Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy miután usb-vel csatlakoztattam egy genius gamepadot a tabletre, miért nem müködik az összes gomb? csak futni tudok és a kamerát iranyítani.
-
Balsac
csendes tag
Szerintem nagyon jó játék, jó dolog h kiadják a régebbi GTA játékokat telefonra/tabletre
-
szimat007
csendes tag
válasz
Patrick76496 #44 üzenetére
Sziasztok, alcatel ot 995, leszedtem még az 1.00át, de az sajnos egy adott idő után teljesen.kifagyott,és csak az akksi.kibe segített. Felraktam.az 1.01et, de ez csak fekete képernyő induláskor, ötlet? Amikor fut akkaor nem.laggol.annyira, játszható
-
Patrick76496
őstag
Sziasztok! Itt egy saját Xperia Mini Gameplay video. Sajnos laggol rendesen rajta a játék, aki komolyan szeretné a küldetéseket csinálni, az tegyen le róla. Pedig lazán meghaladja a rendszerkövetelményt, lehet, hogy az ICS miatt ilyen lassú. Bár már a GTA 3 is gyengén futott, viszont az még 2.3-on volt...
1 ghz CPU
512 MB ram
Adreno 205 -
danih
veterán
Tegra 3 chipseten röccenésmentes, tökéletes.
-
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #39 üzenetére
Azt nem figyeltem, mert hang le volt véve de biztosan mert 4S elvileg erősebb a 4nél.
-
Atom_Anti
senior tag
Találtam egy Iphone 4 vs Iphone 5 videót és úgy látom a 4esen szaggat rendesen, de talán még az 5ösin is. Lehet egy jó kis Nexus 4 kellene
...
és 4S-en fut legförtelmesebben.
-
Atom_Anti
senior tag
Már el is érhető IOS-ra $5-ért és akár Iphone 3GS-n is megy. Valaki kipróbálta már? Te jó ég 1021MB...
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
socialkiller #33 üzenetére
Cool, megvárom a teszteket és ha jól fut egy Iphone 4 -en akkor veszem mindkettőt
.
-
socialkiller
tag
Kinnt van az új trailer. Ahhj de várom már...nekem pont ez lesz a szülinapi ajándék az R*-tól.....(dec.5.-én születtem
)
-
HaZsolt
őstag
Nagyon várom már. Néha még gépre is előveszem
-
válasz
FoxiestFox #29 üzenetére
Így volt.
-
xamiloui
csendes tag
A Samsung S2 az melyik telefon? Az nem a Samsung Galaxy S2?
-
-
kovsol
titán
válasz
FoxiestFox #27 üzenetére
Pedig a gta 3 nak a kisebb pc -n is. Na meg az jött ki előbb, miért lenne kevesebb a később kijött játéknak ?
GTA3
Pentium III 450 CPU
96MB RAM
16MB Direct3D Video CardGTA: Vice City:
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better) -
-
GALARDO
addikt
Á mennyire vártam már, persze ezen a "régi" ócskavason nem fog futni....nevetséges.
-
socialkiller
tag
Ez aaazzz!
Futni fog ezek szerint a Sony Xperia P-men
Csak hát december 6 még messze van Nem tudom miért kell addig húzni-halasztani a dolgot.
-
kovsol
titán
nekem a telefonomra pl az angry birds sapce simán felmegy és fut is, de a star wars nem kompatibilis ... pl a nexus7 -re se tudom felrakni play ről a star warsos új részt, úgy kellett netről vadásznom apk -t egy ingyenes játékhoz
Most felraktam amúgy a GTA3 -t a nexus7 -re és tényleg jól meg van csinálva. Kocsikázás nagyon jó, viszont még kicsit szoknom kell a gyalogos közlekedést. Pár küldit megcsináltam már. -
Ed3r_X_
nagyúr
Modern Combat 3-nál volt nekem ez. Tudom hogy vannak ilyenek, de akkor is, megtetszik valami a Play áruházban, és mikor rámennék: nem támogatott. Ilyen szinten mindenki használja a telefonját, szerintem akinek androidja van, az már töltött le Play áruházból.
Amúgy észrevettem az iróniát benne
Amúgy meg mivel Xperia Play-el kompatibilis lesz ez, valószínűleg elmenne máson is, de hát majd meglátjuk
Előző GTA3 az kompatibilis
-
Ed3r_X_
nagyúr
Látom nem érted
Na: Google Play-re menve az Alcatel OT-995-re azt írja nekem hogy nem támogatott. Build.prop átírás után viszont megy rendesen. Ezek szerint nem hardveresen volt baja a Play-nek, egyszerűen azért mert Alcatel. Pedig a hardvere ua. mint az Arc S-nek. Így értem. Sajnos az ismertebbek támogatottak csak, pedig nem csak azok tudják futtatni. Ehhez nem kell tudni milyen belső van a telefonban, elég lenne csak annyi hogy hardver alapján írja ki hogy kompatibilis. Vagy sem.
Bocsi ha kicsit érthetetlen volt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na lol, amint látom nem sok Adreno 205-ös gép van a támogatott listában. Nem hiszem el h nem futna el Alcatel OT-995-ön. Nem egy olyan gyenge darab azért.
Esetleg már le lehetne szokni arról hogy név alapján lövik be a kompatibilitást, és nem hardver szerint.
-
Chapel
addikt
Mielőtt mindenki rácuppan...én megvettem tabletre a sima Gta 3-at, valami 5-600ft volt.
Viszont valami rémálom egyszerre irányítani, és a kamerát mozgatni és lőni...na jó. Ez így nem is rémálom, simán kivitelezhetetlen.Szóval szerintem előtte próba, utána buy
-
ledgeri
nagyúr
Nos csak emiatt, ha veszek telót akkor a fenti listából!
-
Atom_Anti
senior tag
Ezért fizetni kell majd?
-
nednez
tag
Mikulás tudom már mit "hoz"
-
Lenry
félisten
december 6-ig kellene egy új telefont vennem
-
kapeti07
senior tag
Nagyon jó lesz újra végigjátszani, remélem a rádióállomások is ugyanolyanok lesznek, mint a PC változatban.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A tizedik évforduló alkalmából érkezik mobil platformokra a Vice City.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest