok eszmeletlen sokat.
Gyonyoru es hangulatos videok itt-ott, pedig mikori a jatek.... meg mostani szemmel is kifogastalanok. Es az egy strat-kozpontu game volt, ahol aztan ha nincs ilyen szintu video akkor sem szol be senki. Mondjuk Blizzard se csinalt meg szartmod: ja, Mass Effect is baromi jo lett, bar a mellekszalak tenyleg kicsit egysikuak, de a fovonal hihetetlenul el lett talalva, izgalmas, ujrajatszhato, osszetett, es nem mellesleg gyonyoru a grafika Mar alig varom a masodikat, most hogy atragtam magam a DAO vilagon vagy hatszor, legalabb lesz ami lefoglal ujabb 2-3 hetre
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD