Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
Sziasztok
Alkalmibb viseletre karórát tudtok ajánlani? Melyik márkából érdemes válogatni. -
sagesz93
addikt
Hali,
nem tudom volt-e már 2db micro usb kábel 0,49 a JB-n
[link] -
Dr.NX
addikt
https://prohardver.hu/tema/kinai_es_egyeb_olcso_orak/friss.html
Benyar, Naviforce, SKMEI, Sinobi, Parnis, Megir, Curren...Elfogadom a sütiket.
-
fradi81
veterán
Xiaomi borotvához képest ez vajon hol lehet?
moto g72, Ninebot d28e
-
Mr.Csizmás
titán
HP EX900 SSD, M.2, 256GB 64$ kb. 10k-val olcsóbb mint itthon.
Ikbc C87 mechanical keyboard,black,Cherry brown axis 69$
ue. blue 65$, red 119$
fehérben a silver kivételével minden 65-69$ [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #127103 üzenetére
Megpróbálom a vezeték nélküli fejes kérdését megközelíteni BT alapon egy BT transmitter-el. Létezik Ugreen-ben is de az egyenlőre drágállom( bár tuti nagyon jó de tv-hez felesleges a többlet tudása valószínűleg). BT fejesekből meg dömping van úgy is. Egy buktatója lehet, hogy picit késhet a hang.. Van ilyennel valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
-
petipetya
nagyúr
-
atee_13
őstag
Hozott a postás egy Egyszeri import vámkezelési megbízás papírost. Nem igazán tudom hovátenni, nem rendeltem semmit vámhatáűr felett de szerintem még környékén sem. És a nagyobb baj, hogy sok oldalról sok apróság jön így nem tudom melyikre gondolhat. Van egy MRN szám, de még nem volt ilyen gondom, hogyan tudom meg melyik csomagra gondolt visszakereshető valahogy ez az MRN szám?
Ha megtudom a csomagot küldök róla egy paypal képernyőképet és annyi?
-
st6969
őstag
válasz DeFranco #127130 üzenetére
Anno késes topicban írták, hogy éles kést mosogatógépbe nem "illik" tenni, akkor megértettem, hogy a fiskars késeim miért életlenednek el igen gyakran. Ebből következtettem arra, hogy ez ugyanúgy igaz lehet a reszelőknél is. Én ezt a típust vettem, mert jobban szeretem, ha rögtön gyűjti is a tálba, nem szóródik szét, de sajnos ugyanúgy 20-30 mosogatás után érezhetően elkezd életlenedni, és még csak után sem lehet élezni, mint a kést (rozsdával ennél sem találkoztam).
Köszi a tippet, legközelebb biztos veszek ilyen reszelőt, amit linkeltél, ha ez tényleg így bírja a gépet. -
Batib
őstag
válasz -secret- #127169 üzenetére
A dobozban levő 4db gombszerű vmi, az micsoda? Áttetsző műa. félgömb,benne fekete korongszerű valami.
Amúgy én még nem mertem kinyomkodni a zacsiból a masszát.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Theory66
aktív tag
válasz dugesz77 #127162 üzenetére
Vegyél egy ilyet.
Én gyerek altatása mellett használom sorozat nézésre egy Excelvan bt fülessel, hang csúszást nem vettem észre. Annyi a galiba vele hogy ha tv hangszórót is akarod használni vagy beálltod a jack kimenetet alapértelmezettre, és kihúzod mikor nem kell a bt, vagy váltogatni kell a jack és a hangszóró közt a beállításokban. -
dugesz77
őstag
válasz Theory66 #127175 üzenetére
Köszi az infót. Belegondolva azért egy kicsit tartok ,hogy apumnak aki egy műszaki analfabéta (neki keresem a megoldást a családi békéhez ) mennyire menne ez a kimenet válogatós/párosítós /külön fejes töltögetős történet. Az elején azért gondoltam az analóg fm fejesekre,mert szög egyszerűek. Ott a töltés is nagyrészt letudva ha a dokkolóba teszi vissza a fejest.. Mindegy berendelek akkor egy ilyet amit linkeltél, ha nem tudná kezelni veszek egy fm-est ez meg elfér a többi kacat között nem pénz ez ennyiért.
-
DeFranco
nagyúr
válasz st6969 #127173 üzenetére
persze, az Egy Szent Késeket mi sem tesszük gépbe, de azt elmosni egyszerű, egy éles reszelőnek ha elkerülhető, nem megyek neki, az ahhoz túl zegzugos, bonyolult forma sok kicsi harapós pengével. a gépnek meg mindegy.
jogos amit írsz de egyébként szépen tartja az élét, nem tapasztaltunk különösebb tompulást.
-
BB9000
senior tag
válasz atee_13 #127168 üzenetére
Azon az import vámkezelési megbízáson nem csak az MRN szám segíthet a csomag beazonosításában. Szokott rajta lenni egy feladási dátum, súly, érték és néha még a feladó neve is segíthet.
A papíron kapott levélben egy link is van. Nézd meg, ott le van írva minden tudnivaló. Az is, hogy e-mailben is válaszolhatsz.Fentiek segítségével neked kell beazonosítanod a csomagot és az e-mailes válaszodban mellékelned kell kettő vagy három képernyőképet:
1./ a rendelési oldalon a megrendelés részleteiről szóló oldalt,
2./ a Paypal fizetés részleteit tartalmazó oldalt /ha paypalos a rendelés/
3./ a bankkártyád terhelését az adott tranzakcióra a netbankodból.Ha 22 $ felett van az összeg, de még 44 alatt, akkor oda kell írnod egy sablon szöveget, hogy kéred a küldemény vámmentes továbbítását részedre a megfelelő törvényi hivatkozás alapján. Volt szó róla már korábban pl. itt.
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz dugesz77 #127176 üzenetére
Toslink kimenet van-e a tv-n? Mert ott a tv hangszórójától függetlenül jön ki hang. Ergo, kell egy toslink bemenettel rendelkező BT transmitter, amit a tv USB portjáról táplálsz. Olyat vegyél, ami nem lép standby módba, ha megszűnik a BT fejhallgató csatlakoztatás, így nem kell minden alkalommal, amikor elmegy a család aludni, feltápászkodni a kanapéról és standby módból visszakapcsolni, hogy csatlakozhass a fejhallgatóval. Így csak annyi dolgod van, hogy amikor fejhallgatózni akarsz, akkor felteszed és bekapcsolod, azonnal csatlakozni fog. A tv-t meg lenémítod a távirányítóval, ha akarod.
Nem olcsó (Aliról talán 55 dodó körül van), de kezel 2 fejhallgatót is, gyártói support is kiemelkedő. -
erdey_a
addikt
válasz DeFranco #127181 üzenetére
kerestem... sokfélét találtam ami a "vallás" témakörébe tartozik, tudományosat egyet sem.
azt, hogy a kosaras mosogatógépben a kés más eszközökkel együtt mocorog, értem, de a fiókosban ez nincs, így ott kizárt, hogy jobban elvegye a kés élét a víz (még ha sziklákat morzsol is össze hosszú idő alatt), mint három húzás a fa / műanyag vágódeszkán
Vérboci
-
fradi81
veterán
Trendy Durable Men Backpack - ORANGE Nem nagy de munkába járáshoz jó lesz 5 dollárt megér. kép
AORON-Polarized-Sunglasses tényleg polarizált eltünteti a tükröződő fényeket szépen. kép
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
erdey_a
addikt
válasz BB9000 #127184 üzenetére
nem kétlem, hogy minden, ami a kés élével találkozik, csorbítja, de akkor is túl van dimenzionálva, mert nem hiszem, hogy egy mosás során többet életlenedik a kés, mint normál használat során. Ez is egy olyan legenda, ami azért igaz sokak szerint, mert sokak szerint igaz. (vö: lottósorsolásos parasztbácsis hatos kilences sztori)
nade off vége
Vérboci
-
veterán
válasz fradi81 #127186 üzenetére
Tudom, hogy mi itt a fórumban betegesen kínai kacatosak vagyunk, de ez pontosan az, amit a Decathlonban 990-ért, alkalmanként a Lidlben pedig 790-ért kaphatsz meg.
Persze, nincs mindenhol Decathlon, de a nagy többség számára azért fontos ezt is megemlíteni.Közben megelőztek - telefonról, gyerekkel a kezemben kifejezetten lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
st6969
őstag
válasz erdey_a #127183 üzenetére
Igen, én is úgy tudom, ahogy (#127184) BB9000, főleg a masszív vegyi anyagok miatt.
De szinte mindegy is, ez tény (az én esetemben), napi tapasztalat. Tegnap is újraéleztem egy alap 12cm-es Fiskars kést 3 hét után, mert már vajat sem lehetett vele vágni, most meg borotválkozni is lehetne vele. A nagy Fiskars séf kést meg kézzel mosogatjuk, nagyságrendekkel tovább bírja az éle.
Tény, hogy a "legdrágább" késem sem volt több 4eFt-nál, és valószínű, hogy a 20-30eFt-os profi kések jobban bírják a mosogatógépet. -
erdey_a
addikt
válasz st6969 #127191 üzenetére
de akkor most a mosás, vagy a használat vette ki az élét? és ugyanolyan használat mellett vajon mennyivel rövidül az éltartam mosogatógépben mosva? na erre kellene valami értekezés, amit szüntelenül keresek, de nem találok... még a végén nekem kell elvégeznem a teszteket
tényleg ne offoljunk/jak már ezzelVérboci
-
veterán
válasz erdey_a #127188 üzenetére
Interneten alaposan utána olvasva a témának, egyetlen okot találtam, ami alátámasztja azt, hogy nem célszerű a késeket mosogatógépben mosni. Ez az egyetlen indok pedig az, hogy ki és bepakoláskor könnyen belenyúlhatunk a mosogatógépben lévő késbe, ami komoly sérüléseket okozhat.
Az összes többi indok (a meleg víz árt a késnek, a vegyszerek koptatják a kés élét, a vízsugár hatására összekoccanó kések éle elmegy) vagy nem igazak (a mosogatógépben lévő 50 - 60 fokos meleg biztosan nem ártalmas a kés élére), vagy a kés összekoccanás mentes elhelyezésével megelőzhető.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #127190 üzenetére
Előszedtem a Lidl-ös Crivit tatyót (790 volt), és ugyanaz a varrás. A Decathlonos épp feleségemnél van, most nem néztem meg, az lehet más varrással.
fradi81
Persze, ha olyan helyen lakok, és arra járok, ahol nincs lehetőség megvenni, akkot nem éri meg.
Mi pl múlt alkalommal nem találtunk megfelelő méretet a Decathlonban Győrött, Budaőrsre és Fehérvárra csak két héttel később mentünk, ezért megrendeltük inkább a cipőt online a gyereknek -690-ért. Van, mikor ez segítség, máskor pedig kintről éri meg jobban a rendelés.
Elvégre ami nem kínai, az hamisítvány[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #127196 üzenetére
Nem, a tablettával van gond, az tartalmaz olyan anyagot (régebben pl klórt is, ma már azt többnyire nem) ami károsítja a pengét.
A kézi mosogatásnál sokkal kevésbé agresszív szert használsz (hiszen a legtöbben nem viselünk gumikesztyűt mosogatáshoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest