Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Részemről az Underground 1,2 , Most wanted az utolso emesztheto arcade.
Ez egy gyalazat!
Iszonyatosan szar iranyitas.10 percnél többet nem bírtam.Olyan az érzésem mintha az egész foshányadék egy nagy rózsaszín trutymákban úszna.
Karakterek , ruhák , zenék .... ujujujjjj mi a xar történt a világgal ??
Mintha a párizsi olimpia megnyitót látnám.
"A kék ember és társai jelenetet" -
winhate
őstag
válasz
Találtgyerek #2 üzenetére
Nincs bizony.
Gyerek gépén 4 magvas 3.4ghz i5 3470 szaggat.
100% cpu terhelés állandóand 16gb ram kevés !
GTx1060 6gb majdnem 70-100% terhelesNálam x5650 6mag + 6HT 3.66ghz , gtx 1050 oc
gpu usage 100%
cpu unatkozik -
heihachi
addikt
3070ti + 5600x + 32GB RAM +1440p Ultra - 100 es 36 fps kozott
Este esoben fixen 60 alatt, nyitoversenyen 40 fps. Szepen optimalizalt jatek
-
válasz
Neurotoxin #23 üzenetére
Hát ez tényleg ütött.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#57018880 #19 üzenetére
NFT....amikor annyira bízik valaki abban, hogy mekkorát fog ütni az NFT biznisze és ezért képes egy mexikói nemzeti műkincset elégetni (a kép művészi értékét felesleges vitatni...de lépjünk ezen túl) és a FB dollár milliárdot rak a szintén megkérdőjelezhető META-ba, jogosan teszi fel a kérdést egy mezei halandó: Mégis merre tartunk?!
NFS Unbound: Már most is van olyan meme a a Redditen [link] , amin csapkodom a térdemet
-
-
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
Azért mert ezeket a zenéket nem monitor hangszórón kell hallgatni hanem beülni egy mélynyomós autóba ami szétszedi a tüdődet ha egy ilyen megszólal.
Nálam az Edifier berázza a szobát király zenék.Látod Péjn, nem mindenki úgy látja a dógokat ahogy te.
-
Kint van a hivatalos Soundtrack. Alapvetően nincs bajom a Trap műfajjal, de amik itt vannak azok gyalázatosak
Most őszintén, mik ezek a sz*rok ?
-
törölt tag
válasz
Neurotoxin #18 üzenetére
A felbontás és a képfrissítés még ok, de mennyire fogjuk visszasírni az NFT előtti időket. NFS Unbound-ot elnézve van egy olyan érzésem, hogy úttörő lesz az NFT mikró tranzakció világában. A reddit mémek miatt jobban várom az Unbound kiadást mondjuk
-
Így van, a modding a lényege mindennek ezért is hagytam ott a konzolt.
Ez egy most megjelent ENB a Skyrim-hez.
Hát ez a grafika nálam ver minden mostani ÚJ játékot. -
Most biztos nagyon boomernek fogok tűnni az itteni hozzászólókhoz képest, de szerintem meg a Porsche Unleashed óta nem volt igazán jó NFS
Ha valami, akkor az megérdemelne egy remake-et, de csak ha kellően hozzáértő, és az eredeti játék igényességét maximálisan megtartó csapat veszi kezelésbe.
De még erre sincs igazából szükség, mert szerencsére a megfelelő patchekkel és egy Glide wrapperrel tökéletesen futtatható modern konfigon is, magas felbontásban. Épp nemrég játszottam végig ki tudja hányadszorra, és a mai napig jobban leköt, mint bármilyen modern játék -
parandroid
félisten
válasz
Farkassacred #14 üzenetére
A remastered a játékipar rákfenéje. Évek óta alig van új játék, mindenből csak remastered jön, jó esetben remake. Felejtsék el végre, és csináljanak új játékokat, eredeti ötletekkel! Mennek a milliárdok a remasteredekbe, a nép meg szórja a pénzt a szemétre, és ebben az EA jár az élen. Így soha nem lesz egy új Sid Meier, Gabe Newell, vagy egy Peter Molyneux.
p
-
Farkassacred
őstag
válasz
Neurotoxin #13 üzenetére
Ennek örülök.
Remélem, hogy a remastered verziókat megkapjuk a régi nfs epizódokból majd valamikor. -
Neurotoxin
őstag
válasz
Farkassacred #11 üzenetére
A Fallen Orderrel nálam kivételesen betaláltak! De ez nem az ő érdemük, hanem a Respawn-é..
-
válasz
Farkassacred #11 üzenetére
-
Farkassacred
őstag
válasz
Neurotoxin #10 üzenetére
EA és a bármilyen ütős megjelenés
Az Underground-ban egyébként nem volt rendőr tudtommal. -
Neurotoxin
őstag
válasz
BoneDragon #4 üzenetére
A Run-t még élveztem….Ez a Heat, meg egy olcsó Underground rész akart lenni szvsz….Minden bizodalmamat elvesztettem a sorozatban.
Ezzel még teszek egy próbát.EA: Nem érdekelnek, hogy mit bohóckodnak, csak a Jedi:Survivor legyen ütős!
-
törölt tag
válasz
Farkassacred #8 üzenetére
Mind történetben, mind autókban, mind tuningban és a körözést illetően.
Igen, jól összefoglaltad, igazából tényleg ezeken fog múlni, hogy ki hová pozícionálja a Heat-et a többihez képest. Nekem annyi, hogy a kedvencek bekerültek, Aston DB, Porsche GT. A tuning nem nagy szám, de nem is kellett annyit foglalkozni vele, hamarabb lehetet vinni tovább a versenyekre.A körözés tényleg nagyon rossz lett, én azt úgy kezeltem, hogy általában bevásároltam 1-2 autót a pénzből, így nem volt veszteni való, és akkor megpróbáltam teljesíteni 1 nekifutásra annyi rep pontos versenyt amennyit értelmesnek láttam az időért cserébe.
AuraSync: Mobilos élményem nincs, de simán elhiszem, hogy már ott is felülmúlják amit az EA kiostoroz évente
-
Farkassacred
őstag
Nope, nope. Köze sincs még a Most Wanted játékhoz se, úgy hogy pedig marhára élveztem azt a Heat-et.
A Heat után közvetlen a Most wanted következett nálam, és ennek a játéknak bizony van "lelke"..
Mind történetben, mind autókban, mind tuningban és a körözést illetően csak egy bolygó választja el a két játékot egymástól.
Ettől függetlenül örültem volna, ha legalább a Heat színvonalát folytatni tudja a csapat. De hát ez van, el is érkeztünk a gödör aljára. -
-
törölt tag
Ha a teleportáló rendőröket leszámítjuk, és van saját zene listád, akkor a Heat majdnem** olyan jó szvsz mint az original Underground. Persze van még benne pár frusztráló dolog, pl irányítás vs talaj típus fizika, 200-al rámész egy sárfoltra és befékez mint egy tégla fal, egy vastag fát viszont 10-el kiviszel.
Igen, MW jó volt szerintem is, abból kellett volna meríteni többet a Night mode versenyekhez.
Unbound szerintem nem az én játékom lesz, túl sok a gimmick. Kb mintha a Heat olcsókínai turkálós verziója lenne vagy nemtudom mi akart ez lenni.
-
BoneDragon
veterán
Kérem kapcsolják le, az EA-val együtt.
-
Ez a sorozat még létezik?
Az Underground 2 óta nem volt jó NFS.
Na jó az első MW még jó vót. -
Találtgyerek
veterán
Nagy gépigénye nincs szerencsére. Mondjuk nem is az év legszebb játéka.
-
parandroid
félisten
Az utóbbi kb másfél évtized NFS-ei után attól tartok, hogy az “élvezetes futtatás” nem a hardveren fog múlni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EA és a Criterion végre közzétették, hogy milyen hardverek kellenek majd a játék élvezetes futtatásához.
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest