Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_tris
tag
Rajottem ki az az uvegben.
Norman redux..."learatjuk a pálmát.."
-
GodGamer5
addikt
válasz hombre[EU] #15 üzenetére
Szerintem a tavasz simán reális lehet. Annak semmi értelme nem lenne, hogy évekig várnak a pc-s porttal. Ez a játék amúgy sem egy RDR2, ami megintcsak jön pc-re.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
hombre[EU]
veterán
válasz GodGamer5 #10 üzenetére
Ahhoz képest,hogy az idei Sony Investor Relations Day-en Jim Ryan ps4 exkluzívként hirdette a befektetōknek ([link]),ill. a tavalyi e3 traileren ott volt a Playstation Exclusive logo...elég optimista kijelentés
Lehetséges a port,de az nem jövōre leszLife, Uh, Finds A Way
-
GodGamer5
addikt
Igen pletyka, de egyre több jel mutat rá, hogy nem kamu a feltételezés. Az MGS 5 is megjelent pc-re, pedig a korábbi részek Ps exkluzívok voltak.
https://m.origo.hu/techbazis/20190808-death-stranding-pc.html[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
És jön PC-re is...
Várós."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
saelin
veterán
Tele lesz a youtube spoileres előnézeti képpekkel...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
CocooN-z
őstag
várjuk nagyon
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
Kisszidi
csendes tag
Sony: This game looks amazing
Kojima: Yes
Sony: So whats the game about
Kojima: YesKíváncsi vagyok milyen lesz, nagyot üthet és ugyanakkorát bukhat is az új műfajjal.
-
törölt tag
Talán ez a játék a legnagyobb lutri, amit előrendeltem digitálisan valaha. Remélem beváltja Kojima a hozzá fűzött 'elvárásaimat'.
Persze ha csalódni fogok, akkor sem dőlök a kardomba. A sony-t szívesen támogatom az exkluzívainak előrendelésével, ha ezzel arra ösztökélhetem őket, hogy ne hagyjanak fel ezzel a jövőben. -
nagyúr
vagyis elindulhat a sorozatgyártás, a maradék időben pedig a bug vadászat és az optimalizálás.
Régi szép idők, amikor ez még fordítva volt...Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest