Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulcsart
újonc
Múlthéten elkezdték kiküldeni a kulcsokat, meg is kaptam őket, a GoW 2 és a GoW: Judgement magyar feliratos, viszont a GoW 3 nem, nálunk az is magyar felirattal jelent meg, másnak sem magyar a harmadik rész?
-
Prof01
veterán
PS4 fanboy. Így helyes! A One-os topikban a múltkor már kaptam az áldást, mert próbáltam ésszerűen vitázni, de nem lehet mit tenni, ha meghalják a PS4 nevét, megvadulnak!
Egyébként nem. Megvan az X360, illetve lesz majd One is, ha kicsit bővül az exkluzív kínálatuk!szerk.: Tudom, nem rád értettem!
-
Prof01
veterán
Szóval, ha haver One-án játszok vele, az én profilommal, akkor ingyen megkapom az egész GOW szériát? Hmm...
-
szupermacs
veterán
Már csak PC-re kellene.
Emiatt akarok venni egyszer egy X360-at.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Korábban már volt róla szó, hogy a Gears of War: Ultimate Edition tulajdonosai megkapják a széria többi részét is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest