-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni a magas (3529 RPM) ventilátor fordulatszám orvoslására? Korábban jóval alacsonyabb értéken pörgött csak és a webes felület ill. ps aux alapján sincs semmi, ami dolgoztatná, hőmérséklet 39 fok. Ennek ellenére terhelheti valami a háttérben vagy törődjek bele, hogy 6 hónap után magától ilyen lesz... leállítás, újraindítás is sokkal döcögősebb, mint eddig.
Köszönöm! -
ddudas
tag
Emailben szívesen elküldöm, küldj egy PM-et a címeddel. FFP alól egyszerűbb az élet, a gyári transmission beállítása is, ha az MC miatt úgyis fel akarod tenni, akkor ennek nincs értelme, ez olyannak készült, aki semmi pénzért nem akart FFP-t.
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Nekem ez már a 3.-ik nyomtatóm a serveren egy Usb Hub-on. Nekem semmi bajom nem volt vele. Felraktam előszőr a gépre a nyomtatót/drivereket, majd bedugtam a Nasra. Mikor kérte a drivereket a Windows/system32/drivers mappából kiválasztottam a drivereket és gond nélkül megy. [Esetleg, ha van Androidos teló a közelben szedd le a printer share alk.-ot. Annak van univ. Nyomtató drivere. Teszteld, hogy azzal megy e.]
Igazából a Nassal csak az a baj, hogy mint linux nem tudja külön és normális névvel ellátni a nyomtatót, amit a win is ismer.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
vanRobert
tag
Hi!
Én egy Samsung SCX4200-t akartam rákötni, de nem ment. Gépről még nagy nehezen feltelepült, de más kikapcsolt gép mellett már nem volt elérhető.
Szerintem megspórolsz magadnak pár hét szenvedést, ha rendelsz egy USB-s print szervert. Én egy ilyet rendeltem: http://www.ebay.com/itm/Portable-USB-2-0-1-Port-LRP-Print-Printer-Server-Ethernet-Share-a-Networking-/200967459998?hash=item2eca98149e
Rákötöttem routerre, és feltelepítettem, mint hálózati nyomtató. Simán elérem gépről, de akár tabletről, vagy okostelóról is. -
RudY
addikt
A már telepített nyomtató maradványait is jobb lenne mindenhonnan nyomtalanul eltávolítani. HP driver a gyártótól, ami viszont legyen kicsomagolva (ne telepítve!). Utána jöhet a hálózati nyomtató telepítése, ahogy megtalálja (\\NSA310S\Hewlett_Pack_1), ezután add meg neki a kicsomagolt driver mappáját és onnan szépen beszippantja. A HP univ. drivereket többen javasolják, mivel azok jóval frissebbek, érdemes azt megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.