Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Jó lesz ez.
-
Krampuszpapa
csendes tag
Hi skacok.
Valaki tudna-e segíteni ?
Az van, hogy teljesen váratlan időközönként, (de általában mindig egy nagy tűzpárbaj kellős közepén) egyszerűen kilépek a játékból. Se hibaüzenet, se kék halál. Egyszerűen hopp. És már ki is lépett. Az újraindításkor sincs semmi hibaüzi... eddig a leghoszab idő kb 7 perc volt amit egy huzamban játszani tudtam.A video és hang driverek frissítve.
-
BandiHUN
veterán
Akinek elég tesztre a betázás,és nem akar sokat bukni,a cdgalaxis-ban 2 rongyért vehet betakulcsot ,ha előrendeli a gémet mégis,akkor ezt be fogják a véglegesbe számitani.
Egyébként az,ótvar szerintem,fél órát toltam,és nem volt azóta se kedvem elinditani,maradt a jó öreg BC2 és a Borderlands,mindkettőben remek kis multikat tudtam le tegnap is...
Ezt igy elcseszni...benne van a betában minden,amit utálok a multiban szinte...a kicsi map,a norecoil,a kötött útvonalak,a reflexjáték a kicsi terep miatt,az egyszerűség,a statikus terep,a csapatmunka full háttérbe rakása,egyéni kemp pixelharccal,a 0 stratégiaigény és a map pillanatok alatt való megtanulása...Stathuszároknak,turbó gépeseknek,csodaegérbűvölőknek,rusholósoknak,kempereknek remek lehet.
aki Battlefield-rajongó,tartsa távol magát tőle,aki MW2 rajongó,az a netkód hülyeségei miatt moroghat,de végülis kap egy "modot" a cod4-re,és úgy tűnik,szerveres rendszer,talán őnekik megérheti,de én mindenkinek nagyon javaslom inkább a beta próbáját.
Bár túl soká lesz full game,szvsz vagy kitolják a beta 1 hónapját,vagy lesz egy második,akár nyilvánosabb is.
Az is fura,hogy lazitottak a dolgon,eddig az volt,hogy kell a BC2 azonos accon a betához eleve.
Lehet,hogy a 17-edikések már otthagyták a p...ba ezt a vackot,mint én?
Rengeteg üres szerver volt,amikor voltam fent,nem játszottak szerintem összesen 2-300-nál többen... -
feka007
veterán
Hát ez eddig tényleg egy MW2 koppintás BC2 motorral. A multi MW2, a mozgás, grafika full BC2..
LittleDemon: Mi köze ehhez a BF2-nek?
-
csaabz
őstag
Semmi extra, de a single player miatt várom.
-
Dani811
aktív tag
Töröljék a MoH projectet és inkább bízzák az FPS gyártást a Respawn-ra, ők eddig nagy többségben jó játékokat csináltak az Actinál. Bízzák inkább a profikra mert ez így siralmas.
-
LittleDemon
tag
először amikor beszélgettek azt hittem mw2 megy a háttérben,
aztán eszembe jutott a bf2, meg kell h mondjam nem tetszett
mondjuk eleve nem jönnek be az "EA fps-ek" -
BandiHUN
veterán
jaja,amekkora egy youtube videóablak,még jól is festene a játék,de full hd-n elhányós...
Nomeg sikerült összevegyiteni mindkét játékból,ami nem jó,na jó egy kivétel még van,de ki tudja,meddig,hogy a cod-ból még nem jöttek a csiterek...Bár azért erre sem mernék fogadni,volt olyan ipse,akinek volt ha jól emlékszem 7-es szintű az assault-ja,és 24/3-as k/d-t csinált,tehát lehet belőle valami.A játék Help-jében láttam irást arról,hogy lennie kellene PunkBuster-nek benne,de ennek nyomát nem láttam a játékban,se a fájljai között...
Vagyis ha ez igaz,gyakorlatilag a legalapabb hack sem észrevehető,bár végülis szerintem a betával elért szint itt sem fog majd számitani a véglegesben... -
N3ST1C
tag
Amikor a videókat elkezdtem nézni mintha CoD-ot és Battlefield keveréket látnék
Pedig milyen jó is volt az az Airborne -
Elderath
addikt
Hát ha még lenne legalább olyan mint a BC2... Kipróbáltam tegnap. Olyan mint egy garázs project, egy vérgagyi olcsó mod. Hangok, graf, animok (főleg halál animok ami rettenetesen béna) mind mind fényévekkel rosszabb, mint BC2be. Assi rész nevetséges, Interface egy az egybe át lett emelve xboxos verzióból, gagyi, lassú. Server browser katasztrófa. Havonta játszok kb 5 perc BC2őt, de felüdülés volt tegnap belogolni és tolni vele kicsit MoH beta után. Talán ez elmond sok mindent
DICE egyre mélyebbre süllyed. Egyik PCs ficsőr se működik és ahogy írták előttem is, ugyanazok a betegségei, mint a BC2nek. Konzolon megnézem még majd betat ott adok neki még egy esélyt, de eddig ez egy nagy nulla
-
törölt tag
szerintem bc2 koppintás,szóval szar.
-
BandiHUN
veterán
Na ja,nekem is kábé ez jött le...megfejelve még azzal,hogy kicsi vackok a mapok,teljesen cod-os érzése van az embernek,mész 50m-t és már a dolgok sűrűjében vagy,nyomják a spawnkillt+a mortart a kezdőre,csipázzák a spawnolókat,stb.
A pusztitható terep meg nagyon hiányzik,nem lehet kirobbantani a kempelőket igazán,a gránát alig repül,mintha papirgalacsint próbálnál eldobni.
Ráadásul a célkereszt is furán mozog,egyszerűen késik az egész vagy hogy mondjam,mintha szépen lassan indulna meg,ahogy arrébb húzza az ember.
Ugrani olyan 6 éves gyerek magasságot lehet,bár sok értelme sincs,mert nincs mire felugrálni,aki meg kidugja a buksit,jó eséllyel halál.
Nincs spot,semmilyen formában,a kempelőknek könnyű a dolguk,egy vacak ücsörgős pixelvadászat lett,fél óra alatt kitapasztalható,merre jár az ellen,tiszta cod4,de a map tán még kisebb is.
Nevetséges animáció,statikus terep,semmi ész nem igazán kell,tapasztalat alapján eddig semmi nyoma support karakternek,fix lőszer+gyógyláda lerakva,ekkora f...ságot...
És állitom,a cod4-hez sok ennél szebb custom map született.
Lövésre meg egyszerűen marha sok a fejes,de testre cserébe nehéz killt csinálni,ez talán jó is lenne egy olyan játékban,mint a bc2,de itt a kicsi mapos rusholósdinál kelsz-fekszel,egyszerűen semmi ész nem kell,gyors egér max,meg kevés mapismeret.Majdhogynem csak annyi,hogy betanulja az ember,hova nade,hova gl,melyik sarkon kell már lőve befordulni és kész.
Ha vissza lehetne mondani az előrendelést,megtenném,mert 5ezret nem ér az egész,még az mw2 sokkal hangulatosabb,és jóval szebb is.
Ráadásul sima szintlépés nuku,kasztonként van csak,a stat nem ir ki semmit a végén,ki hanyas,csak a kis ablakban van kint,ami mutatja,mivel,és hanason kaptad a killt.
Túl gyorsan eltűnnek a feliratok,ez is,nem is látja az ember,mit csinált,mire kapott extrát,stb.
Killcam nincs,semmilyen formában,squad nincs,ráspawn nincs,legalábbis ahol én próbáltam fél órát,lehet más módban van pár extra,vagy amit hiányolok.
Léptem be valami search&destroy-mapra is,minimális terep,kezdőről rálátni a cuccokraés 6 ember alatt nem indul el a map,ki is léptem...
Kár,hogy nem a bc2 kapott új skint,hanem a cod4...pedig jobb lett volna a bc2 dolgaiból kiindulni,de láthatólag sokkal egyszerűbb,bénább minden,ennek nem lehetett a bc2 az alapja...esetleg a netkód,ami hozta is a szokásos bugokat.
Ja,kellemes ajándék: NEM lehet görgővel fegyót váltani,na ezt melyik marha találta ki...lefekvés nincs,nem néztem meg,de nekem guggolás sem volt,de lehet,hogy van,de nem az alapértelmezett c gombon... -
LackoMester
addikt
válasz
Fortissimus #10 üzenetére
Ahogy mondod.
Lac88 - Killzone, az meg főleg nem az én stílusom.
-
Jarlaxle
senior tag
Pont ettol feltem, en is sarokba dobtam a bc2t masfel honapja mert mar nem birtam elviselni a finoman szolva is szar netkodot. DICE jatekot en addig biztos nem veszek amig ennyire nincs kozuk (vagy csak hajlandosaguk), hogy kijavitsak. De PC-s patch mar masfel honapja kesik ("early next week" ugye
) szal van egy olyan sanda gyanum, hogy leszarjak a jatekosaikat miutan azok mar kicsengettek a penzt. Gyanitom a MOH fejlesztese hasonloan fog alakulni.
-
Lacc88
senior tag
válasz
LackoMester #4 üzenetére
Kicsit Killzone 2-ös
-
Tubica
senior tag
Hát, nekem a Medal Of Honor Allied Assault sokkal jobban tetszik, mint ez. Ez Cod koppintás, nem más, kicsit más pulttal.
Szerintem.
-
Prof01
veterán
Cod4 feeling egy kis BF: BC2 beütéssel. Jó lesz ez.
-
Findzs
addikt
ahogy nézem a videókat az jut róla az eszembe hogy jé egy game ami nem üti meg a mostani mércét gyengébb mint a mw1-2 a bc 2 -ről nem is beszélve
legalább a rombolható környezetet és remek fizikát belerakhatnák mert ezek már alapnak számítanak mostanában
a videók alapján gyenge
a legutóbbi rész az airborne az jó volt nem tom miért kell erőltetni nekik is ezt a modern hadviselést -
Sicilian
addikt
Tényleg átlagosnak néz ki.
-
Fortissimus
őstag
válasz
LackoMester #4 üzenetére
ja, nem kellene elorendeleshez kotni a betat, mert eddig nem gyozott meg a jatek
-
sztem cod jobblesz
-
Gude
senior tag
Kicsit BBC2 koppintás.Egy próbát megér majd
-
BalaNce87
addikt
-
Hunter2
addikt
Azt mondták hogy nem olyan lesz mint a BC2 ehhez képest ugyanaz, a környezet nem lesz benne rombolható mint a BC2-ben?
-
Marked
tag
Engem ez nem igazán győzött meg. Jól néz ki meg minden, de semmi újdonság. Ugyanaz mint az MW / MW2 , csak más a neve.
-
LackoMester
addikt
Valahogy ez nekem, nemtetszik, jól néz ki de valami hiányzik.
Mintha BC2 látnám egy kis MW2-vel megszórva.
Inkább a BO veszem meg, egy ingyenes multi Beta teszt segitene a döntésbe. -
b3er
aktív tag
Semmi extra, átlagos... remélem nem ilyen lesz a single player is...
-
wolfman
veterán
Ejjj! Az a rakétabecsapódás elég csúnyácska volt.
Arról nem is beszélve hogy mostmár tényleg lenyúlás a CoD-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az új Medal of Honor játék multiplayer módját mutatják be nekünk a legújabb videók segítségével.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest