Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Ennek legalább volt 3. része...
#tarcsad
-
Weareus
addikt
Hehe, úgy látom, itten rólam van szó...
Viccet félretéve: Isten éltessen, DS!
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Luperator
tag
Hosszú évek után az első és a harmadik rész letolását követően neki álltam a másodiknak. Megvolt ez is, de annyira nem vagyok horrorfan, hogy az eleje után inkább hagytam, nem kellett az idegeimnek.
Pedig igen, az első a klasszikus, a második is jó, de nekem az első jobban bejött. A harmadik rész története ami tetszik mindhárom rész sztori vonala szerintem nagyon erős, de a legutóbbin már ott az EA keze nyoma. Amíg lesz gép ami futtatni fogja, hébe-hóba biztos elő fogom venni, annyira egyedi.
Hozzáteszem, ebből aztán lehetne sorozatot csinálni, akkora potenciál van benne, de még mozifilmnek is elmenne, ha nem retardált áll neki. A mai trendi gagyi horror filmek elbújhatnak mögötte. -
Hunpriest
senior tag
Én most a cikk miatt felraktam. Az előző gen egyik legjobb játéka. PC-n 4k-ban ma is jól néz ki és a hang effektek még mindig ütnek.
-
Crinos
tag
Pár hete feltettem az első részt megint. A kontroller hibát még mindig nem javították
Logitech G13-al játszok, bár anno még csak Saitek Command Controllerem volt, de bármelyik be volt dugva a játék indításánál, elcsúszott a kép.Majdnem meglepődtem rajta, amikor indítottam, és a bevezetők jók voltak, csak mert rosszul emlékeztem, aztán a főmenü megjelenésekor ment is az automata alt+f4
Kontroller kihúz, játék indít, kontroller visszadug, és már ment is.......Mennyit szívtam vele anno, mire rájöttem mi a baj........ funky volt.....
[ Szerkesztve ]
Crinos az állat..... battletag: Crinos#2304
-
Fitzgerald
veterán
Nekem mindhárom rész bejött, bár nem sokat változtattak a formulán 5 év alatt.
Egy ebben az univerzumban játszódó, akár más műfajú játéknak is örülnék. -
félisten
-
turit
tag
Kellene belőle egy VR-os verzió
-
vadkan03
újonc
Iszonyatosan vártam, a negyedik részt.
Nálam is a második volt a csúcs - jobb graf, és az meg külön vagány volt, hogy ismert terepen is csatangolhattunk.
A harmadik inkább akció lett, de azért van benne kihívás így is - a fegyver rendszer mondjuk nem annyira az én világom, mint a másik kettőben, de rossznak semmiképp se mondanám.Többször végigtoltam már mindet.
Hatalmas csalódás, hogy egy ilyen remekül összerakott, hangulatos játékból nem lesz folytatás.
De bezzeg BF akárhány, meg CoD hétezredikre is ugyanolyan semmi, az megjelenik, minden évben. -
Šolaire
veterán
Kedvenc játékom. Isten éltesse.
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
cheatergs
senior tag
Amikor kiszivárogtatták egy féláras kiárusítás kezdőpontját, és az első fél órában elvitték a több napra tervezett készletet (=1 "nem random vásárló" vett 10 laptopot), az 1 áruházban került 3 állásba közép- és felsővezetőkkel egyaránt, és a központból is csatlakoztak hozzájuk páran.
Ahhoz képest ezt a DS-es bulit elég softosan kezelték.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
Solten
őstag
Most fejeztem be a 3-at (XBox 360), az elsot meg PC-n toltam anno, a 2 meg 3 kimaradt valahogy. De bepotoltam. A mai napig szuper es lebilincselo jatek, a 3 a legjobb szvsz.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Sanyi.mTs
addikt
kéne remastered edition
-
CsonkaImo
addikt
válasz Intruder2k5 #26 üzenetére
Értem. Szerencsére a lapcsaládon nem jellemző a spoilerezés, a közösség nagy része tisztában van a fórumozás “etikettjével”. Ha meg mégis durva spoiler van, azt gyorsan törölni szokták.
-
MODERÁTOR
válasz CsonkaImo #12 üzenetére
Valóban nem az, csak nem mindegy, hogy ha kiindulunk mondjuk 50000 olvasóból (ez csak egy hasamra ütött adat, de lényegtelen is), akkor egy friss játék esetén lehet 40-45 ezer játékos örömét elveszed a spoilerrel, ellenben egy tíz éves játéknál ez mondjuk 200 ember az 50000-ből. Ilyen alapon akkor még a C64-es játékoknál is spoiler tagelhetünk.
De beállítottam a spoiler gombot a topikba.
-
batman91
őstag
Már Isten tudja hányszor játszottam ki őket. A mai napig az egyik legjobb horror játékok egyike az első része.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Dévacsen
senior tag
Érdekes egybeesés pont most nézem az animációs filmeket amik készültek róla.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
scdlsc
senior tag
Én idén játszottam végig az első részt. Iszonyat jó volt a hangulata és szerintem kinézetben sem lehet rá panasz még mai szemmel sem. Tervben van a többi rész is, de elég sok játék van a listámon.
A spoilerezéshez:
"ha valaki a történetről beszél spoiler jelölés nélkül cirka 5 évvel a megjelenés után"
Azt is figyelembe kellene venni, hogy vannak olyan emberek, akik 5 évvel ezelőtt nem játszottak még, de mondjuk pont egy ilyen cikk miatt felfigyelnek a játékra. Nem kellene elrontani a szórakozásukat![ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Jó oké, ezekkel tisztában vagyok, de azért belefognak ők egy csomó más "ki tudja kinek kell majd" játékba is, nem? Vagy akkor a Sci-Fi Horror egy ennyire "réteg" kategória manapság? Százszor inkább egy ilyen, mint egy manapság már multi only CoD a részemről. Oké, a többség nem így gondolja, de hogy ennyire szűk lenne ez a réteg, akinek ezek (is) tetszenének az kicsit meredek. Pl. ontják az AAA-s Japán, meg kardozós, Fantasy platformer TPS-eket is (jó lehet, nem pont az EA) és bizonyára nem véletlenül, de ez a réteg akkor hol van amikor kijön egy DS?
-
Polllen
nagyúr
válasz SunMount3r #17 üzenetére
A számok mást mondanak valószínűleg. Nekik az számít, hogy mennyi marad a végén a zsebükben. Az általad megjelölt játékoknál valószínűleg több, mint ami itt volt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
cheatergs
senior tag
"Ennek ellenére mindhárom részt kedvelik sokan a mai napig, de az etalon a 2008-ban megjelent első epizód marad."
Már akinek. A széria etalonja nálam a 2. Messze folyékonyabb játékmenetű, kiegyensúlyozottabb, hangulatosabb és a sokak által hangoztatottak ellenében bővítette a horror-repertoárját.
Az 1 jó ötletű, viszonylag hangulatos, de áldozata lett a borzasztóan középszerű, klisés megvalósításnak. A leginkább horrorisztikus pdg az irányítása volt.
A 3 meg a látványon és hangulaton kívül teljes szégyen volt.
Mindig minden mindegy
-
SunMount3r
nagyúr
Nagy kár érte. Kevés ilyen minőségi Sci-Fi Horror brand volt (van). Talán nemsokára újból nekikezdek az első résztől, de az igazi egy DS4 lenne... Sokat szidták a második és a harmadik részt is, de szerintem még így is magasan az élmezőnyben voltak. Most már pihent is annyit a széria, hogy tényleg jöhetne valami, egy ilyen sorozatot kaszálni egyszerűen hülyeség... Ha az EA tudná igazán, hogy mit csinál, mert pl. én sokkal hamarabb fogok tőlük egy DS4-et venni, mint egy F1-et, vagy Fifa-t...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Bocs,de nem tudok ennyire PC lenni.
#13-ra: Akkor kerüld az ilyen topikokat. 5 éved volt játszani vele. Nem gond, hogy ezt nem tetted meg. Az viszont igen, hogy kiemeléssel sírdogálsz azon, ha valaki a történetről beszél spoiler jelölés nélkül cirka 5 évvel a megjelenés után.
Azért a józan észt ne dobjuk már el.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz CsonkaImo #12 üzenetére
Végre valaki megérti a lényeget!
A GTA V topikjában is némely egyén ezt az alapvető dolgot (amit legalább 2 moderátor is írt anno a topikjában) nem volt képes ésszel felfogni és rugóztak a témán.
Időtől függetlenül vannak emberek akik adott címeket nem vittek végig és nem szeretnék tudni előre adott vagy egészében részeket adott címmel kapcsolatban.
Akit érdekel az utánajár. Magának.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CsonkaImo
addikt
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
A spoiler nem időhöz kötött.
Más: Egyébként én is nagy rajongója vagyok a szériának, és nagyon sajnálom, hogy szinte alig van esély a folytatásra.
-
Puma K
nagyúr
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Akkor írd már le légy szíves az egész történetét ide részletesen.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
félisten
-
félisten
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Én szerettem a 3. részét is mindentől függetlenül. Mondjuk mikor a Plasma cutter a kezembe volt mindegy volt,
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Darth_Revan
veterán
Ez lesz akkor amikor a Dev megtervezi es elkezdi fejleszteni a jatekot, majd feluton a kiado hirtelen kitalalja hogy "mindenkeppen legyen benne coop" mivel amikor kijott a jatek a coop volt a "meno".
Ezert rohanva kellett belekalapalni a coop modot.Aztan meg persze a dev lesz a hibas ha nem hozza a szamokat, mert nem jon be az embereknek a coop akcio game...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
ÉN is oda vissza végigtoltam, még WII-n is . A fegyverek szerintem a mai napig a legvagányabbak voltak, a sztori a hangulat,a grafika. N1 játék!( direkt nem írom le, hogy volt)
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
james001
veterán
Imádtam ezt a játékot,főleg a 2. részt. PS3on platina mind a kettő (a 3 nem mert arra már nem akartam több időt áldozni...),emlékszem a 2ben mennyit izzadtam Hardcore fokozaton Sajnálom nagyon hogy erre a sorsra jutott,dehát EA mint minden mást ezt is elcseszte
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Polllen
nagyúr
Én csak a 3 befejezésére gondoltam. A játék nem volt rossz, de
hogy élhette túl a hold széthullását? [ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
Isten éltessen Oric, hogy egy erről a csodálatos sorzatról megemlékezel! Imádom a mai napig minden részét, végtelenszer toltam le, még a railshooter extraction-t is. Nagy veszteség, hgy nem folytatódott, és nagy veszteség a visceral széthullása
-
Polllen
nagyúr
A harmadik rész végére teljesen elgurult a gyógyszerük. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest