Új hozzászólás Aktív témák
-
Fizzie
nagyúr
"A Sonic Colors Ultimate PC-re, PlayStation 4-re, Switch-re és Xbox One-ra jelent meg."
Kis elíràs a teszt végén.
Jó íràs lett, majd egy akcióban szerintem ezt is behúzom, az elsőt meg addig be kéne fejezni.Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
prolad
őstag
Remélem ezt is és az elődjét is kiadják egyszer PC-re (az előd Stadiara jött, PC port meg nincs, nem is értem).
Már ott nyert nálam, hogy nem kapta meg a béna turn based rendszert a Like a Dragonból, a Yakuza játékok meg jók szoktak lenni, kb az egyetlen széria aminél látatlanban venném az új részt. -
Azt hittem Xbox 360-ra jelent meg.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TrueWhitee
tag
Pont ezt akartam írni.. Az a turn based rendszer olyan kula volt, hogy a Yakuza 3-4-5 ronda grafikája és a benne lévő mozgása sem fájt annyira (A 0 és a kiwamik után sorrendben játszva XBOX-on, ezért is sajnálom, hogy nem adták ki a többit is felújítva), mint az. Abba is hagytam... Ez is remélem felkerül majd a Passba.
-
prolad
őstag
válasz
TrueWhitee #4 üzenetére
Az 5 már már vállalhatóan néz ki és játszani is jó. A 4 se volt annyira rossz, a 3 valóban kaphatott volna egy Kiwami szintű remaket. Arra jók voltak, hogy a sztori miatt végig tufj menni rajtuk, a Yakuza széria sose a grafikáról szólt. Emlékszem a 0 miatt is panaszkodott mindenki, hogy fúj, mi ez a PS3 kinézet aztán mégis az egyik legjobb játék volt abban az évben amikor kiadták itt is.
Arról nem is beszélve, hogy végre játszható PCn a teljes széria limitációk nélkül. -
GreatL
senior tag
Nem tudom... elkezdtem ezeket a Yakuzákat de valahogy nem köt le. A végére maradt hogy egymás ellen bowlingoztunk benne jókat, ezt láttam érdekesnek benne.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Döglött Róka
addikt
válasz
TrueWhitee #6 üzenetére
Szerintem Majima számára az egyetlen út csak a megőrülés volt a 0 után
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
prolad
őstag
válasz
TrueWhitee #6 üzenetére
Azért a 0-ban se volt teljesen 100-as. És a 3. résztől enyhébben, a 4.-től teljesen visszaáll a normálisra. Az meg elég jól megmagyarázza a sztori, hogy miért elborult amikor amikor épp az.
Kontollerre készült, de vannak benne dolgok amiket billentyűzet-egérrel jobb csinálni. Pl minigamekben sokkal pontosabban be lehet lőni azokat a pontokat, ahol precíznek kell lenni (kontrollernél van egy kis lag/nem érzkeli olyan gyorsan a hirtelen több inputot). Vagy ott van pl a vadász mellékszál az 5. részben, sokkal jobb egérrel célozni. -
Kai_Rong
senior tag
A főhőst játszó színész agency-je nem engedi a játékot PC-re... Ez ilyen japán hülyeség, nem akarják, hogy a modderek mindenféle "nem erkölcsös" módra használják a figurát. Mivel a csóka Japán egyik legnagyobb/legnépszerűbb idolja, karaoke pl. azért nincs a Judgment játékokban, mert megfizethetetlen lenne a jogdíj.
Elvileg több Judgment játék se jön majd, szóval majd valami más spinoffban kell gondolkodnia a csapatnak. A további Yakuza játékok turn-based RPG-k lesznek, a spinoffokat fogják a megszokott régi yakuzás brawlerként kiadni.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Lost Judgment ismét Japánba vezet – de ezúttal nem a yakuzák és más bűnbandák kapják a főszerepet, hanem a kisebb ívű, ám legalább olyan káros iskolai bűncselekmények elkövetői.
- Vadonat új iPad PRO 12.9 4.gen! 2020 128GB WIFI + 4G CELLULAR! KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Kaon AR1344e WiFi 6 MESH AP
- Lenovo G505s Amd A10-5750/8GB DDR3/Radeon R5 M200 2GB/Samsung SSD/Blu-ray notebook
- HP Pavilion 17-e142sg 17,3 Led/i5-3320M//gb DDR3/128GB SSD/ 2-3óra akku Szép állapot!
- Eladó fél éves Gaming Config I7-11700F/Gigabyte RTX 3070/16GB RAM/1.5TB SSD
- 3D nyomtató kellék: Gembird PETG filament 1.75mm, 1kg natúr 3DP-PETG1.75-01-NAT
- Egy napos ASUS TUF K1 billentyűzet eladó!
- GYÁRI HP Compaq Dell Lenovo IBM Probook Elitebook EVO Compaq Folio laptop notebook billentyűzet
- Keresek agps-s videókártyát socket 478 pentium 4 konfigomba!
- Új HP Compaq Elitebook Probook top cover palmrest Base enclosure műanyag LCD ház alkatrész
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest