Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért tudnék neki örülni, ha az ilyenek nem jelennének meg a Steam Library-mben. Ha ki akarom próbálni letöltöm, akkor jelenjen meg. Addig semmi keresnivalója ott.
-
turit
tag
eléggé bugos
-
törölt tag
válasz MasterMark #23 üzenetére
Az igen... komoly karakter lett
-
falijja
őstag
Minecraft dínó edisön...
-
Jack@l
veterán
Egy kis kiegészítő:
http://www.tomshardware.com/news/ark-dx12-patch-coming-today,29949.htmlSajnos nem jött tegnap, jövő héten fog ez a patch.
UI: jó játék, kössz a hírt a kipróbálásról
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Sirandrish
legenda
válasz Plazmacucci #28 üzenetére
Nem mondom hogy ez jobb...mivel a gépemen nem hajlandó normálisan menni, csak megemlítettem hogy a Forestben nincs túl sok tartalom még
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #27 üzenetére
Hát hangulatra az mindenképpen jobban bejön. Ezt meg még nem próbáltam. Ha több a kontetnt, nyilván hosszabb távon jobb.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Sirandrish
legenda
válasz Plazmacucci #26 üzenetére
Forest? Haverral megvettünk..a játék fasza és szuper, de kb 3 óra gameplay után már nincs mit csinálni. Mert ott hogy szerzel tiszta vizet meg építesz egy házat (amin mellesleg nem tudnak bántani) egy állatspawn közelébe, kb eng game.
Nekem amúgy nagyon bejön a játék, csak sajna kevés benne a tartalom..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
Nem rossz, de inkább The Forest.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #23 üzenetére
Szerelmes lettem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BoneDragon
veterán
Nagyon gondolkodtam a nyári leértékelésnél, hogy behúzom, de azt kell mondjam jól döntöttem... Hamar unalomba fulladt nálam, lehet csapatban jobb, de egyedül halál unalmas. A dinók miatt poén, főleg hogy lehet használni őket mountként, de ha már ilyen játékkal akarok játszani, inkább a don't starve. Gépigény meg...meh.
-
MasterMark
titán
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Nah hát nálam crash-el folyamatosan. Viszont kifejezetten ocsmány lesz Low beállításon, nagyon rosszul skálázódik.
Nameg ugye korai hozzáférés.
Cserébe csináltam egy karaktert:
A zenéje viszont tesztik.
Switch Tax
-
BiP
nagyúr
válasz ->Raizen<- #9 üzenetére
Na, erre utaltam, hogy nem volt egyszerű dolog rájönni, mit kell egyáltalán csinálni. Utána viszont már egy darabig adja magát, hogyan kell. És persze baromi sok idő, mire az ember összeszed kellő nyersanyagot, meg kifejleszt pár használható cuccot.
Ha az ember dínózgatni akar, akkor gondolom (saccolom), hogy elég aktívan végig kell nyomni a hétvégét, hogy eljusson oda.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz ->Raizen<- #19 üzenetére
Úgy hallottam öcsémtől van benne új játékmod ilyen éhezők viadala szerű, hogy csak egy maradhat életben a meccs végére. Ő nyomja haverjával és nagyon bejött nekik, néztem picit hogy játszott de nekem annyira nem jön be. Nekik már mindenféle madaruk van repkednek össze vissza, dino sereggel a bázisukban .
-
Sirandrish
legenda
válasz MasterMark #17 üzenetére
Jaja
-
MasterMark
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz ->Raizen<- #13 üzenetére
Pont ennyit is ér
-
PhilBrick
őstag
válasz ->Raizen<- #13 üzenetére
Szégyen a futás de hasznos!
Nem olyan nehéz elkezdeni, de társaság nélkül szerintem nem köt le hosszú távon. -
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Ahogy sejtettem...játszhatatlanul akad
-
PhilBrick
őstag
válasz ->Raizen<- #9 üzenetére
Ütögess fát, szedjél követ, csinálj belőle baltát!
Aztán baltával vágd a fát, szedj gyümölcsöket, csinálj ládzsát, építs kunyhót, rakj tüzet, vadássz le valamit, süsd meg, edd meg! Aztán csak így tovább!#11
Gyűjtögess a környezetedben! Így fejből csak tippelek, de kell hozzá fa, kő, meg növény szál. Ütögess fát, suedj gyümölcsöt, kavicsot aztán össze fog állni.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Valaki elmagyarázná nekem hogy játszak ezzel a játékkal? Uj karaktert csinálok a seron és bedob egy szigetre nincs nálam semmi.
-
szbalogh
addikt
Az 1851-es Colt fentről nyitott keretes, de így nem lehet dobot cserélni benne
Nick: HE_Storm
-
DR01DMAN
aktív tag
Teszek egy próbát, T-rexet nyilazgatni nem mindennap lehet...
-
->Raizen<-
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
y50 70 lenovoval mediumba simán megy.
-
Sirandrish
legenda
Kiröhögi a gépem, de akkor is ki kell próbálnom
-
törölt tag
Köszönjük de ingyen se akarom kipróbálni...
-
BiP
nagyúr
Nekem nagyon tetszett, amit eddig láttam belőle (eddig csak solo módot próbáltam), de kellett kis idő, mire rájöttem a dolgokra, így biztos jópár óra, mire az ember eljuthat odáig, hogy dinózzon.
Multiban onnantól viszont biztos tök izgi.(#1) szupermacs: Nagy a gépigénye. Igaz, nagyon sokat optimalizáltak, és DX12 módot is ígérnek, de még így is brutál gép kell neki a látványos dolgokhoz.
Ellenben nagyon jól konfigurálható, jól vissza lehet venni a grafikát, bár a minimum konfigon szerintem a Doom2 grafikája is jobban nézne ki, ha az ember normális sebességet akar.[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
A minimum gépigényét elnézve elfutna szerintem minimumon a gépemen, de én kétlem, hogy fix 30-60 FPS-es menne. Pedig nagyon bejövős. Talán teszek egy próbát a hétvégén. Köszi a hírt!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest