Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
De én próbáltam, illetve próbálom. De billentyűzettel lehetetlen vezetni a repülőt, min kontroller szükséges hozzá. Amúgy a játék szép, jó a grafika és a hangok. Nagyon átadja az Air Race érzést. Az irányítás is korrekt, csak hát nehéz a bólyák között terelgetni a repülőt.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
macy
addikt
Na, senki nem próbálta a bétát?
-
zsiz
őstag
én kíváncsian várom, imádom az air race-t igaz még csak tv-ben láttam versenyt, de bemutatót már láttam élőben. felejthetetlen volt.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Paul119
addikt
válasz Sirandrish #27 üzenetére
részvétem
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Sirandrish
legenda
Én írtam az elején..szerintem csak akkor lenne ennek létjogosultsága ha szimulátor lenne. Ha Arcade lesz (főleg ha nagyon) akkor értelmét veszti. Viszont ugye ha meg szimulator lenne akkor alig tudna vele valaki játszani. Lényeg a lényeg..én sok jóra nem számítok
Paul119 Csak az elsőt próbáltam..épp elég is volt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wolruf
őstag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Ne számíts túl jóra, akkor nem lehet csalódni rossz értelemben
Próbáljátok ki a mobiltelefonos változatot (azaz inkább ne) Az olyan temple-run szerű lett, csak repcsikkel(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Paul119
addikt
válasz Sirandrish #24 üzenetére
Az első még elment bár a multi ott is kriminális volt , adtam esélyt a kettőnek hogy hátha...
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
Sirandrish
legenda
Annál azért minden bizonnyal komolyabb lesz...vagyis őszintén remélem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BiP
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Ha hivatalos játék, akkor biztos lesznek benne pilóták is.
Nem olyan nagy az a mezőny, meg gondolom licenszen belül van az is. Anélkül kb. nem sok értelme lenne a játéknak.
(ha a pilótákat nem is modellezik le 3D-ben, de profilok, fényképek, championship mód (esetleg karrier mód) biztos lesz) -
wolruf
őstag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Most már 4-en biztosan Volt szerencsém kint lenni a Race Airporton 3 napig a versenyzők és a gépek között, azóta kicsit rákattantam a témára Ha csak amolyan konzolos nyomd meg ezt, nyomd meg azt, hogy lefusson a script dolog is lesz, akkor is érdekel
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolfman
veterán
Nekem tetszik az ötlet!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
boeing
őstag
Megint szoba pilóta leszek.Igéretes.
-
félisten
-
DummyBoy
senior tag
Sajnos az ilyen játékokat csak úgy lehet normálisan eladni ha vagy full árkád (ezt a legegyszerűbb megvalósítani) vagy full szimulátor (Ez sokkal bonyolultabb) vagy jól skálázható a 2 között (Ez pedig a legnagyobb meló).
Kiváncsi vagyok melyik lesz majd.
Life is shor...
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha a valódi helyszínek mellett a valódi versenyzőkkel, köztük Besenyeivel is lehet majd repülni, akkor az a magyar piacon kisebb bankot robbanthat.
A nagy kérdés az irányítás, azaz mennyire lesz árkád vagy szimulátor."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
a g terhelés nélkül ez csak joystickrángatás lesz.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem tetszik és személy szerint remélem, hogy nem lesz szimulátor, mert akkor buktam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Paul119
addikt
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Biztató
-
Sirandrish
legenda
-
addikt
Ha jól megcsinálják, akár még jó is lehet.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
És gondoltak a belső nézetre is, el sem hiszem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Paul119
addikt
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Yeee reméltem hogy lesz más mazohista is
-
DR01DMAN
aktív tag
Ez az! Le kell poroljam a joystickomat.
-
Paul119
addikt
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Jelentem lock-onnal jol elvagyok igaz mire megtanultam es beallitgattam mindent kb megoszultem
-
Sirandrish
legenda
Nah ez érdekes mert szerintem ennek csak akkor lenne értelme ha szimulátor lenne, de akkor meg senki se tudna vele játszani
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez most így elsőre egy kicsit wtf, de majd meglátjuk.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest