Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Na nem is gondoltam hogy még előveszik ezt a stílust. Nekem tetszik bár quake után nem az igazi.
-
atidzsiforc
őstag
Ez inkabb ilyen halo+ut egyveleg. Kicsit nekem tul csilli villi de a langszoroert odavagyok.
-
Ennyit simán megér szerintem. remek hangulata van és a trickjump is működik benne, a la Quake
Aki bemutatta nem volt éppen kezdő, szépen tolta. -
bozont
veterán
válasz
gyáliSanyi #8 üzenetére
Igen annyit megér így a videó alapján. Mondjuk volt egy hasonló próbálkozás, Nexuiz címen. Ahhoz elég olcsón jutottam hozzá, de a kezdeti bugok és nagy gépigény miatt már nagyon régen próbáltam. Nem is hallok sokat felőle, lehet teszek egy próbát majd. Bár úgy rémlik ingyen is dobálták mindenfelé. Remélem ez nem jut hasonló sorsra.
-
gyáliSanyi
őstag
15 đollárért jöhet. Az a kezdőára, talán még olcsóbban is lesz az aprón.
-
parampa
aktív tag
Jól néz ki, kipróbáljuk. De ez minden csak nem: FRAG LIKE IT'S 1999
UT3 + 2004 + Q3 keveréke, lassabb + bunny hopp.
-
.LnB
titán
Azt hittem már sose kerül ki a hír. Mérges is voltam csak, hogy tudd!
Végre egy jó cím! Na jó a UT-t pont nem kedvelem, lehetne Quakesebb, mert az a király. De végre egy tökös fejlesztőbrigád! Vissza az alapokhoz! Mekkora poén már az is, hogy a trailerbe azokat sorolják fel ami nem lesz a játékba?! A sok casual feature.
Igaz, sikeres sem lesz valószínűleg, mert az arena shooter általába a hardcore gamerek játéka, és azokról tudva lévő, hogy nehezen váltanak. Én se tenném ez alapján a trailer alapján. De remélem páran rákapnak, és ismét elterjed ez a játékstílus. Mikor a pure skill számít és semmi más. -
krx21
nagyúr
Azért nem elhanyagolható információ lett volna megemlíteni, hogy milyen platformokon jelenik meg...
-
etohun
aktív tag
Ut, de lehet jó játék
-
Chp
őstag
Nekem inkább az Unrealt juttatja eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy újabb ígéretes cím érkezik, amely a Quake stílusát követve próbál betörni a piacra.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest