- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Ó hogy b*!cnátok meg a season passotokat, reméltem ilyen azért egy Doom-nál nem lesz és nem megy el CoD irányba...
Aztán eszembe jutott hogy a Bethesda az Bethesda. -
davidsone
addikt
válasz Assimilator #17 üzenetére
pedig jól megvan csinálva de valahogy mégsem, lehet mert már nem ismerek senkit régen meg krúban (nem klánban ) toltuk...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
jaja az elején én is úgy toltam szénné aztán középiskola informatika óra ott indult a HC aztán lanpary-k, kisebb versenyek aztán abbamaradt nemrég felnézegettem quake live-ra de nem adta a régi fílinget ezért várom a DOOM-ot hátha...
-
Ragnar_
addikt
Legújabb UT is játszható már, egyre több pálya van hozzá, és ingyenes is szóval nem tudom mennyire lesz DM TDM CTF módban népszerű a doom, de nyilván, ha már megvan a game érdemes kipróbálni a multi részét is, snapmapben meg lehet majd gyártani egyedi multimódokat is elvileg.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Eversmann
aktív tag
Én érzem csak úgy, hogy ez a multi a quake-ut-halo -ból lett összegyúrva? Ami nem is feltétlenül rossz, mert valahol hiánypótló
Life is better with a Titan
-
Ragnar_
addikt
Q3-ba anno még offline módban is beletoltam jónéhány órát, de abban az időben az a grafika olyan volt, hogy hasonlót nem nagyon láthattunk, viszont ezt a doomot valószínűleg - ahogy már a Doom3-at se sem - competitív multiban fogom játszani. Cooperatív többjátékos mód jó lenne (volt doom3-hoz is anno mod formájában 4fős coop a campaignt lehetett végigjátszani) Részermről a béta arra jó lesz, hogy nagy vonalakban látni lehessen a látvány/erőforrásigényt, a multis játékmenet dolgok meg olyanok lettek, amilyenek. (Nagy valószínűséggel majdnem mindegy, hogy UT vagy Doom, ha DM, vagy CTF-ezni támadna kedve az embernek)
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
s912
aktív tag
Fejetlenség/kapkodás/hirtelen döntés -> Kedves Bethesda! Hétfőn még nem tudtátok, hogy lesz nyílt beta és emiatt a steam automatikusan törölte a zárt beta fájlokat. Grrr.
Legalább egy fél SINGLE pályát adnátok. Puszi -
.LnB
titán
Régen a játékmodelleket úgy cserélgetted, skinezgetted ahogy akartad.
Ma, vehetsz SP-t és kapsz egy párat, amilyet a fejlesztők jónak gondolnak.
Kutya világ van kérem szépen.Pályákról nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EczkE
veterán
Ki fogom probalni a betat, kivancsi leszek mennyire fog lekotni. Sose voltam nagy doomos vagy quakes.
Asszem mindenféleképpen!
-
davidsone
addikt
úgy érzem EZ fog visszarántani a multi világába...
-
errorcode06
őstag
Reméltem hogy a DLCs dolog elkerüli ezt a játékot, de úgy látom túl naiv voltam.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gran Turismo
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD