Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Hogyan tudnak ilyen videót feltenni a fejlesztők? Még a 30fps sincs meg és az alacsony bitrate miatt valami ocsmány az egész. Szívesen végignézném az egészet de 20 perc után megfájdult a fejem
-
mentoloshypo
senior tag
Egy PS4-es gameplay is el tudnék már viselni.
Amúgy nagyon várós, bárcsak ettől zúgna már a PS4-em. -
gianni85
veterán
válasz gyuribácsi88 #9 üzenetére
nem bírok a seggemen ülni, viszont a PS4-gyel megint befürödtem. Direkt fehéret vettem, mondván ez újabb, de ugyanúgy zúg, mint a korábbiak. Szóval egyelőre az X1 marad
-
addikt
-
kengyel
nagyúr
Ezt ki kell próbálnom
kengyel
-
ejj, főnök úr, igazán valahogy a teljes méretre kattintás legyen má' ott.
Szeretem a zombikat, evvan.
Videó: szánalmas, szaggatott konzolos mozgás... A hihetetlen helyeken mászkálás is beteg, utoljára ez Postal 2-ben tetszett. Napszakok változása dícséretes. Fene tudja, valahogy a konzolos nem tetszikHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
addikt
válasz konzultáció #2 üzenetére
Jó bornak nem kell cégér (amúgy én félek attól hogy karakterszegény játék lesz)
Ez meg jelenjen már meg
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
VictorHUN
aktív tag
Az ilyet kinézi végig?
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
konzultáció
tag
Mortál Konbatról már nagyon rég jöt hír. Miért? Már nagy hiányom van.
-
Enton
addikt
Jelenjen már megfele.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest