Új hozzászólás Aktív témák
-
alldaybig
tag
nem értem énsem h mit sírnak itt meg nyálaznak az elvileg nextgenes grafikára
(#45) Dtomka: loooool, örülj h itt kiadják, Ausztráliában angolul beszélnek de ki sem adják ott ez illegális
[ Szerkesztve ]
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
gantum
tag
én direkt játszottam újra a max payne-el (pc-n) emiatt, előtte xbox360-on elég sokat gta-ztam ismerősömnél és a max paynben elég sok dolog ismerősnek tünt a gtaból. sok dolog/megoldás hasonlít, úgyhogy én bizakodok, hogy ugyanaz a motor lesz és akkor nem kell félni. nagyon.
-
-
Shing
őstag
Ezért is volt a 4 nagyon rosszul optimalizálva. Papíron egy HD5850-nek most jobban kellene futtatnia az 5-t hasonló grafika mellett. Azóta itt van a DX11.1 is, remélem kihasznál mindent amit csak lehet. Bár a 4-nél sem a DX-el volt a gond, mert tisztességesen megcsinálták az akkor még nagyon is új DX10 támogatást.
-
bteebi
veterán
Napokon belül megérkezik a gépigény? (És honnan jön?) OMG...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
#Morcosmedve
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Lassan már egyik topikot sem szeretném látni, annyi önjelölt megmondóember és/vagy szakértő osztja az igét.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Játék is jöhetne már
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dani_kp
addikt
Helyes, már éppen ideje volt .
https://ingatlan.com/33821564
-
shiftac
aktív tag
Ha a 750Ti-mmel menni fog, akkor oké
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Bambalazs
senior tag
Remélem fut majd a gépen...
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
" vezetékes laptop topicot" true story és sírva nevettem
Egyébként bőven 4,4GHz-es i5/i7 kell majd hozzá 4 maggal, több szállal valszeg most se fog mit kezdeni, de ne legyen igazam.
VGA-nál a RAM fog dönteni, 3GB altt felejtsük ell a FullHD-t, de lehet a 4 is necces lesz...8GB DDR3 meg elég lesz elvileg.Meg aztán driverek és patchek millioi és a szerver leállásoknak is kell egy hónap mire elmúlnak és akkor majd lehet vele játszani
(#28) Szaby59: Amúgy karácsony előtt 2 héttel kellett volna kiadni, hátha már pár emberke kér ajándékba egy csúcskonfigot
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
törölt tag
Gondolták kiadják a gépigényt karácsony előtt, ha valaki esetleg még nem tudná mit kérjen
Az valószínű, hogy 4 mag, 6 GB RAM meg egy 2 GB-s kártya kell majd hozzá még közepes beállításhoz is...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #19 üzenetére
Jobb ha meg se találod itt PH-n a gamer noti topikot.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Várjuk, várjuk.... a jó hír, már készül hozzá a magyarítás is. Az már más kérdés, hogy át lehet-e ültetni pc-re majd....
-
CJ4567
nagyúr
Félek...
Kivéve ha MP3, vagy annál picit nagyobb lesz az igénye.No Sana No Life
-
Dtomka
veterán
Remélem, h FULL HD + HIGH szinten fogok tudni vele nyomulni 60+ FPS-sel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a 4gb ma már szerintem minden játékos gépbe kevés de nem tartom elképzelhetetlennek hogy el fog indulni. már csak azért is mert a csúszkákat a IV be egészen le lehetett húzni.
(#19) kovy29 sajtreszelővel rejszolni = enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz alldaybig #14 üzenetére
Ez ne haragudj de nagyon nagy hülyeség!
Véleményem szerint eszméletlen nagy a különbség IV és V mondjuk xbox36 graf között.
Én játszottam mind a kettővel.Vannak hibák pl az előtted kirajzolódó dolgok, de a látótáv, a színek, táj, tenger, mind mind rohadt szép szerintem a V ben.
Ha csak annyi történne hogy nem rajzolódik előtted a cucc, van nagyobb jármű és gyalogos forgalom akkor teljesen elégedett lennék!
-
alldaybig
tag
a gta V lastgen grafikát elnézve ua mint a IV, szal ha belevesszük h csicsáznak next gen-re akkor mondjuk a ps3-xbox360 grafikája pc-n a medium-high, szal akinek futott PC-n a IV maxon, az V futni fog mediumon, egyszerű logika
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
törölt tag
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Mindig ugyan ide lyukadunk ki. de azért elmondom a véleményem:
olyan játékot is lehet szarul optimalizáni mint a max payne 3.
Rage motor hajtja azt is, mint a IV-et.
-
Sirandrish
legenda
válasz Z a hangya #11 üzenetére
A Max Payne egy "folyosón" játszódik míg a GTA 5 egy városban...azért ez nagyon nem mindegy.
Ettől még gond nélkül futhat de kizárt hogy olyan beállításokon mint a MP
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Z a hangya
tag
Nekem a laptop miatt a hardver adott.
Proci : i7-3610QM, memória : 8GB, videó : GeForce GT 635M 2GB, képernyő : 1600x900.
Namost ezen a konfigon a Max Payne 3 simán elmegy közepes-magas felbontással 1600x900-on. Mivel a GTA V is a Max Payne 3 motorján alapul, szerintem nem lesz gáz a futásával.
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
Sirandrish
legenda
Nekem jó lesz ez PS3on is, de erre marha kíváncsi leszek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Clark78
tag
Az asszony kinyír ha nem lesz elég hozzá a FX6300/8GB/7850-2GB kombó és költenem kell a gépre. Szorítsatok!
-
félisten
Tök mindegy mit írnak, az sosem fedi a valóságot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én arra leszek kíváncsi, hogy a Max Payne 3-as csapatpletyka igaz lesz-e.
Live-Die-Respawn
-
gali777
őstag
Remélem azért az én vasamon is el fog menni élvezhető sebességgel
-
Mister_X
nagyúr
i5, 4GB, GT650/HD7770 - minimum. De szerintem még ennél is meredekebb lesz
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
veterán
Kicsit remélem, hogy dx 10 is elég lesz neki, mert ettől függ, hogy kell-e új videokártyát vennem mostanában vagy elég lesz 0,5-1 év múlva is
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest