Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Mi Band 3 van Flash-ben 27.90$-ért
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
st6969
őstag
válasz HornedReaper #127095 üzenetére
Safety gate = gyermekvédelmi retesz. Ez egy mechanikus védelem. Magyarul, akkor tudsz valamit (nyilván dugvillát) bedugni, ha a két lyukat egyszerre éri terhelés. Ilyenkor elfordul a retesz. Ha csak az egyik lyukon próbálnál bedugni valamit (a gyerek pl. egy csavarhúzóval próbálna matatni az egyik lyukon), akkor a retesz nem nyílik ki, nem tudnál hozzáérni vezető részhez.
-
dugesz77
őstag
Tvhez keresnék vezeték nélküli fejhallgatót. Megéri ezeket kintről vagy maradjak egy itthon is kapható (AKG
K 912 vagy SONY MDR-RF 811 környékén) ? Árban 30-40$-ig mennék van ezeknél jobb/használhatóbb ajánlat?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dugesz77 #127103 üzenetére
A nagyobbik kérdés, hogy milyen TV-hez, mert az LG-hez nem lehet csak a sajátját használni. nem párosul mással. 1 éve olvastam valami klónról Kínából ami használható. Én is csak adapterrel tudtam használni. amit a TV-be kell dugni.
De szerintem inkább a TV topikjában érdemes kérdezni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ghard
őstag
cafele kábelek jó áron vannak aliexpress appban
(#127074) eron009
A 2m-es kábel és a gyors töltés nem jó barátok 0,5-1V-al is kevesebb lehet a feszültség fél méteres kábelhez képest. Max 1m-ig néznék a helyedben. -
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #127105 üzenetére
Elolvastad a kérdező hsz-t?
Tv-hez keresnék vezeték nélküli fejhallgatót.........Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szabifotos
senior tag
válasz Ghard #127107 üzenetére
Pont ma próbálgattam, méricskéltem és a lapos, színes Cafele kábelekkel nem igazán tölt a telóm. (Redmi 3s) Érdekes módon a powerbankba simán tolja a 2A-t. Volt olyan lapos Cafele kábel, szintén ali app-ból kuponnal, ami kibontás után rögtön a kukában landolt
Én 3m-es Ugreen kábellel is simán töltöm a telefonom QC3-mal.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Beni2360 #127108 üzenetére
Bocsánat én nem írtam le rendesen mi kellene. Egy LG 42LM669S tv-hez lenne ami tudtommal csak adapterrel tud BT-t. Azt nem terveztem venni (annyira nem is gondolkodtam benne) meg akkor ahogy írod is ,hogy háklis a dolog, ezért én analóg fülhallgató kimenetre akarnám csak kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Beni2360 #127108 üzenetére
Én igen, te talán nem elég alaposan (vagy esetéeg azt nem tudod, h a "vezeték nélküli fejhallgató" nem jelent egyben automatikusan "BT fejhallgató"-t is: évtizedek óta léteznek vezeték nélküli analóg fejhallgatók) két olyan típust is említ, melyek analóg bemenetűek, azaz ott tökmindegy, milyen TV-re kötöd, ha annak van analóg kimenete.
-
őstag
Ma megérkezett a MUSTOOL MT108T multiméter. [kép]
Azt kell mondjam, hogy - kategóriájához képest - minőségi kidolgozás: nem vékony bili műanyagból van és a tekerő kapcsoló is pontosan jár, "kattan".
"Barna" gyári karton dobozban küldték, abban bubis fóliában volt a műszer. Kétféle mérő kábelt és egy - elég apróbetűs - angol nyelvű használati útmutatót mellékeltek hozzá. A papír doboz sarkai a szállítás miatt egy kicsit behorpadtak, de ez legyen a legnagyobb gond!Kipróbálni még nem tudtam, mert nem találtam itthon hozzá 2 db AAA elemet. Majd holnap veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Meg kell itthoni webshopból rendelni azt a fejhallgatót, kipróbálni mükszik-e, ha nem, 2 héten belül visszaküldhető.
Nem kell ennyit görcsölni ennek a témának.
Hagyományos rádiós fejhallgatóval kezdeném, Thomson talán a legolcsóbb. -
vittorio7
őstag
Megérkezett a Xiaomi hőmérő. Ilyen meleg bizosan nincsen a szobában. Most melyik mér pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ghard
őstag
válasz szabifotos #127110 üzenetére
És 3m-es kábel ugyan olyan gyorsan tölti fel a telefont, mint egy rövidebb?
-
veterán
válasz vittorio7 #127115 üzenetére
Nálam a Xiaomik mind egyformát mutatnak szinte.
Egymás mellé tettem 6db e-ink, ami nálad is van a képen, +4db gatewayhez való szenzor.
Home márkájú 1 fokkal kevesebbet mutatott, higanyos azt mutatta mint a xiaomik.
A kis fekete az fölé lőtt mint nálad.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #127112 üzenetére
dugesz77 te is olvasd el, nem írok külön.
Nem egy nagy összeg az adapter Kínából. Két fülest is kezel. és akkor tetszés szerinti füles választás.
-------------------------------------------------De tudom épp a napokban írtam róla és van is valahol egy komplett szettem de már olyan régi, hogy a bőrutánzat lepergett róla. Valahol a raktár mélyén várja halálát.
Azóta már a TV többségében van BT kapcsolat csak az LG az aki ragaszkodik a sajátjához jó drágán.
Én vettem egy BT továbbítót pár éve és bedugtam hátul jack kábellel és a tápot az usb kimenetről kapta. Ép a napokban volt az a kezemben.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
Én láttam már az Auchanban olyan hőfolyadékost, hogy ahányat kivettem a dobozból mind mást mutatott. A két véglet között volt 10 fok különbség.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
keszo
őstag
válasz dugesz77 #127103 üzenetére
Szia!
Én erre a célra egy ilyesmit vettem. A bázis állomása 3.5jack-kel csatlakozik a tv fülhallgató kimenetére.
Attila
-
vittorio7
őstag
válasz Digitalpimp #127124 üzenetére
Olyat én is láttam már a sarki kínai boltban.
-
Beni2360
félisten
válasz keszo #127125 üzenetére
Na ilyen van nekem elrakva valahol és ilyenről írta a fórumtársunk.
Elemes vagy tápot kell hozzá szerezni.
Tv-re elmegy hangminőségben.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Puha sajthoz milyen reszelőt ajánlanátok? Elég sokat reszelek, vettem már tekerőset az ósönben, de az csak szétmaszatolja.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bul07
nagyúr
válasz Depression #127128 üzenetére
Fagyasztót
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DeFranco
nagyúr
(könnyebb lenne ha nem kellene oknyomozást folytatni hogy hol laknak a fórumtagok... az még nem sért privacyt hogy a várost feltüntetitek az adatlapotokon)
most ez megint off lesz de nekem nagy releváció volt, megosztom, ez az ikeás reszelő az eddigi legjobb amivel találkoztam a manuális kategóriában. éles és éltartó mint a fene, és nem utolsó sorban oly annyira rozsdamentes, hogy ez az egyetlen ebből a fajtából ami tartósan bírja a mosogatógépes gyűrődést úgy, hogy egy szem vakrozsda nincs rajta.
fillérekbe kerül ha van kontakt aki el tudja hozzád juttatni tegyél vele egy próbát, mert tényleg jó éles, jó eséllyel szépen harapná a puhább sajtot is.
(csak ne pesti legyen mert a pestiek köztudottan gonoszul nem postáznak )
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
-
EXIEZ
senior tag
válasz vittorio7 #127115 üzenetére
Lehet szétpattintanám/csavaroznám hogy minden a helyén van-e. Multkor egy jólárazott powerbank USB portja járt hasonlóan, vissza kellett forrasztanom...
off: Valaki vett már ilyen műanyag "lapot"? ILYET Ennyiért jó árban van, csak nem tudom milyen lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Microplane!
Puha sajthoz extra durva (a home széria a legolcsóbb), esetleg valamelyik specialty 4 oldalú. [link]
Röhejes hogy kintről még drágábban jönne ki, ha valaki tud olcsóbban akkor kérek linket.
Elképzelhetetlenül élesek, boltban csak óvatosan az éle kipróbálásával, a legkisebb érintésre szanaszét szabdalja az ember ujját.
Müller-ekben szoktak lenni ha valaki meg akarja nézni, aztán meg lehet venni olcsóbban.
Főzőműsorokban is ilyeneket használnak a sztár séfek is, a microplane olyan mint a kitchenaid robotgép, a profiknál nincs idő a szopásra a gyenge minőségű szerszám miatt.
Elképesztően jó velük dolgozni, kb. egyszer kell megvenni egy életre...[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz EXIEZ #127136 üzenetére
Szerinted ez ilyen szép laposan kerülne hozzád? A királyi posta toronyeszű alkalmazottai annak idején a cd mellékletes újságot is összetekerve nyomták be a ládába, ha 4-be hajtva vagy gombócban is jó, akkor rendeld nyugodtan.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Beni2360
félisten
Puha sajtot mindegyik szét maszatolja. Én a káposzta reszelő részin szoktam, igaz ott nagyobb de reszeli. És hidegen.
-
Arcképgyáros
Magnetic putty-ot rendelt már valaki akinek meg is érkezett?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest