- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
ha az EA arra kenyszeritette oket, hogy a belsos frostbiteot hasznaljak, ami alkalmatlan volt az elso alkalommal is, akkor az alkalmatlan maradt a harmadikra is. Szoval ezt en el tudom toluk fogadni mint valid indok, de nyilvan nem az egyetlen.
Amugy anno lattam egy osszehasonlito videot UE4 vs Frostbite Andromeda alpharol, hat az UE4 koroket vert ra. Valoszinuleg egyszeruen tul sok eroforrast vont el toluk a frostbite hasznalata. Outer worlds megmutatta, hogy lehet UE-t RPG-re hasznalni, bar a bethesda is belatna, hogy a gamebryo mar jo 20 eve kukaerett, akarmennyire foltozgatjak meg nevezgetik at allandoan. -
olymind1
senior tag
Szerintem a BioWare 2011-12 óta nem alkotott rendes játékot, Dragon Age 2, Star Wars The Old Republic, Mass Effect 3, érzésre ezek voltak az utolsó normálisabb játékaik.
A Dragon Age Inquistion meg a Mass Effect Andromeda számomra valami felhigított openworld felfedezős MMO valaminek hatott mint rendes BioWare játéknak.
Ha így folytatják az új játékaiktól se várok csodát.
-
L3zl13
nagyúr
Eddig is az engine miatt aggódtam legkevésbé a Mass Effect game-mel kapcsolatban. A hír sem változtatott ezen.
3 legutóbbi játékánál hivatkozott a Bioware arra, hogy az engine nem rendelkezett megfelelő eszközökkel hogy open world RPG-t készítsenek vele. Ezt az indokot egynél el tudtam fogadni, de hogy még a harmadiknál is erre hivatkozzanak? Ez már rég nem technikai probléma, hanem vezetésbeli. És ha azt nem orvosolják akkor az új ME bukta lesz bármilyen engine-en. -
GodGamer5
addikt
Mostmár minden új game U5 engine-nel készül, a kérdés az, hogy a konzolon alkalmazott modulokat is tartalmazni fogja-e, vagy sem... A Matrix is ezért nézett ki ennyire jól. Amúgy az is jöhetne már pc-re, Directstorage Api-val tuti megoldgató lenne.
-
lofagi
addikt
Végre otthagyják a Frostbite-t. Jó kis cucc az csak elég nehéz dolgozni vele (állítólag).
Remélem,hogy az új enginen elég brutál dolgokat tudnak majd csinálni. Várós. -
Amit az új Matrix játék tud, attól letettem a hajam. Remélem ez is hasonló minőségű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest