Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinjike87
aktív tag
Ez nem Lee szinkronhangja? Már ezért megéri kivárni a játékot.
-
Wellin9
tag
Kiderült egyáltalán,hogy single player lesz-e ? Így első ránézésre ,csak és kizárólag a trailert nézve egy 1v1-es multi lövölde ugrik be,ami nem éppen hozna lázba. Egyébként jók ezek a trailerek csak ez a "nesze semmi fogd meg jól téma",legalább nagyvonalakban elárulhatták volna mire készülnek.
-
VinoRosso
veterán
Két feka öli egymást egy játékban és még egy jogvédő szervezet sem tiltakozott? Hmm.. Adolf likes this.
-
Wesder
félisten
Tetszik. Jöhet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kwzatz
őstag
Egy Prey 2-nek jobban örültem volna éppen...
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
GodGamer5
addikt
Várjuk ki milyen lesz ingame, mert ma már egy cgi trailer kb a semmi kategória a valós játékhoz képest.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
persil
nagyúr
Hat ez nekem kell.
De miert lenne battle royale? Szerintem ebbe a temaba kurvara nem lehetne normalisan beletenni a battle royale jatekmenetet.
Es ne is tegyek. Annyi van mar, mint a rohadas.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
frame>24
addikt
Nekem meg ez a film:
Idétlen időkig▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Csabis
aktív tag
A videóban a csávó az nem a Setét Torony-ban volt főszereplő.. vagy csak nekem tűnt fel ...
-
Maxxy10
addikt
Nekem a "Edge of Tomorrow" film ugrik be erről.
-
Jó lenne tudni, hogy ez most mi a fene. Egy újabb Battle Royale játék?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest