Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Mennyire van rá reális esély hogy egy két éves notebookon elfut (i5-2410, 4Gb, 6650 1Gb)? Vagy kezdhetek spórolni?
-
razorka777
veterán
Jó lesz ez úgy ahogy van.
Már nagyon várom. -
BlackSoft
addikt
Akit esetleg érdekel, hogy a térképen kívül mi is az ami (szerintem szar) van a játékban, az katt ide: Grand Theft Auto V - Gameplay (leaked) SPOILER!
Hát én nagyon nem ezt vártam. Nagyon gagyi dolgok vannak benne, bénák az animációk is.
Van még egykét videó... Mi történt? A Rockstar Games emberei hazavihettek már egy példányt vagy mi, hogy mai nap slágere a gta v videók feltöltése?
-
gyuszaa
őstag
válasz
lestyanrobi #6 üzenetére
-
ladlac
tag
De ennek például mi lehet az alapja? Konkrétan amikor rávetítik a IV térképét, és fele akkora sincs, mint itt a város, akkor eléggé megkérdőjelezem a hitelességet. Van egyébként ennek a térképnek nagyfelbontású verziója is, én Los Santost az alapján nem saccolom sokkal nagyobbra, mint Liberty City középső területét. Az egész játéktér persze hatalmas, de nem tudom elhinni, hogy itt csak LS városa sokkal nagyobb legyen, mint a IV területe.
-
törölt tag
Senkinek nem tünt fel hogy ez egy tini ninja ??
-
GALARDO
addikt
Na végre, már úgy hiányoltam a természetet!
Megérte csak ezért boxot venni.
-
FZsolt15
aktív tag
Óriási
-
BlackSoft
addikt
What the fuck is this shit?!
Hát nagyon nem erre számítottam ha hivatalos a térkép...
-
ETOM
addikt
Mega giga brutál jó lesz
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
Beletettem!
Szeretnék már vele játszani!!!!Ilyenkor már nem bír magával az ember.
-
negro
őstag
Felesleges ezen ennyit rugozni mekkora lesz es mennyivel a map mint a IV. Az biztos, hogy nagyobb de ha nem is sokkal akkor is elvezhetobb lesz hisz kimozdulhatsz a varosbol igy sokkal valtozatosabb lesz az egesz. Kar, hogy PC-re ha jon is az nem iden lesz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ViiiiktorOC #38 üzenetére
helyezd el a posztomban a "sacc" es "kb" szavakat tetszes szerint.
amugy ja, csak erzekre becsultem.
-
Lomha 8V
addikt
Na, mikor a megláttam a sok zöld területet, már előre láttam, hogy ez nagyon jó lesz. Remélem tényleg így lesz.
-
mephi666
nagyúr
szerintem ekkora ziccert nem hagyhatnak ki...
lenne rá 1 söröm is, hogy legkésőbb nyárig kijön a ps4/x1 verzió ...nem 1-2 évre tervezik a nextgen konzolokat és ha jól sikerül, egy gta-t el lehet adni évekig simán... indulásnál teljes áron (amin a legnagyobb haszonkulcs van)
ui: szeretek összeesküvés-elméleteket gyártani: mi van, ha elsődlegesen a nextgen verziót fejlesztették, amin faragtak és ezt kapja mindenki a mostani generációra, hogy ebből is kisajtolják, amit csak tudnak? aztán jönnek majd a hírek, nextgen grafika, álleejtés, miegymás, ahogy pár hónap múlva elkezdik lökni a gameplay-eket?
tetszik ez az elméletem
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
De pontosan autó sebességével se tudsz méretarányt belőni, mester!
Sőt lehet hogy a kifutópálya is hosszabb.
Várjuk meg ezt a pár napot! -
tDr1v3r
veterán
Az a nextgen port még erősen kérdéses... szerintem nem lesz, ez megmarad a mostani gépek utolsó nagy címének.
PC-s port meg simán lehet hogy nyárra lesz... nagy ziccer lenne kihagyni őket is a jóból, mondjuk kérdés hogy anyagilag mennyire érné meg nekik, illetve elviselnék-e a gépigényt illető hisztit.
-
Helmoras
őstag
Szerintem ez a komment reprezentálja legjobban mekkora is a térkép (márha igaz)
-
Sanchez638
addikt
Nem tetszik ez a "kis" város, miért nem lehetett volna valami olyasmit, hogy összes előző játéknak a térkép nagyságra építeni...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
az a baj, hogy közben ott van egy ps4/x1 port, ami anyagi okokból érthető döntés, hogy első helyre teszik
tippem szerint jövő karácsonyra lesz leghamarabb pc-n gta5
-
Neoteric
addikt
válasz
ViiiiktorOC #31 üzenetére
Kifutópályát néztem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ViiiiktorOC #31 üzenetére
valaszolok en is, mert en hoztam fel a kifutopalyas dolgot.
szoval eddig az osszes GTA reszben kb. olyan hosszu volt, hogy egy kraftosabb sportautoval, vagy motorral kihuzasd max sebessegre, meg plusz egy kis tav, mondjuk ugratashoz (ld. los santos repuloter nyugati vege)
-
-
gali777
őstag
válasz
jonnyjoker01 #25 üzenetére
Azért elég sanszos, hogy fog jönni PC-re, a kérdés, hogy mikor
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
Az a baj, hogy a gépet is cserélni kell. 2005-ben vettem :-) és már szarakszik.
gali777: köszönöm reményem alapjait!
Danke Mr. Csizmás!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
jonnyjoker01 #25 üzenetére
pl. veszel egy konzolt?
-
Reaper
őstag
Mondjuk nekem egy SA féle elosztás jobban tetszett volna, mint ez a sziget, de azért jó lesz ez majd egy év múlva kb
-
batai15
félisten
De várom a játékot. Valszeg ez kedven. Lesz. Utoljára a SA tetszett.
-
Spancho
senior tag
Itt egy Youtube-os Machinima videó amig megmutatják a GTA 4-et és az SA-t is ,hogy mekkora ehhez a térképhez képest.
Elég nagy lesz ez.
1 hét -
Shing
őstag
Ez tuti hivatalos helyről szivárgott ki? A város rész tényleg kevésnek tűnik. Bár lehet, hogy csak a túl erősen jelzett főutak miatt tűnik úgy, azért ránagyítva látszik, hogy sok utca van még, valahogy tényleg becsapósak az arányok...
-
Manbal
senior tag
válasz
tomee007007 #7 üzenetére
nem hiszem, jövő márciusra tippelném, már csak azért is mert nagy hiba lenne ha next-gen konzolokra nem adnák ki minél gyorsabban...
-
Helmoras
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11 üzenetére
Szerintem is baj van az arányokkal
egy másfélszeres nagyítás kéne a SA térképre kb. aztán lehet hogy nem...
-
Mr.Csizmás
titán
szerintem elcsesztek az aranyokat, de ha ekkora lenne tenyleg, tuti konzolt vennek, vagy uj pc-t a gamehez.
-
Helmoras
őstag
válasz
MortalVenoM #4 üzenetére
Én ajándékba kapom a játékot, nekem nincsenek hatalmas elvárásaim, lejátszom szórakozok vele kicsit és adom is tovább
Szerintem egyébként nem kicsi a térkép.
-
lestyanrobi
tag
válasz
MortalVenoM #4 üzenetére
Csalóka lehet egy ilyen térkép, de szerintem tuti nem eredeti, San Andreas tűnik nekem kb. ekkorának... De néhány nap és úgyis kiderül
Meg jönnek majd a DLC-k
-
Mappa
addikt
Pc-ről még mindig semmi hír... fasz@
-
tomee007007
addikt
Azt hidtem, több "nagyváros" lesz....
-
Helmoras
őstag
válasz
MortalVenoM #1 üzenetére
Szerintem ekkora ez, csak amikor összehasonlították, a gta 4 térképet a gta 5 város fölé a dombos részre tették be, ezért tűnt sokkal nagyobbnak.
-
MortalVenoM
tag
biztos eredeti? nekem nem tűnik akkorának, mint amekkorának beharangozták. vagy csak túloztak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kiszivárgott a GTA 5 térképe.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest